Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

"Én,...... fogadom, hogy egyetemi éveim alatt Magyarország törvényeit ¶ és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szabályait mindenkor megtartom. ¶ Elfogadom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""Én,...... fogadom, hogy egyetemi éveim alatt Magyarország törvényeit ¶ és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szabályait mindenkor megtartom. ¶ Elfogadom."— Előadás másolata:

1

2 "Én,...... fogadom, hogy egyetemi éveim alatt Magyarország törvényeit ¶ és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szabályait mindenkor megtartom. ¶ Elfogadom a Kar és az Egyetem küldetésnyilatkozatában megfogalmazott célokat és követelményeket. ¶ Minden erőmmel arra törekszem, ¶ hogy gazdagítsam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem elődeinktől reánk hagyott értékeit, ¶ tanulmányaimat becsülettel és jó eredménnyel végezzem, ¶ hogy hozzájáruljak a Fakultás szakmai, emberi és közösségi értékei kialakításához, ¶ s így a tudomány legújabb eredményeit elsajátítva tudásomat és munkámat hazám és az emberiség felemelkedésének szolgálatába állítsam.¶ Isten engem úgy segéljen!”

3

4 „ Én, mint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzett hallgatója ünnepélyesen fogadom, hogy, szakmai tevékenységem során a tudományosság és etika írott és íratlan szabályait betartom. Minden erőmmel arra törekeszem, hogy az egyetemen szerzett tudásomat folyamatosan fejlesszem. és azt az egyetemes kultúra szolgálatába állítsam. A Magyar Katolikus Egyházat, melynek egyetemén tanulhattam, és a Katolikus Egyetemet tiszteletemben megtartom, szelleméhez és hagyományaihoz hű maradok, munkámmal jó hírnevének öregbítéséhez hozzájárulok.” Isten engem úgy segéljen!”

5


Letölteni ppt ""Én,...... fogadom, hogy egyetemi éveim alatt Magyarország törvényeit ¶ és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szabályait mindenkor megtartom. ¶ Elfogadom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések