Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

STRANDOK KATTINTS A fehér homokos strandok gondolatát a Paradicsomi gondolattal lehetne azonosítani. A strandok, szinte minden táj strandja ezen a bolygón.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "STRANDOK KATTINTS A fehér homokos strandok gondolatát a Paradicsomi gondolattal lehetne azonosítani. A strandok, szinte minden táj strandja ezen a bolygón."— Előadás másolata:

1

2 STRANDOK KATTINTS

3 A fehér homokos strandok gondolatát a Paradicsomi gondolattal lehetne azonosítani. A strandok, szinte minden táj strandja ezen a bolygón mindenki számára élvezhet ő.. Vannak rózsaszín, piros, fehér, fekete vagy többszín ű homokos strandok. A képek ezeket a színes tengermenti Paradicsomokat mutatja be...

4 A Bahama szigetek rózsaszín homok strandjai.

5

6 A "Coral Pink Sand Beach" A bahamai Harbor szigeten, a pálmákkal övezett strand homokja rózsaszín ű. A rózsaszín szint a koráll lerakódása okozza.

7

8

9

10 Piros strand, Kaihalulu, Hawaii.

11

12 A Maui szigeten Hawaiiban található. A strand nem könnyen érhet ő el, de a hosszú út megéri a fáradságot. A strand, a vörös homokk ő -hegy lábánál piros szín ű, amit a hegy eróziója okoz.

13

14

15

16 Fehér homokos strand, Ausztráliában (Hyams Beach).

17

18 A Guinness Rekordok Könyve, szerint a világ legfehérebb homokos strandja, a Hyams Beach, Új-Dél-Gale-bantalálható, két órányira Sydney-t ő l. Összetétele a 99%-os tisztaságú kvarc kristály.

19

20

21

22

23 Punaluu. Fekete homokos strand, Hawaii.

24

25 Punaluu strand Hawaii-ban Pahala és Na Alehu között található. A fekete homok bazaltos lávából képz ő dik, ami jellemz ő a Hawaii-ban látható több strandra is.

26

27

28

29

30

31

32 Zöld homokos strand, Papakolea Beach, Hawaii.

33 Az olivin, a Hawaii-i láva közös eleme, ami viszonylag b ő ségesen van, különösen a Papakolea Strand partján. A strand egy meghatározott árnyalatú zöld színben pompázik.

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44 Lila homokos strand: A Pfeiffer Beach, Kalifornia, USA

45

46 A Pfeiffer Beach környez ő hegyei, Big Sur-nál, Kaliforniában, gránátvörös mangánból gazdagok.. Ennek eredménye az, hogy az erózió színes kombinációkban látható nyomvonalat hagy a homokos tengerpart egész szakaszán.

47

48 A hullámok hatására, az apró kristályok alakot változtatnak és szép vörös, bíbor és lila színben tükröz ő dnek vissza..

49

50

51

52

53


Letölteni ppt "STRANDOK KATTINTS A fehér homokos strandok gondolatát a Paradicsomi gondolattal lehetne azonosítani. A strandok, szinte minden táj strandja ezen a bolygón."

Hasonló előadás


Google Hirdetések