Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FORDÍTOTT VILÁG ? JÓ TUDNI !!!!. NA, HOL KÉSZÜLTEK EZEK A KÉPEK ? ANNYIT SEGÍTEK, HOGY NEM ISKOLÁBAN, VAGY KOLLÉGIUMBAN. AZOKRA NINCS PÉNZ !!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FORDÍTOTT VILÁG ? JÓ TUDNI !!!!. NA, HOL KÉSZÜLTEK EZEK A KÉPEK ? ANNYIT SEGÍTEK, HOGY NEM ISKOLÁBAN, VAGY KOLLÉGIUMBAN. AZOKRA NINCS PÉNZ !!"— Előadás másolata:

1 FORDÍTOTT VILÁG ? JÓ TUDNI !!!!

2 NA, HOL KÉSZÜLTEK EZEK A KÉPEK ? ANNYIT SEGÍTEK, HOGY NEM ISKOLÁBAN, VAGY KOLLÉGIUMBAN. AZOKRA NINCS PÉNZ !!

3

4

5

6

7

8 HELYBEN KIALAKÍTOTT BOLT, AHOL LEHET VÁSÁROLNI. 10 EZER KÖTETES KÖNYVTÁR, KILENC (!) SPORTPÁLYA, ÉS TORNATEREM. SZÍNHÁZTEREM, TORNATEREM ÉS SZAKKÖRÖK TARTÁSÁRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETEK.

9 FAZEKASKÖR, FESTÉSZET, SAKK SZAKKÖR, SZÁMÍTÁSTECHNIKA SZAKKÖR, ZENESZAKKÖR, ÉLETVEZETÉSI SZAKKÖR, AHOL FŐZŐCSKÉZNI IS LEHET. TANTEREM ÉS ÖKOMENIKUS IMATEREM. EGÉSZSÉGÜGYI BLOKK. VÁLTOZATOS ÉTREND. MINDEN SZOBÁBAN TELEVÍZIÓ. PADLÓFŰTÉS.

10 NA, MIK A TIPPEK ?? A NYERTESEK AZOK A KEDVES OLVASÓK, AKIK A SZOMBATHELYI BÜNTETÉS – VÉGREHAJTÁSI INTÉZETRE TIPPELTEK.

11 AZ ELSŐ PPP KONSTRUKCIÓBAN ÉPÜLT BÖRTÖN, A MÁSIK TISZALÖKÖN VAN. A BÖRTÖN NYOLC MILLIÁRDBA KERÜLT, AZ ÁLLAM TULAJDONÁBAN MARADT, DE ÉVI KÉT MILLIÁRDOT FIZETÜNK AZ ÜZEMELTETŐNEK 15 ÉVIG.

12 2 MILLIÁRD HUF, 800 RAB. 2.5 MILLIÓ / RAB 2.5 MILLIÓ / RAB !!!!! MI MEG TISZTESSÉGESEN DOLGOZÓK, KEMÉNYEN ADÓT FIZETŐK ….. !!!!!!!!!! ÉLJEN MAGYARORSZÁG !!!!!!!!

13 KÉSZÍTETTE : SUZY AURIGA


Letölteni ppt "FORDÍTOTT VILÁG ? JÓ TUDNI !!!!. NA, HOL KÉSZÜLTEK EZEK A KÉPEK ? ANNYIT SEGÍTEK, HOGY NEM ISKOLÁBAN, VAGY KOLLÉGIUMBAN. AZOKRA NINCS PÉNZ !!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések