Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Papagájok Az ismertebb fajok… Az ara papagájok Alias arakanga Hossza 85-90 centiméter. Alapszíne skarlátvörös, hátának alsó része és farcsíkja világoskék.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Papagájok Az ismertebb fajok… Az ara papagájok Alias arakanga Hossza 85-90 centiméter. Alapszíne skarlátvörös, hátának alsó része és farcsíkja világoskék."— Előadás másolata:

1

2 Papagájok Az ismertebb fajok…

3 Az ara papagájok Alias arakanga Hossza 85-90 centiméter. Alapszíne skarlátvörös, hátának alsó része és farcsíkja világoskék. Csupasz pofafoltja krémfehér, rajta egészen kicsiny, sz ű rszer ű, vörös szín ű dísztollacskák ülnek. Szárny 40 centiméter hosszú, középs ő és nagy szárnyfed ő i aranysárgák, zöld csúcsi résszel, az evez ő k küls ő zászlói kékek, alsó felületük, és az alsó szárnyfed ő k vörösek. A farkfed ő k halványkékek, farka 51 centiméter hosszú, fels ő felülete skarlátvörös, keskeny, kék csúcsi résszel, alsó felülete vörös.

4 Amazon papagáj Hossza 38 centiméter, szárnya 22 centiméter. Feje búbja sárga némelyik alfajánál a nyaka is. Tollazata színében a zöld szín dominál.

5 A törpepapagáj A törpepapagájnak nagyon sok alfaja van, mint például a rózsásfejű-, vagy az őszitörpepapagáj. Közös jellemzőjük, hogy apróbb termetűek. Igen sok színmutációi vannak.

6 Hullámos papagáj Ausztráliai hazájában olyan közönséges madár, mint nálunk a veréb. Neki is nagyon sok színmutációja van, de a legelterjettebb a sárga- zöld színkombináció.

7


Letölteni ppt "Papagájok Az ismertebb fajok… Az ara papagájok Alias arakanga Hossza 85-90 centiméter. Alapszíne skarlátvörös, hátának alsó része és farcsíkja világoskék."

Hasonló előadás


Google Hirdetések