Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HAZÁNK A SZATMÁRI BÉKE UTÁN. HAZÁNK A HB. RÉSZE LESZ 1711 SZATMÁRI BÉKE 1711 SZATMÁRI BÉKE MAGYARORSZÁG A HB. RÉSZE LETT. DE!!! MAGYARORSZÁGOT A MAGYAR.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HAZÁNK A SZATMÁRI BÉKE UTÁN. HAZÁNK A HB. RÉSZE LESZ 1711 SZATMÁRI BÉKE 1711 SZATMÁRI BÉKE MAGYARORSZÁG A HB. RÉSZE LETT. DE!!! MAGYARORSZÁGOT A MAGYAR."— Előadás másolata:

1 HAZÁNK A SZATMÁRI BÉKE UTÁN

2

3

4 HAZÁNK A HB. RÉSZE LESZ 1711 SZATMÁRI BÉKE 1711 SZATMÁRI BÉKE MAGYARORSZÁG A HB. RÉSZE LETT. DE!!! MAGYARORSZÁGOT A MAGYAR TÖRVÉNYEK SZERINT KORMÁNYOZHATJÁK MEGMARADT A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS

5 A HB ÁLLAMBERENDEZKEDÉS HB.CSÁSZÁR MAGYAR KIRÁLY BÉCS MAGYAR KANCELLÁRIA HELYTARTÓTANÁCS MEGYÉK ORSZÁGGYŰLÉS FELSŐTÁBLA: FŐNEMESEK, FŐPAPOK ALSÓTÁBLA: KÖZNEMESEK, POLGÁROK /TÖRVÉNYALKOTÁS, ADÓK,ÚJONCOK/

6 AZ ÁLLANDÓ HADSEREG, ÉS A PS. URALKODÓI IRÁNYÍTÁS ALATTI ÁLLANDÓ HADSEREG LÉTREHOZÁSA. EZ SOK PÉNZBE KERÜLT URALKODÓI IRÁNYÍTÁS ALATTI ÁLLANDÓ HADSEREG LÉTREHOZÁSA. EZ SOK PÉNZBE KERÜLT - A JOBBÁGYOK LESZNEK KATONÁK. - A JOBBÁGYOK LESZNEK KATONÁK. - A JOBBÁGYOK TÖBB ADÓT FIZETNEK. - A JOBBÁGYOK TÖBB ADÓT FIZETNEK. -A NEMESSÉG ADÓMENTES MARADT. PRAGMATICA SANCTIO: PRAGMATICA SANCTIO: -A BIRODALOM EGY KÉZBEN KORMÁNYOZHATÓ - A BIRODALOM NEM FELOSZTHATÓ - A HB CSALÁD DÖNT A MAGYAR KIRÁLY SZEMÉLYÉRŐL, AKI NŐ IS LEHET. AKI NŐ IS LEHET.

7

8

9


Letölteni ppt "HAZÁNK A SZATMÁRI BÉKE UTÁN. HAZÁNK A HB. RÉSZE LESZ 1711 SZATMÁRI BÉKE 1711 SZATMÁRI BÉKE MAGYARORSZÁG A HB. RÉSZE LETT. DE!!! MAGYARORSZÁGOT A MAGYAR."

Hasonló előadás


Google Hirdetések