Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Számítógépes vírusok. A vírusok fogalma A számítógépes vírus olyan önsokszorosító program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Számítógépes vírusok. A vírusok fogalma A számítógépes vírus olyan önsokszorosító program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban."— Előadás másolata:

1 A Számítógépes vírusok

2 A vírusok fogalma A számítógépes vírus olyan önsokszorosító program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban vagy dokumentumokban.

3 Vírusok a számítógépes rendszerben Megrongál vagy töröl adatokat Romboló rutint tartalmaz. Ha nincs benne romboló rutin, akkor féregnek, ha pedig önmagát nem képes sokszorozni, akkor trójai programnak nevezzük.

4 Vírustípusok Boot vírusok Makró vírusok Férgek Trójai vírusok Fájl vírusok

5 Védekezés a vírusok ellen Vírusírtó programok Tűzfal

6 A Vírusfertőzés felismerése Ha a gépünkön valamilyen megmagyarázhatatlan jelenséget tapasztalunk, vírusfertőzésre kell gyanakodnunk.

7 A vírusfertőzés gyógyítása


Letölteni ppt "A Számítógépes vírusok. A vírusok fogalma A számítógépes vírus olyan önsokszorosító program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések