Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„A peptid-biolegurátrok az orvostudomány jövője”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„A peptid-biolegurátrok az orvostudomány jövője”"— Előadás másolata:

1 „A peptid-biolegurátrok az orvostudomány jövője”
(Professor Khavinson)

2 „létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására”
Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, melyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezet. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak az öregedési folyamat során előforduló változásokra szervezetünk főbb rendszereiben az immun, szív és ér, központi ideg és endokrin rendszerben. Megállapítható, hogy az öregedő szervezet ösztönzéséhez használt élettani eszközök alkalmazása. tudományosan alá van támasztva az öregedési folyamatokról alkotott korszerű elképzelésekkel, ami azt jelenti, hogy létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására. Nem más állítja ezt, mint a Szentpétervári Intézet professzora, Dr. Khavinson, a világszerte méltán elismert gerontológus. Dr. Khavinson több évtizede kutatja az öregedés folyamatát. E témában több száz tanulmányt publikált és több könyvet jelentett meg, 26 monográfia és 165 szabadalom tulajdonosa. Az ő megközelítése a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun, ideg, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során. A szervezet patológiai állapotában az információcsere folyamata megbomlik. Ennek következtében a torzított információkat szállító peptidek szintézise és felhalmozása gátolja a szervezet rendszereinek harmonikus működését. Az élettanilag aktív rövid peptideket bármilyen korban célszerű használni az anyagcsere-folyamatok normális szint-tartásához, a megelőzéshez és különböző betegségek gyógyításához, a súlyos betegségek, sérülések, műtétek utáni rehabilitációnál, a szervezet öregedési folyamatának lassítása érdekében.

3 Komoly tudományos háttér
Khavinson professzor a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért november 28.-án Nobel díjra jelölték. Bioregulátor termékeink az ő munkájának gyümölcse. (Nobel Prize Laureates Robert Huber, Yuan Lee, Ivar Giaever and Associate Member of the Russian Academy of Sciences Prof. V.Kh. Khavinson at the St. Petersburg Meeting of Nobel Laureates «Science and Progress of Mankind», 2003)

4 A peptidek jelentősége
A peptid-bioregulátorok szerepe, a szervek és szövetek újjáépítése, és megbomlott funkcióinak visszaállítása, a génaktivitás szabályozása. Hogyan dolgoznak a peptidek? A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok Leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás

5 Fontos… A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetéből és szövetéből nyeri ki a kis molekulatömegű peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mesotel termékcsalád, és sejtkozmetika termékcsalád. A termékeknek nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek a Nobel díjra jelölt Dr. Khasimov tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva, egész egyszerűen utánozhatatlanok. Dr. Khavinson egyedülálló munkája cégünkön keresztül jut el az emberekhez. (A képen Dr. Khavinson cégünk megnyitó ünnepségén)

6 Fontos megjegyeznünk:
A tudósok munkáját segítő fiatal borjak nem kísérleti állatok, és semmilyen körülmények között nem okoznak nekik fájdalmat. Egy állatot egyszer műtenek meg, mégpedig altatásban. A rövid műtét természetesen nem egy egész szervet érint, hanem egy nagyon apró, mikro-nagyságú szövetet. A műtét után az állatokat számukra a legmegfelelőbb, humánus körülmények között, nyugodt, steril környezetben tartják.

7 PEPTID BIOREGULÁTOROK
Az ember öregedési folyamatának irányítása tehát a tudomány mai állása szerint reális, mely megközelítés a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információ csere az immun, ideg, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során.

8 TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTIDEK
A NPCRIZ besorolása alapján a 2. osztályú geroprotektorok közé tartozik a természetes rövid peptidek által alkotott, a különböző szervek és szövetek újjáépítőinek, sejt bioregulátorainak lánca. Ezek a kapszulás étrend kiegészítők, - a peptidekből, aminosavból, vitaminokból és mikrorészecskékből álló komplexumok, valamint az új, természetes folyékony peptidek.

9 A természetes rövid peptidek
Legújabb ismereteink szerint, a szövet specifikus rövid peptidei összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Az idővel és élet múlásával kialakuló peptidhiány, jelentősen felgyorsítja a szövetek elhasználódását és a szervezet öregedését. A helyzet az, hogy a sejtek és szövetek adekvát működéséhez adekvát peptid mennyiség szükséges, amelyek fenntartják a gének működését optimális üzemmódban. A különböző sejtekben működő peptidek azokban is szintetizálódnak. Ezért az életkor előrehaladtával a sejtek működése megbomlik, ezáltal megbomlik a peptidek újratermelése, aminek következtében a sejtfunkciók újfent kárt szenvednek. A szövetek degenerációja erősödik, ami végső soron klinikai esetet jelent. Ezért a rövid peptidek használata az egyik legfontosabb innováció a gyógyászatban és jelentősen képes lassítani az öregedés folyamatát köszönhetően a szövetek proliferációjának és regenerációjának ösztönzése, valamint sejtszám növelésük révén. Még egy fontos előnye a peptideknek a daganatellenes hatás.

10 Jelenleg a peptidek használata a legjobb és kompromisszum nélküli megoldás a daganatos betegségek revitalizációja és megelőzése területén, mivel lehetőséget teremt a sejtek és szövetek megújítására, nem csak a ciklikus folyamatok szabályozásával és összehangolásával, hanem a szövet-újjáépítő rendellenesség nélküli sejtosztódás bővülő lehetőségével is. Gyakorlatból tudjuk, hogy a rövid regulátor peptidek nem transzformálódnak az emésztő rendszerben, ezért könnyen és nyugodtan használhatja szinte bárki, mivel a szernek nincs mellékhatása. A természetes peptidek hatásukat egyenletesen fejtik ki, mivel a szövetek irányából jövő visszajelzésekhez bizonyos mennyiségű peptid felhalmozásra van szükség (homing hatás) a hiány feltöltése céljából. A sejtek csak ezután kezdik visszaállítani normális működő képességüket „megállítva a hintázást és az összes folyamatot az arany középútra terelve” (V. Kh. Khavinson, 2009)

11 VENFORT TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok ereiből nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak az érfalak különböző sejtjeire, regenerálják, újraépítik a sejtszöveteket és optimalizálják sejtek anyagcseréjét, valamint az érrendszer funkcióit. Ajánlás: magas vérnyomás, agyi erek és agyi keringési zavarok, agyi érelmeszesedés, ér-elmeszesedés a végtagokban, visszér, aranyér, szívkoszorúér-betegség, különböző eredetű angiopáthiák (kis és nagy verőerek károsodása), endarteritis (szemben lévő erek elzáródása, érszükülete következtében keletkezett gyulladás)

12 SZIGUMIR TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok porcos és csontos szöveteiből nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a porcos és csontos szövetek sejtjeire, újjáéptítí, korrigálja és szabályozza a porc, ízület és csontszövetek sejtjeit, optimalizálja a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az izületek és gerinc funkcióit. Ajánlás: Gerincbetegségek, reuma, csontritkulás, köszvény, izületi gyulladások (arthritis), izületi kopás és gyulladás, osteochondrosis

13 VLADONIX TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok csecsemőmirigyéből nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak az immunrendszer sejtjeire, korrigálják és szabályozzák az immunrendszer sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az immunrendszer funkcióit. Ajánlás: primer és secunder immundeficiencia (immunhiányos állapotok ), daganatos betegségek preventív és utókezelésénél, krónikus mérgezések, szívroham és stroke utáni rehabilitáció, műtét utáni rehabilitáció,kúraszerű szervezet fiatalítási programok esetén

14 SZVETINORM TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok májából nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a máj sejtjeire, újjáépítik, korrigálják és szabályozzák a máj sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint a máj funkcióit. Ajánlás: különböző máj –epe anyagcserezavarok korrekciója, csökkent májfunkció, különböző eredetű krónikus májgyulladások, mérgezés, krónikus mérgezések, különböző eredetű bőrbetegségek, sárgaság, korrigálja a kórós zsíranyagcserét, ezáltal gyógyítja sz érelmeszesedést, elhízást, cukorbetegséget

15 CERLUTEN TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok agyából nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak az agy és az idegrendszer sejtjeire, újjáépítik és szabályozzák az agy és az idegrendszer sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, funkcióját, valamint az agy és idegrendszer funkcióit. Ajánlás: Az összes idegrendszeri és agyi eredetű betegség megelőzésére, kezelésére ajánlott. Normalizálja az agyi aktivitást, szabályozza működését. Károsodott memória és koncentrálóképesség zavara, agyi érelmeszesedés, stroke utáni kezelés, Alzheimer-és Parkinson, krónikus fáradság szindróma, depresszió, idegfájdalmak és ideggyulladás

16 TIROGEN TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok pajzsmirigyéből nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a pajzsmirigy sejtjeire, újjáépítik és szabályozzák a pajzsmirigy sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, valamint a pajzsmirigy funkcióit. Ajánlás: Az összes pajzsmirigy betegségre és az ezekből eredő másodlagos betegségek kezelésére jó. Anyagcserezavarok, metabolikus zavarok (hormonális problémák- hormonszabályozás visszaállítása), pajzsmirigy csökkent vagy fokozott működése (hypo-és hyperthyreosis), golyva, autoimmun pajzsmirigy-gyulladás, pajzsmirigy betegségek megelőzése.

17 SZUPREFORT TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTID
Fiatal állatok hasnyálmirigyéből nyert peptid frakciók komplexuma. A kiválasztott peptidek szelektív hatással vannak a hasnyálmirigy sejtjeire, újjáépítik és s szabályozzák a hasnyálmirigy sejtjeit, optimalizálják a szövetek sejt-anyagcseréjét, valamint a pajzsmirigy funkcióit. A hasnyálmirigy minden betegségére jó, kifejezetten: hasnyálmirigy funkció zavar krónikus hasnyálmirigy-gyulladás, hasnyálmirigy-elégtelenség, a lipid és szénhidrát anyagcsere normalizálása, cukorbetegség, emésztési folyamatok korrekciója

18 A szintetikus peptidek fogalma
A szintetikus rövid peptidek gyakorlatilag a természetes peptidek teljes analógja, de egyszerűbbek, mert a „szintetika” nem egy egész bioregulátor peptid hasonmása, hanem csupán a peptid és a DNS legfontosabb, „cölöpös” részén történő összekapcsolódásának mása. Vagyis a szintetikus peptidek fogalma alatt a természetes peptidek molekulájában meglévő aminosav „cölöpös” sorrendiség hasonmását értjük. Az ilyen finomítás nagyon rövid időn belül lehetővé teszi az érzékelhető hatás elérését. A „szintetika” gyorsan és keményen dolgozik, ezért az is előfordulhat, hogy a szövet nem tud gyorsan átépülni és a paciens kellemetlen érzésekre panaszkodik azon megcélzott szerveknél, ahol a peptid elkezdi kifejteni szövet korrigáló hatását. Ez nem mellékhatás, hanem egy teljesen normális és átmeneti jelenség, de igényli az adagolás dinamikus beállítását.

19 A természetes folyékony peptidek
Még bonyolultabbá válik a helyzet, ha ez nem csak egy belső használatra szolgáló szintetikus peptidek csoportja, hanem egy külső használatú peptideket, aktív összetevőket és transzdermális végrehajtókat tartalmazó szintetikus egyvelegről van szó. Ezért, a munkatársak tapasztalataira támaszkodva, 2008 végén az alábbi feladat állt a kutatók előtt: új természetes peptid komplexumok létrehozása, amelyek legalább olyan gyorsan műkődnek, mint a „szintetikák”, de kellemetlenségek nélkül. Dr. Khavinson munkájának eredményeképpen rendkívül nagy tisztaságú peptid frakciókból származó konfigurációk kerültek létrehozásra, amelyek képesek áthatolni szinte bármilyen fiziológiai akadályon közvetítők (végrehajtók) nélkül. Így született meg Khavinson professzor újabb alkotása, a külső használatú természetes folyékony peptid regulátorok új nemzedéke. Az új peptid vonal mottója: „gyorsaság, hatékonyság, biztonság” A peptid komplex (PK) felvitele az alkar belső vénás részére történik és bedörzsölésre kerül teljes felszívódásig perc elteltével a peptidek összekapcsolódnak a dendrit sejtekkel, amelyek eljuttatják őket a nyirokcsomókhoz, ahol a peptidek „átszállnak”, a vér áramlatával eljutnak a szükséges szervekhez és szövetekhez és elkezdik kifejteni szövethelyreállító hatásukat.

20 PK-01 Szív és érrendszer Komplex peptid a szív és érrendszer kezelésére Újjáépíti a szív és érrendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. Korai öregedés megelőzése megelőzésére, érelmeszesedés, magas vérnyomás, szívinfarktus és a stroke postinfarct rehabilitáció és post-stroke betegségek

21 PK-02 Periférikus és központi idegrendszer
Komplex a periférikus és központi idegrendszer kezelésére Újjáépíti a a periférikus és központi idegrendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a periférikus és központi idegrendszer betegségeit. Korai öregedés megelőzése , agyi szklerózis és stroke, stroke rehabilitáció, az idegrendszer gyulladásos és degeneratív betegségei

22 PK-03 immunrendszer Komplex peptid az immunrendszer kezelésére Újjáépíti az immunrendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja az immunrendszerrel kapcsolatos betegségeket. A szervezet összes sejtjének korai öregedése ellen, ezáltal a várható élettartam emelkedése, immunrendszer erősítése, immun-rendellenességek korrekciója. Bejutva a szervezetbe megtalál, regenerál és újjáépít minden károsodott szövetet, helyreállítja azok funkcióit. Ezért nagyon fontos szerepe van a rák megelőzésében is.

23 PK-04 Ízületek Komplex peptid az ízületi betegségek kezelésére Újjáépíti az ízületek sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja az ízületi betegségeket. Korai öregedés megelőzése, arthrosis (ízületi porckopás), arthritis (ízületi gyulladás), osteochondrosis (csontritkulás), reuma

24 PK-05 CSONTOK Komplex peptid a csontok kezelésére Újjáépíti a csontok sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a csontozattal kapcsolatos betegségeket. Kifejezetten ajánlott a csontsejtek korai öregedése, ellen és csontritkulás, törések esetén.

25 PK-06 pajzsmirigy Komplex peptid a pajzsmirigy kezelésére Újjáépíti a pajzsmirigy sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a pajzsmirigy- betegségeket. Pajzsmirigy sejtek korai öregedésének megelőzése, anyagcsere és hormonális problémák, strúma, golyva, csökkent vagy fokozott pajzsmirigyműködés, Hashimoto-thyreoiditis (a pajzsmirigy alulműködése amely a pajzsmirigy krónikus és fájdalommentes gyulladásához és végeredményben pusztulásához vezet), pajzsmirigy ciszta, mastopathia (pajzsmirigy-ciszta)

26 PK-07 hasnyálmirigy Komplex peptid a hasnyálmirigy és a rák kezelésére Újjáépíti a hasnyálmirigy sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a hasnyálmirigy- betegségeket. A hasnyálmirigy sejtek korai öregedésének megelőzése, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás, diabetes mellitus (cukorbetegség), csökkent glükóz tolerancia, a cukorbetegség, szív és érrendszeri szövődményei

27 PK-08 Máj és epe Komplex peptid a máj kezelésére Újjáépíti a máj és epe illetve epe utak sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a máj és epe- betegségeket. A máj és eperendszer sejtek korai öregedésének megelőzése, anyagcserezavar, elhízás, akaratlan mozgások, cholecystitis (epehólyag-gyulladás), mérgezés, krónikus mérgezés (vegyi anyagok, gyógyszerek, alkohol), májcirrózis, krónikus vagy akut májgyulladás, egyéb májbetegségek.

28 PK-09 FÉRFI reproduktív rendszer
Komplex peptid a férfibetegségek kezelésére. Újjáépíti a férfi reproduktív rendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, krónikus prosztatagyulladás, BPH (a prosztata jóindulatú megbetegedése), meddőség, merevedési zavar, egyéb nemi zavarok

29 PK-10 Női reproduktív rendszer
Komplex peptid a női betegségek kezelésére. Újjáépíti a női reproduktív rendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, krónikus adnexitis (gyulladás), menstruációs funkció, klimax, csökkent libidó, meddőség, petevezeték-mióma, mastopathia (ciszták)

30 Pk-11 vese és hugyuti szervek
Komplex peptid a vese és hugyuti szervek kezelésére. Újjáépíti a vese és hugyuti szervek sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. A vese és hugyuti szervek sejtinek korai öregedése ellen, krónikus vesemedence-gyulladás, interstitialis nephritis, glomerulonephritis (a glomerulusok gyulladásos elváltozásaival járó gyulladás), vesekő, krónikus veseelégtelenség

31 Pk-12 tüdő és légzőszervrendszer
Komplex peptid a tüdő és légzőszerv- rendszer kezelésére. Újjáépíti a tüdő és légzőszerv-rendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. A tüdő és légzőszerv-rendszer sejtjeinek korai öregedése ellen, krónikus bronchitis (krónikus hörghurut) tüdőgyulladás, tüdőtágulás, légúti allergia, asthma bronchiale, egyéb légúti betegségek.

32 PK-13 BŐR Komplex peptid a bőr kezelésére.
Regenerálja a bőr sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. A bőr korai öregedésének megelőzése, minden bőrbetegség, bőr tónusának, szerkezetének javítása, bőrhibák "kijavítása" Újjáépíti a bőr szöveteit és tökéletes szerkezetű bőrszövetet képes kialakítani. Ezért ajánlják kozmetikai kezelésként is.

33 PK-14 Vénák Komplex peptid a vénák kezelésére. Újjáépíti a vénák sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. A vénák sejtjeinek korai öregedése ellen. trombózis, visszér, aranyér, thrombophlebitis (mélyvénás trombózis), véna trombózis miatt kialakult fekély

34 A mezotel termékek A belső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok azaz bioregulátorok közé tartoznak. Eddig 3 termékkel rendelkezünk. Az első a MEZOTEL, amely tartalmaz kolint, kolloid ezüstöt-, valamint gotu kola-t és Gojit. A második – MEZOTEL BEUTY, amely a fentieken kívül tartalmaz még nagy tartalomban cinket és vitaminokat. A harmadik, a MEZOTEL NEO, amely a cinken kívül tartalmazza az összes fenti összetevőt és meg resveratrolt is. A mezothelium szó jelentése: sejthártya. A Mesotel termékcsalád olyan ritka összetevőket tartalmaz, amelyek erőteljesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, a szervezet méregtelenítéséhez, az ideg-és immunrendszer működésének erőteljes javításához, és a fizikai szellemi teljesítmény fokozásához, erős antioxidáns és revitallizációs hatással bírnak.

35 Mezotel A Mesotel egy sor alap komponenst tartalmaz, többek között Oroszországban egyedüliként hivatalosan bejegyzett és belső használatra engedélyezett az acetilkolin elődjének tartott és a revitalizációhóz elengedhetetlen kolin bitartarátot amely a Mesotel termékek fő aktív összetevője. A MEZOTEL összetevői peptidek mellett, a kolin, az ezüst kolloid, a gotu cola és a goji.

36 kolin 1.Normalizálja és erőteljesen növeli az idegsejtek energia potenciálját, így optimalizálja az agyi tevékenységet. 2.Javítja a memóriát, koncentrációt és fokozza a kognitív funkciókat az agyban 3.Növeli az ellenállást a túlterheltséggel, stresszel, kimerültséggel szemben 4.erőteljesen fokozza a szellemi és fizikai aktivitást 5.Lassítja az öregedés folyamatát A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt. Foszfatidil-kolinként megőrzi a sejthártya épségét, és olyan alapvető élettani működésekben működik közre, mint a sejtek információ-átadásai, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikáció. Nem megfelelő kolin bevitele ezeket a folyamatokat hátrányosan érintheti. A kolin ezenkívül részt vesz a sejtstruktúrák és –funkciók megőrzésében is. Figyelemre méltó, hogy a kolin hiány a sejtkultúrában apoptosishoz (a sejthalál egy formája) vagy programozott sejthalálhoz vezet. Ha ugyanis a sejthártya kolin tartalma a szükségesnél alacsonyabbá válik, ez fokozza a ceramid kibocsátást, és úgy tűnik, a ceramid felgyülemlése aktivál egy enzimet, a kaszpázt, ami apoptosist indukál.

37 Erőteljes sejtszintű fiatalító hatás, kisimítja a ráncokat, eltünteti a pigment foltokat.
A pigmentfoltok a lizoszomális ( nagy zsírtartalmú) táplálkozás következtében kialakult, az emésztés zsírtartalmú maradványának tartott barna foltok. Ezek az un. öregedési vagy ,,elhasználódási" pigmentek,melyek megtalálhatók a bőrön, májban, vesében, szívizomban, mellékvesében és ganglionsejtekben. Minél több a pigmentfolt annál gyorsabb az öregedési folyamat is. A kolin képes eltávolítani a sejtekből a lipofuscint, az öregedési pigmentet, amely felgyülemlése a sejtekben gyorsítja a szervezet elöregedési folyamatát. Ezáltal jelentős mértékben sejtfiatalító hatást gyakorol a szervezetre, és jelentős mértékben meghosszabbíthatja az életet. A már több mint 35 éve tartó, az acetilkolin elődjeinek hatékonyságát rendszeresen vizsgáló kutatások arra engednek következtetni, hogy az acetilkolin életkori hiányának visszaállítása lehetővé teszi az átlagéletkor %-os növelését. Ezen kívül a kolin a szabad gyökök gátlószere, ráadásul a mesotheliumok összetételében az antioxidációs aktivitása többszörösére nő az ezüstkolloiddal történő együtthatás következtében.

38 A kolloid ezüst Minden kórokozót elpusztít. Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, és szaporodásra képtelenné teszi őket. A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben kerül felszívódásra. A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani.

39 A kolloid ezüst a leghatásosabb méregtelenítő
Kolloid ezüst - tiszta, természetes formáját használjuk, amely egy millimikron nagyságú részecskékből álló rendszer. A kolloid oldat, ellentétben az ezüst sóval, nem halmozódik fel a szervezetben, és ezért teljesen ártalmatlan még a rendszeres alkalmazása mellett is. A kolloid ezüst nem lép kölcsönhatásba, és nem befolyásolja más gyógyszerek hatását. 1.Legbiztonságosabb és leghatékonyabb természetes fertőtlenít 2.Több mint 650 fajta kórokozót képes elpusztítani 6 perc alatt 3.Elpusztítja és gátolja a szaporodását a baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, parazitáknak.

40 A kolloid ezüst szinte mindenre jó
A kolloidális ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén használható. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártya gyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését. Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus. A jó minőségű kolloidális ezüstnek - betartva az ajánlásokat - nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó.

41 Gotu kola Gotu Kola, az egyik legerősebb fiatalító növény. Bár a jógik arra használták, hogy meditációjuk során a koncentrációjuk még jobb legyen, ezzel összefüggő hatásai folytán eredményesen javítható a mentális visszamaradottság és az IQ szint is növelhető. A Gotu Kola bizonyítottan növeli az intelligenciát, javítja a memóriát, kiiktatja a fizikai kimerültséget, mentális fáradtságot és a depressziót, megsokszorozza az életerőt, felturbózza az immunrendszert, és ezáltal jelentősen növeli az élettartamot. Ez az indián növény, ájurvédikus orvoslás legfontosabb eszköze, a legfontosabb eszköz, hogy ösztönözze és erősítse az ideg-és agysejtek működését.

42 A gotu kola hatása a bőrre
A gotu kola fiatalító hatása az összetételében megtalálható biopolimereknek, a szövetvisszaállitás erős ösztönzőinek köszönhető. Azon ritka növények közé tartozik, amelyek jelentős mértékben tartalmaznak kollagént, így képes erőteljesen javítani a kötőszövetek állapotán, a bőr rugalmasságán még idősebb korban is. Nemcsak a kötőszövetet, a bőrt is jelentős mértékben erősíti és még képes regenerálni, helyrehozni a károsodott szöveteket is. Ez az egyedülálló asiaticosid tartalmának köszönhető, amely feloldja a lapra a kórokozók viaszos borítórétegét, lehetővé téve az immunrendszer számára, hogy elpusztítsa azokat. Így megszünteti még a krónikus és kezelhetetlen bőrbetegségeket is, beleértve lepra, szifilisz, ekcéma és pikkelysömör, különböző bőrkiütések égési sérülések, sebek, hegek, belső és külső fekélyek, gyulladások. Egy francia kutatás során 1966-ban kimutatták, hogy császármetszés után alkalmazva igen hatékonyan segíti elő a gyógyulást. A seb jóval gyorsabban gyógyult, mint hagyományos kezelés esetén. A hajhullást, amely szintén bőrbetegség, képes leállítani, sőt, fokozni a haj és a körmök „erejét”

43 Nagyon erős méregtelenítő
Erős vértisztító, segít eltávolítani az agyból a lerakódott toxikus anyagokat, valamint a nehézfémeket és a különféle drogokat is segít eltávolítani szervezetünkből

44 goji Nagyon erős természetes antioxidáns. Erősíti az erek szerkezetét, javítja a vérellátást, megelőzve ezáltal a trombózist. Elősegíti az újrahasznosítást, növeli a hatékonyságot. Hatalmas mennyiségű hatóanyagot tartalmaz: poliszacharidok, fenolsavak, vitaminok (Bl, B2, C, E, karotin, riboflavin, nikotin), xanthines, leucin, fitoszterol - daukosterin (β-sitosteril-β-D-glükozid), betain, lefoglalják, fizalin, alkaloidok, fehérjék, taurin, 19 aminosavat, ásványi anyagok és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, réz, mangán, cink). A béta-karotin koncentráció a goji bogyóban nagyobb mint a sárgarépában, és a kollagén illetve fehérje tartalma magasabb mint a méhpempőé. Ezért nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert, lassítani az öregedési folyamatot, szerotonin-aktiváló hatásánál fogva javítja a hangulatot, segíti az alvást, enyhíti a fáradtságot és kirobbanó energiát ad. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a goji erősíti a sejtfalakat, amely hozzájárul növekedésükhöz és a regenerációjukhoz.

45 Mezotel beauty A fent már megemlített összetevőkön (Kolin, Kolloid ezüst, Gotu Cola, Goji) nagy mennyiségben tartalmaz cinket.

46 cink Ha van nyomelem, amely létfontosságú és emellett igazi fiatalítónak lehet nevezni, akkor az a cink. A legfőbb hormonok testünkben -tesztoszteron, növekedési hormon, az inzulin és az inzulin-szerű növekedési faktor 1 (IGF-1) - nem léteznek nélküle. E hormonok a cinket, mint fő enzim- forrásukat használják legfontosabb funkcióink betöltésére. A cink összesen 200 ilyen enzimet aktivizál, és az egyik legfontosabb antioxidáns szerepét tölti be. A betegségek a szervezet ellenálló képességét Spermium termelés és a tesztoszteron-szintézist Megfelelő anyagcsere-vitamin Peptidek, DNS és a sejtosztódás szabályozása Segíthet a meddőség gyógyításában. Segít a prosztatapanaszok elhárításában. Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását. Eltünteti a körmökről a fehér foltokat. Megkönnyíti az izérzésbeli zavarok rendeződését. Fokozza a növekedést és a szellemi frissességet Csökkenti a koleszterin-lerakódásokat. Hozzájárul a mentális zavarok kezeléséhez.

47 Mit tud a cink? A cink úgy működik a szervezetben, mint egy közlekedési rendőr. Ellenőrzi és irányítja az anyagcsere folyamatokat, az enzimrendszereket, fenntartja a sejtek épségét. Nélkülözhetetlen a fehérje színtézishez, a sav-bázis egyensúlyhoz, az inzulinképződéshez, az izmok összehúzó képességéhez, az agyműködéshez (skizofréniában pozitív hatását tapasztalták). Szükséges a DNS szintézishez, sebgyógyuláshoz. Alkoholistáknak és cukorbetegeknek nagyobb cink adagra van szükségük. Cinkhiány a prosztata megnagyobbodását, érelmeszesedést, és a körmökön fehér csíkokat okozhat. A cink segítséget jelent ízlelés-zavaroknál, meddőségnél, prosztatabántalmaknál, növekedészavarnál, impotenciánál, szabálytalan menstruációnál, szenilitásnál. Fokozza a szellemi frissességet, segít a mentális zavarok kezelésében. A javasolt napi felvétele 15 mg felnőttek számára, de a terhes és szoptató nők többet igényelnek. Fontos szerepe van a szaporodási szervek kialakulásában. Erős izzadással naponta akár 3 mg cinket is veszíthet a szervezet, ez különösen igaz a sportolók esetében. Az ételek elkészítése során a cink nagy része elvész vagy felhasználhatatlanná válik a szervezet számára. A cinkszegény talajú vidékeken fontos a cinkpótlás. A Cink központi szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatokban, összehangolja az egyes enzimek működését, megőrzi a sejtek épségét. Alapvető a vér PH-értékének beállításában, így segít fenntartani a szervezet belső egyensúlyát. Bizonyos védelmet nyújt a környezetszennyezéssel szemben is, mivel megakadályozza az ólom és a kadmium beépülését a szervezetbe. Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását.

48 Mezotel neo A Kolin, Kolloid ezüst, Gotu Cola, Goji összetevők mellett a ma ismert legjobb zsíranyagcsere-szabályozót a resveratrolt is tartalmazza nagy mennyiségben.

49 resveratrol 1.Erős antioxidáns 2.Csökkenti a vér koleszterinszintjét
A resveratrol legfontosabb tulajdonságai: 1.Erős antioxidáns 2.Csökkenti a vér koleszterinszintjét 3.Megakadályozza az érelmeszesedést 4.Szabályozza, optimalizálja a zsír-anyagcserét 5.Jótékony hatással van a bőrre, serkentő kollagén szintézis 6.A női hormonok funkcióit javítja 7.Csökkenti a csontritkulás veszélyét A resveratrol (trans-3,5,4'-trihydroxystilbene), egy, a vörös szőlőfajták héjában megtalálható anyag. Néhány éve került a tudományos érdeklődés középpontjába, a „Francia Paradoxon” egyik lehetséges magyarázataként, más szavakkal, hogy miért olyan alacsony a szív-és érrendszeri megbetegedések száma az egyébként magas zsírtartalmú étrendet követő franciák között. Ma már hatékony antioxidánsként, rák megelőzőként, és fitoösztrogénként tekintenek rá a tudósok. Úgy is hirdették: „Az üvegbe zárt Francia Paradoxon”.

50 A resveratrol szív és érrendszeri hatásai
Sok kutatás sugallja, hogy az alkoholfogyasztás (különösen a vörösbor) csökkentheti a szív koszorúér megbetegedéseket. Néhány kutatás azt is bebizonyította, hogy a resveratrol hatékony antioxidáns. Megakadályozza az alacsony sűrűségű lipoproteinek (LDL, low-density lipoprotein) peroxidációját, és megvédi a sejteket az oxidálódott LDL káros hatásaitól, valamint a lipidek peroxidációjától. Azt gyanítják, hogy mivel hidrofilikus és lipofilikus tulajdonságokkal rendelkezik, így sokkal hatékonyabb lehet, mint a már régóta antioxidánsként is ismert C-vagy E-vitamin. Ugyancsak bebizonyították, hogy csökkenti a trombociták felhalmozódásának veszélyét is, így csökkentve az érelmeszesedés kockázatát.

51 A resveratrol hatása a rákra
A rák megelőzése tekintetében kimutatták, hogy antioxidáns hatása van, tehát gátolja a szabadgyökök kialakulását, valamint anti-mutagén hatása is van. A jelek szerint a resveratrol csökkenti a tumor fejlődését a ciklooxigenáz-1 enzim gátlásán keresztül – ez egy olyan enzim, mely az arachidonsavat olyan gyulladást okozó anyagokká alakítja, melyek serkentik a tumort növekedését. Egyes kutatások szerint a resveratrol az emberi promileukotikus leukémia sejtek differenciálódását okozza, valamint gátolja a ribonukleotid reduktáz enzim működését – ez az enzim szükséges a burjánzó sejtek DNS-szintéziséhez.

52 A resveratrol ösztrogén hatása
A resveratrol és a dietil-stilbestrol (egy szintetikus ösztrogén) szerkezeti hasonlósága indította el a resveratrol esetleges fitoösztrogén hatását célzó kutatásokat (olyan növényi összetevő, melynek ösztrogénszerű hatásai vannak). Ezek a hormonok a sejtek ösztrogén receptoraihoz kapcsolódnak. Az ösztrogén-receptor komplex a DNS bizonyos szakaszaival lép kölcsönhatásba, hogy így stimulálja az ösztrogén-érzékeny géneket. Ha egy anyag az ösztrogén-receptorokhoz kapcsolódik, és válaszreakciót vált ki az endogén ösztrogénekre, akkor az ösztrogén agonistának, ha megakadályozza az endogén ösztrogén által kiváltott válaszreakciókat, akkor azonban ösztrogén antagonista anyagnak nevezzük. A resveratrol kémiai szerkezete nagyon hasonlít egy szintetikus ösztrogén agonistáéra, a dietil-stilbestrolra, ami azt sugallja, hogy a resveratrol talán szintén ösztrogén agonistaként működik.

53 fitoteák A legújabb generációjú exkluzív „ Ájurvéda” fitoteák alapját az ájurvéda és hagyományos füvek, fűszerek alkotják a különböző folyamatok egyensúly megteremtések elvére épülve. A teák szintén a Szentpétervári Intézet egyik tudósának Gorgiladze immunológus professzornak a munkája. A keleti recepturában megpróbálta kicserélni az ájurvéda füveket és fűszereket hagyományosakra, de lélekben, energiában, mikrorészecske összetételükben az eredetihez közeliekkel. Azonban a keleti gyógyászatban létezik egy sor olyan természetében és összetételében egyedülálló növény, melyeknek a klasszikus gyógyászatban egyszerűen nincs alternatívája. Ezek a növények képezik e teák legfontosabb összetevőit. Elősegítik a szervezet önszabályozását, önkitisztulását, immunrendszerének erősítését és az öregedési folyamatok lassítását.

54 vedomix Ösztönzi az emésztést, a kiválasztódás, felszívódás és a gyomor-és bélmozgás folyamatait. A biokémiai és energetikai folyamatokat egyensúlyba hozza. Elősegíti a béltoxinok elégetését és a salakmentesítést. Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Ösztönzi a szövet regeneráló folyamatát és lassítja az öregedést. Súlycsökkentő hatású.

55 relanorm Normalizálja az ideg-és emésztőrendszert. Az idegrendszer érzékenységi szintjének növelését ösztönzi a különféle külső, zavaró tényezőkkel szemben, mint például a stressz. Növeli a stabilitást a fizikai és pszichoemocionális nyomással szemben. Az idegrendszer ingerlési és tompulási folyamatait hozza egyensúlyba. Helyreállítja az alvás és ébrenlét ciklikusságát. Megkönnyíti az elalvást, az alvást egyenletessé és méllyé teszi.

56 agnimax Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Felgyorsítja a szervezet energetikai és biokémiai folyamatainak lefolyását. Elősegíti a szervezetben és szövetben a toxinok elégetését. Ösztönzi a regenerációs folyamatokat. Helyreállítja az emésztést.

57 gelmax Érezhető immunmoduláló parazita ellenes tulajdonsággal bír. Elősegíti a paraziták eltávolítását a szervezetből, valamint helyreállítja a gyomor-és bélrendszer, a máj működését. Ösztönzi a detoxikációs folyamatokat, csökkenti a szervezet parazitái által kiváltott allergia érzékenységet.

58 amiroton Érezhető antioxidációs, immunmoduláló, gyulladásgátló és reparatív tulajdonsággal bír. Javallott krónikus mérgezésnél, súlyos betegség és műtétek utáni időszakban, akut mérgezések esetében, gyomor-és bélrendszer krónikus megbetegedése során, lég-és húgyúti rendszerek betegségénél.

59 korgiton Elősegíti az érrendszer szabályozását, csökkenti a szívizomra nehezedő nyomást. Szabályozza a szívizom és érfal anyagcseréjét. Folyamatos vérnyomáscsökkentő. Javallott vasoneurosis, atherosclerosis, 1. és 2. stádiumú magas vérnyomás, szívkoszorúér esetén. Elősegíti az infarktus és gutaütés előfordulási kockázatának csökkenését.

60 dianorm Érezhető védő és reparatív hatást nyújt a gyomor és nyombél nyálkahártya számára. Elősegíti a gyomornedv és hasnyálmirigy enzimek kitermelését, javítja az emésztést. Csökkenti a gyomortáji fájdalmakat. Javallott gyomorhurut, duodenitis, gyomor- és nyombélfekély, krónikus hasnyálmrigy-gyulladás esetén.

61 defemax Elősegíti a bélmozgás javítását. Csökkenti a medence vénás pangásának szintjét. Megkönnyíti a széklet távozását a végbél és záróizmon keresztül. Csökkenti az aranyér és visszér fejlődésének ütemét. Alkalmazható aranyér és székrekedés esetén.

62 pangiton Csökkenti a hasnyálmirigyre nehezedő nyomást és segíti a szöveteket a glukóza ártalmatlanításában. Enyhe cukorcsökkentő hatást gyakorol. A cukorbetegség kialakulásának ütemét csökkenti és figyelmeztet a diabétesz angiopathy kialakulására. Szabályozza az inzulin és emésztő enzimek kitermelési folyamatait. Enyhíti a hasnyálmirigy-gyulladás lefolyási menetét.

63 refronorm Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vérzéselállító hatással rendelkezik. Elősegíti a női urogenitális rendszer normális működését. Szabályozza a hormonális és érzelmi hátteret. Csökkenti a menstruációs vérzés mennyiségét és fájdalmát. Könnyíti a hőhullám kezelését a másodlagos hormonális változásoknál. Javallott krónikus petevezeték és petefészek gyulladás, nem rendszeres, nehéz és fájdalmas menstruáció, menstruáció előtti szindróma, mellgyulladás és klimax esetén.

64 testonorm Szabályozó hatást gyakorol a férfi urogenitális rendszerére. Elősegíti a medencében és prosztatában kialakuló torlódások csökkenését. Javítja a prosztata sejttáplálását. Erősíti a libidót és növeli a férfi nemi szervének vérellátottság szintjét. Emeli a szexuális élményt. Javallat: krónikus prosztatagyulladás, merevedési zavar és kezdeti prosztatarák kialakulása esetén.

65 hodromix Ösztönzőleg hat a máj működésére. Elősegíti a porcszövetet regeneráló tényezők kitermelését. Elősegíti az ízület sejttáplálását, csökkenti a csontkopás és csontgyulladás okozta duzzanatot és fájás szindrómát. Használható osteochondrosis és minden reumatikus betegség esetén.

66 flonorm Elősegíti a húgyúti folyamatok normális működését. Mérsékelt vizelethajtó, görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Helyreállítja a vizelet fizikai és kémiai tulajdonságát, növelve a só és egyéb konkréciók húgyúti feloldását. Javallat krónikus vesemedence, ciszta és vesekő betegségeknél

67 AKTOFORSZ Elősegíti a máj anyagcsere és méregtelenítő funkcióinak normális működését. Normalizálja a zsíranyagcserét, javítja az érfal sejtellátását, valamint a szervek és szövetek mikrócirkulációs paramétereit. Antioxidációs és enyhe vérnyomáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti az atherosclerosis kialakulásának kockázatát. Javallat vasoneurosis, magas vérnyomás, az atherosclerosis minden fajtája ellen.

68 ALVENORM Immunmodulációs, görcsoldó és gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik. A légző szervek működését javítja, hozzájárul a váladék felszakításához és a köpet eltávolításához, csökkenti a tüdő maradandó károsodásának lehetőségét. Ösztönzi a hörgők csillós hám sejtregenerációs folyamatát. Javallat krónikus hörghurut, tüdőtágulás, tüdőasztma, valamint a tüdőgyulladás utáni lábadozás időszaka.

69 NASTRONORM Nyugtató hatása van,stressz ellenes tulajdonságokkal bír. Növeli a jókedvet és az önbizalmat. Javallat: fizikai és szellemi túlterheltség, elhúzódó stressz állapot, magas ingerlékenység, mentális betegség, neurózis, depresszió és alvászavar.

70 bilinorm A máj méregtelenítő és fehérjeképződő funkcióit javítja. Csökkenti a mérgezettség szintjét, valamint a jobb felső negyed „nehéz” érzését. Enyhe gyulladáscsökkentő, görcsoldó és epekezelő hatással rendelkezik. Lassítja a máj elzsírosodását és a májzsugort. Javallat májgyulladás, epeúti dyskinesia, súlyosbodás nélküli krónikus epehólyag-gyulladás, postcholecystectomical szindróma, valamint krónikus mérgezés, a vegyszerek, alkohol és gyógyszerek hatása következtében

71 Ájurvédikus teák több ízben
A különféle ízesítésű fitoteák elősegítik az optimális anyagcserét és emésztést. Csökkentik a zsír felszívódását a bélrendszerben, javítják a bélmozgást, salaktalitanak és méregtelenítenek. Enyhe hashajtóhatásuk van. Normalizálják a bél mikroflóra összetételét és korrigálják a test súlyát. Kóstolja meg és válasszon ízlése szerint áfonya, meggy, szamóca, citrom, ananász ízesítésű teáinkból. A különféle ízesítésű fitoteák elősegítik az optimális anyagcserét és emésztést. Csökkentik a zsír felszívódását a bélrendszerben, javítják a bélmozgást,salaktalanítanak és méregtelenítenek. Enyhe hashajtóhatásuk van. Normalizálják a bél mikroflóra összetételét és korrigálják a test súlyát. Kóstolja meg és válasszon ízlése szerint áfonya, szamóca, citrom, meggy és ananász ízesítésű teáinkból. Ájurvédikus teák több ízben

72 Peptides étrend-kiegészítők
A környezetszennyezés és a hiányos táplálkozás okozta legyengült immunrendszerrel rendelkező emberek száma évről évre növekszik. Az egészségügy teljes statisztikája azt bizonyítja, hogy eljött az ideje megváltoztatni a szokásos életvitelt és a gyógyászatról kialakult összkép egészét. Ebben a kérdésben pedig fontos az egyéni hozzáállás. A szakértők szerint, egy korszerű ember táplálékbevitele több mint 600 különböző anyagból kell, hogy összetevődjön. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy helyesen táplálkozik, még kevesebben azt, hogy nincsen kitéve a környezetszennyezés ártalmainak. Ennek megfelelően nagyon kevés az optimális intenzitású immunrendszerrel rendelkező, tökéletesen egészséges emberek száma. Adódik a kérdés: hogyan érjük el az ideális egyensúlyt úgy, hogy nem csak ma meg holnap gondoskodunk magunkról, hanem az egész aktív életünk során?

73 Az idő előtti öregedés megelőzése
A válasz, a NPCRIZ biológiailag aktív étred-kiegészitő családja, mely a Szentpétervári Egyetem immunológus professzorának dr. Theodore Tsyganovnak a munkája. Ezen étrend-kiegészítők, melyek segítenek folyamatosan visszaállítani az egészséget. A bemutatásra került étrendkiegészítő-komplex használata az egyik legfontosabb funkciót tölti be: biztosítja az idő előtti öregedés megelőzését, elősegíti az anyagcsere normalizálását és összegyűjti a szervezet erejét mindenféle romboló mellékhatás nélkül.

74 Cinszil-t Kiválóan alkalmazható: az idő előtti öregedés megelőzésére az immunitás és antioxidáns státusz erőteljes növelésére, feszültség, stressz, álmatlanság esetén. Stroke valamint agy- és fejsérülések. Allergia, bőrbetegségek, szénhidrát és zsíranyagcsere, cukorbetegség, érelmeszesedés, vasoneurosis, magas vérnyomás. Számos más hatóanyagon kívül főbb összetevői: cink, glicin, B6 vitamin

75 Még pár szóban a cinkről…
A cink elengedhetetlenül szükséges szervezetük összes sejtjének egészséges működése érdekében. Fontos szerepet lát el az anyagcsere szabályozásában, főbb hormonjaink valamint több mint 200 enzim működését szabályozza, illetve segít beállítani a vérünk sav-bázis egyensúlyát. A cink elősegíti a fehérje szintézisét, az egészséges súly visszaállítását. Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertőzések terjedését, ösztönzi a fehérvérsejt képződést - immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevőjét - és fenntartja a neutrofilokat, T-limfocitákat és természetes daganatellenes sejtjeinket (természetes "gyilkosok"). Elősegíti a sebek gyógyulását, az izomműködést és feltehetőleg az agyműködést is befolyásolja. Szinte az összes bőrbetegség tünete alábbhagy, vagy elmúlik szervezetünk cink készletének növelése esetén. Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertőzések terjedését, ösztönzi a fehérvérsejt képződést - immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevőjét - és fenntartja a neutrofilokat, T-limfocitákat és természetes daganatellenes sejtjeinket (természetes "gyilkosok"). A cink másik fontos tulajdonsága, hogy képes korrigálni a vér cukorszintjét. Az ásvány segít a hasnyálmirigynek kitermelni az enzimet, és védi a vele összekapcsolt területeket azokon a sejtmembránokon, amelyek felelnek a hormon bejutásáért a sejtekbe.

76 glicin A glicin jelentősen javítja a cink feldolgozását és ezen kívül egy sor kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Képes csökkenteni a pszihoemiciós feszültséget, az agresszivitást, konfliktus hajlamot, emelni a szociális adaptációt, javítani a közérzetet, segíteni az elalvásban és normalizálni az alvást, növelni a szellemi munkaképességet, csökkenteni a központi idegrendszer működését romboló alkohol és gyógyszer készítmények mérgező hatását.

77 A b6 vitamin A piridoxin (B6 vitamin) különféle feladatokat lát el, melyek közül a legfontosabb, hogy biztosítja az aminosavak anyagcseréjét. Ezen kívül részt vesz olyan neuromediátorok cseréjében, mint a szerotonin és a dopamin. A neurofiziológusok véleménye szerint, a depresszióban szenvedő emberek nagyobb mennyiségben kell hogy szedjék a B6 vitamint. A piridoxin (B6) részt vesz a vörös vérsejtek (eritrocitek) és a hemoglobin újratermelésében. A piridoxin nem csak a fehérje-anyagcserében játszik fontos szerepet, hanem a zsír és szénhidrát- anyagcserében is. Fontos szerepe van az izmokban és májban összegyűlt szénhidrát vérbe történő eljuttatásába. Ez a folyamat nagyon fontos a több milliárd idegsejt folyamatos glukóz ellátásában. Ebben a folyamatban a szervezetben lévő B6 vitamin közel fele vesz részt. A piridoxin hiány az antitest számának csökkenéséhez, valamint a mindenféle betegséget előidéző kórokozókkal szembeni szintézis romláshoz vezet.

78 Kalcil-T A kalsil-T összetétele természetes citrátokat, kalcium- és magnézium karbonátot, A, D3,E vitaminokat tartalmaz, így leghatékonyabban kerül feldolgozásra a kalcium. Bioelérhetősége és feldolgozottsága eléri a 70%-ot (egy egyszerű kalcium feldogozottsága csupán 2-8 %) Mikor alkalmazható? Idő előtti öregedés. Elsősorban Idegrendszeri-agyi problémák: agyi elégtelenség, depresszió, álmatlanság, memóriazavar, szédülés, fülzúgás, fokozott szellemi és fizikai stressz, szembetegségek. Szív és érrendszer: fejfájás, hipertóniás betegség, koszorúér-betegség, véralvadási zavarok. Mozgásszervi betegségek: csontritkulás, törés, reuma, ízületi gyulladás. Hormonális problémák: növekedés-lassulás, klimax, cukorbetegség. Bőrbetegségek, májgyulladás

79 kalcium A különleges fehérjék mellett a kalcium ionok biztosítják a bőr keménységét és rugalmasságát. A kalcium jelentős hatást gyakorol az idegrendszer működésére, egyensúlyt biztosítva az agykéreg gerjesztési és gátlási folyamatai között. A kalcium részt vesz az idegimpulzusok átadásában és az izmok összehúzódásában. A kalcium biztosítja az izmok megfeszülését és kiengedését. A szervezet kalcium hiánya csontritkuláshoz és törékenységhez vezet. Egy felnőtt ember vérében általában 2,25-2,75 mmol/l kalcium található. Kalcium hiány esetén álmatlanság, idegesség, növekvő pulzusszám, magas vérnyomás jelentkezik. Megállapítást nyert, hogy az idősödéssel nem csak a kalcium bélből való felszívódásának növekvő csökkenése, hanem D vitamin bélből való felszívódásának csökkenése is, valamint a bőr D vitamin termelésének csökkenése. Ezen kívül, mivel a kalcium és D vitamin fontosabb táplálék anyagai ugyanazon élelmiszerekben találhatóak meg, a kalciumszegény étel, általában, D vitamint sem tartalmaz. A szerves kalcium még egy fontos aspektusa - a daganat megelőzési szerepe. A kalcium működésével válik aktívvá a kalmodulin - a fehérje sejtjeinek regulátora. A kalcium sejten belüli és kívüli aránya, a kalcium ionok membrán permeabilitása alapvető fontosságú a sejtek mitotikus aktivitásánál.

80 magnézium A magnézium fiziológiai szerepe abban rejlik, hogy koenzimként vesz részt egy sor fontos enzimatikus folyamatban. A magnézium strukturális komponense az enzimek széles körének (kb. 300), beleértve az adenozin-trifoszfát függő enzimeket. Szívvédő hatással rendelkezik, kedvező hatást vált ki ritmuszavaroknál, szívkoszorúérnél, beleértve a szívizom infarktust, javítja a szívizom oxigén ellátását, és ezáltal korlátozza a károsult területet. Egyidejüleg a magnézium értágító hatással is bír és elősegíti a vérnyomás csökkenést. A magnézium egy stressz oldó makrorészecske, normalizációs hatással bír az idegrendszerre és annak magasabb részeire idegfeszültség esetén. Cukorbetegségnél a magnézium megakadályozza az érrendszeri szövődményeket és javítja a hasnyálmirigy béta sejtjeinek funkcióit. A légúti rendszerek megbetegedésnél elősegíti a hörgök tágulását és a hörgőgörcs elmúlását. Mindkét esetben a magnézium fontos tényező a megelőzésben (összefüggésben az alap eszközökkel). A magnézium kedvezőleg hat a reproduktív rendszerre. A női klimax időszakában csökkenti ezen állapot kedvezőtlen hatásait

81 imusil Az Imusil a ma kapható egyik legjobb immunerősítő. Erősíti az immunrendszert, megvéd a fertőző betegségekkel szemben, illetve kezeli azokat, kiküszöböli a környezetszennyezés állandó hatásait, kezeli az allergiát és kiválóan alkalmazható fokozott antibiotikum fogyasztás esetén. Alkalmazható krónikus betegségek, emésztőrendszeri betegségek (elhízás, anyagcserezavarok, krónikus gyomor- és bélbetegségek), szív, tüdő és máj betegségek, onkológiai betegségek, kimerültség, stressz, nagy fizikai terhelés, intenzív sportolás esetén. Az Imusil teljesen ártalmatlan, felnőtt és gyermek egyaránt szedheti, mert ahogy a többi termékünknek, az Imusilnak sincs mellékhatása. Az Imusil – a hosszú élet, egészség, a szellemi és fizikai erőnlét záloga.

82 Hogyan működik az imusil?
A születést követő első pár hétben történik meg a bélrendszerben, a természetes baktériumflóra kialakulása. Egy teljesen egészséges felnőtt ember bélrendszere tele van sok millió baktériummal, melyek elősegítik a különféle élettani folyamatok lezajlását. A természetes baktériumflóra elősegíti az emésztést, lebontva az élelmiszerek egyes összetevőit, így gyorsítva a hasznos anyagok mielőbbi felszívódását. E baktériumok szintetizálják a K és C vitaminokat, valamint a B csoport egyes vitaminjait, elősegítik a D vitamin, vas, kalcium és sok más komponens felszívódását. A lakto-és bifidobaktériumok nem kis szerepet játszanak a nyálkahártya helyreállítási folyamatában. Mennyiségük csökkenésének következménye a káros baktériumok bélrendszeri elszaporodása és aktivizálódása. Megbomlik a bél bakteriális egyensúlya, amely dysbacteriosist idéz elő. A dysbacteriosis, a bél mikro flórájának felborult mennyiségi és minőségi egyensúlya A föld lakosságának több mint 50 %-a szenved különböző fokú dysbacteriosis-ban.

83 Tovább… Az antibiotikumok elterjedése és az emiatt kialakult, túlzott antibiotikum fogyasztás következtében, egyre jobban alkalmazkodó-mutálódó vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók jelennek meg, melyek további fertőző betegségeket okoznak. A fertőző betegségek számának emelkedése, valamint a vírusos, gombás fertőzések, és az allergia elterjedésével, mind inkább előtérbe kerülnek az ember természetes mikro flóráját támogató, mikro flórás készítmények. A hagyományos antibiotikumos kezelések helyett mind inkább használják az úgy nevezett pro biotikumokat, melyek hatékonysága semmivel sem rosszabb. Az Imusil az egyik leghatékonyabb ilyen probiotikum. Összetételében megtalálhatóak az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan sejtfal -lakto- és bifidobaktériumok komponensei, amelyek az emberi test számára hasznos mikroflóra normális életterét képesek biztosítani. Ezen kívül a készítmény dúsítva van olyan természetes immunmodulátorokkal, mint a C-vitamin és kasvirág kivonat. Az orvostudomány jelenlegi fejletségi szintjén Kelet-Európában nincs analógja ennek a készítménynek.

84 olekap Az Olekap hatékonyan erősíti az öregedési folyamat lassulását. Elsősorban szív és érrendszeri problémáknál – trombózis, hipertóniás betegség, koszorúér-betegség – segít, megelőzhető vele a szívinfarktus és stroke. Anyagcserezavarok esetén - zsíranyagcsere-problémák, cukorbetegség, magas koleszterinszint- hatásos segítség. Kemoradioterápia utáni alkalmazása nagyban hozzájárul a rehabilitációhoz. Túlzott immunválasz, allergiás reakciók esetén is bevállt. Számos más hasznos komponens mellett az Olekap főbb összetevői az írlazac-olaj, vörös pálmaolaj, szójaolaj.

85 ÍR LAZAC-OLAJ, A ÉS E VITAMINNAL
Az Olekap étrend-kiegészítőben található A és E vitaminok, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak kombinációja elősegíti a véralvadás és vérnyomás helyreállítását, meggátolja a trombózis kialakulását. A lazacolaj komponensei – mint például a nagy koncentrátumban jelen lévő és pótolhatatlan omega3 zsírsav, csökkentik a vér koleszterin szintjét, megelőzik az érelmeszesedés kialakulását, a sejtfalak építőanyagaként szolgálnak, csökkentik a fájdalomérzetet, illetve a krónikus gyulladások kialakulását.

86 Vörös pálmaolaj A vörös pálmaolaj az E vitamin (tokoferolok és tokotrienolok) természetes forrása. Gyakorlatilag szinte az összes növényi olajban találunk tokoferolt, viszont a vörös pálmaolaj az egyedüli, amely bőségesen tartalmaz tokotrienolt. A tokotrienol elősegíti az erek megtisztítását a koleszterin lepedéktől, gátolja a trombózis kialakulását, ezáltal jelentősen csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát A tiszta vörös pálmaolaj használata magas hatékonyságot eredményez a cukorbetegség, az elhízás, a bélgyomor panaszok, a fekély esetén, a magas vérnyomásnál, az anginánál, a szívizom infarktusnál, a bőrbetegségeknél, csontgyulladásnál, katarakta esetén, valamint gátolja a torok-,tüdő-,mell-,bél-, és gyomorrák kialakulását.

87 szójaolaj Az összes növényi olaj közül a szójaolaj rendelkezik a legnagyobb biológiai aktivitással és 98 %-ban feldolgozásra kerül a szervezetünk által. A szójaolaj a létszükséglethez nélkülözhetetlenül fontos többszörösen elitetlen zsírsavakat (tokoferolt) tartalmaz, amely egyben természetes antioxidáns is, valamint lecitint, amely szabályozza a koleszterin szintet. A szójaolaj javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.

88 regenart A Regenart védi a csont és porcrendszert, ösztönzi a porc helyreállításához szükséges faktorok létrehozását, helyreállítja a sérült ízületeket, de generatív ízületi és gerinc betegségekben hatásos, csökkenti az ödémát és gyulladást. Májvédő funkciók: krónikus mérgezés, krónikus hepatitis, csökkent májfunció. Hatásos segítség idegrendszeri problémáknál, mint például a biliáris dyskinesia (akaratlan mozgás), és a gyulladásos tünetekkel járó allergiáknál Számos más összetevő mellett a Regenart főbb komponensei a taraksacin, articsóka, dihydroquercetin, és a kondroitin szulfát.

89 TARAKSACIN A gyermekláncfű gyökér kivonata monoterpén glikozidet, vagyis taraksacint tartalmaz. Az emberi szervezetben a taraksacin kettős funkciót tölt be. Egyfelől hat az ízület belső folyadékának (ami az ízületi porc-tápláló környezete) minőségi összetételére, másfelől ösztönzi a májsejtek által előállított porcszövet helyreállító faktorok létrehozását. Mind ez a máj anyagcsere folyamatainak gyorsításával következik be. Vagyis, a Regenart védi és helyreállítja az ízületi felületeket a taraksacin kettős hatásán keresztül.(a porcszövet természetes cseréje az ízület belső folyadéka által, és a véren keresztül). Ennek köszönhetően a porcszövet kitisztul és újfent visszanyeri önlétrehozó képességét.

90 articsóka Az articsóka kivonat erős májvédő, a tartalmát képző aktív anyagok védik a májsejteket a mérgezéssel (pl. nitrovegyületek, alkaloidák, nehézfémek sói, alkohol) szemben. Az articsóka kivonat növeli a koinzulin kitermelését a májsejtek által és hatással van a lipidek, koleszterin, ketontestek anyagcseréjére, javítják a máj méregtelenítő funkcióját. Az articsóka kivonat ugyanakkor epevédő hatással is rendelkezik. Növeli a kitermelt epe mennyiségét, valamint az epesók kiválasztását. Elősegíti az emésztést, megelőzi az epehólyag-gyulladás kialakulását, csökkenti a gáztermelést és szabályozza a bélműködést. Az articsóka kivonatnak vízhajtó képessége is van, csökkenti a vér nitrogén-tartalmú vegyületeinek szintjét. Az articsóka kivonat csökkenti a vér koleszterin tartalmát. Az érelmeszesedés megelőzésében és gyógyításában is használják.

91 DIHYDROQUERCETIN Az alkoholos italokhoz hozzáadott dihydroquercetin jelentősen csökkenti az alkohol káros hatásait, csökkenti a másnapossági érzetet és az alkohol további dózisának szükségletét, ezáltal is csökkentve az alkoholfüggőséget. Azon tulajdonsága, hogy csökkenti a vérben a magas sűrűségű lipoproteinek számát - a koleszterin felhalmozásáért felelős anyagok - lehetővé teszi a dihydroquercetin felhasználását az érelmeszesedésnél, mint megelőző és gyógyító készítmény. A testszövetek fokozott stabilitása a magas vércukorszint okozta káros hatásokkal szemben, lehetőséget teremt csökkenteni a cukorbetegség valószínűségét és könnyíteni a már kialakult különböző formáinak gyógyítását. Ezen anyagcsere-szabályozó hatása a szervezet immunrendszerének egy sor reakciójára, a gyulladásos folyamatok lefolyására, lehetővé teszi, hogy allergia- és gyulladás ellenes készítményként használjuk, hiszen képes csökkenteni különféle külső kedvezőtlen tényező káros hatását, kezdve az ipari szennyeződéstől és vírusterjesztőktől, egészen a háztartási allergénekig. A dihydroquercetin azon képessége, hogy meggátolja a normális sejtek átváltozását különböző tényezők által kiváltott daganatos sejtekké, valamint a daganatos szövetek terjedésének lelassítása, feltételezi azon várakozásokat, hogy ennek az anyagnak csupán egyszerű bevitele az élelmiszerek összetételébe, csökkenti a daganatos megbetegedések számát.

92 KONDROITIN SZULFÁT Az ízületi porc pusztulásának egyik oka a benne lévő kondroitin szulfát csökkenése. A kondroitin szulfát a mukopoliszacharidok osztályába sorolt anyag, a porcszövet legfontosabb strukturális komponense. Ezen kívül részt vesz a csontszövet, ínszalag kialakításában, valamint az érfalak rugalmasságának fenntartásában. Érdekesnek tűnik a kondroitin szulfát még egy tulajdonsága: részt vesz a vizelet kolloidok kialakulásában és megakadályozza a sók lerakódását a vizeletben, ezzel gátolva a vizeleti kövek kialakulását. Számos kutatás kimutatta, hogy a kondroitin szulfát nem csak megakadályozza az ízületi porcszövet pusztulását csontkopás és csont-gyulladás esetében, de ösztönzi a szövet újratermelését. A kondroitin szulfát használata esetén javul a végtagok és hátgerinc ízületek mozgása, csökken vagy elmúlik a fájdalom és az ízületi roppanások.

93 REVILINE PEPTID NANOTECH sejt-kozmetika
A NCPRIZ bemutatja a REVILINE egyedülálló peptidalapú celluláris kozmetikai családot, amely a cég, a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet részéről Khavinson professzor valamint a "Vita" kémiai-biológiai egyesület közös terméke. A REVILINE egy High Tech termék. Összetételének alapját különböző peptid komplex csoportok alkotják, amelyek látható és láthatatlan bőrfiatalító hatást váltanak ki. A felhasznált peptid komplexek a bőrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bőrszövet hibamentes bőrszövetté építését, a ráncok eltüntetését, a vérkeringést és mikrocirkulációt, a bőrkeret kollagén-elasztin szintézisét segítik elő. Mindez a bőr rugalmasságában, szerkezet, szín és nedvesség javulásában jelentkezik.

94 Összetevők… A REVILINE összetételében megtalálhatók az igen erős természetes antioxidáns komplexek (superoxide dismutase), valamint biotechnológiai úton előállított indikátorai. Ezek a komplexek antioxidáns, immunmodulátor, UV-protektor, sugárzásellenes, daganatellenes hatással rendelkeznek, jelentősen felgyorsítják a méregtelenítési folyamatokat, valamint a bőrsejtek regenerálódását. A természetes peptidek és a superoxide dismutase kombinációja - egy új jelenség a revitalizációban és celluláris kozmetikában.

95 Hibamentes bőr, selymes haj, erős körmök.
A létrehozott peptid komplexek közvetítő anyag nélkül gond nélkül képesek behatolni a sejtekbe, és behatolva a bőrsejtekbe azonnal megkezdik annak újjáépítését, és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetet képesek produkálni. Mindezt nem hónapok, hanem napok alatt, mellékhatások nélkül. A termékcsalád további igen hatásos összetevői méregtelenítik, táplálják, hidratálják, tonizálják a bőr mélyebb rétegeit is. utánozhatatlan…

96 RL-01 REVILINE PEPTID FIATALÍTÓ FOOTCREAM VISSZÉR ELLEN
Újjáépíti a bőr szerkezetét, rugalmasságát, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, csökkenti a duzzanatot és fájdalmat a lábakban, eltünteti a visszereket ÖSSZETÉTEL: PK A-3 és A-4 peptidkomplex, bioantioxidáns komplex Neovitin®, tisztit ott víz, ricinusolaj, emulgeáló viasz, glicerin, varázsmogyoró kivonat, vadgesztenye kivonat, metilparaben, propilparaben, karbamid, menta HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal a krémet vigyük fel a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

97 RL-02 REVILINE PEPTID -ÁLTALÁNOS RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM
Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, és rugalmassá teszi azt, eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja az arcszínt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, csökkenti a duzzanatokat ÖSSZETÉTEL: Peptid komplex A-4, tisztit ott víz, jojóba-, és Oliva olaj, Neovitin®, faggyú, emulgeáló viasz, karbamid, kamilla, édes mandulakivonat HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

98 RL-03 REVILINE PEPTID ANTI AGING FIATALÍTÓ ÉJJELI ARCKRÉM
Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, és rugalmassá teszi azt, eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja az arcszínt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, csökkenti a duzzanatokat   ÖSSZETÉTEL: Petid komplex A-6, bioflavolipid komplex Aktivitin®, tisztit ott víz, glicerin, Oliva olaj, ricinusolaj, Ceredin, méhviasz, metil, propil, imidazolidinyl karbamid, hidrolizált kollagén, E-vitamin HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

99 RL-04 REVILINE PEPTID ANTI AGING FIATALÍTÓ NAPPALI ARCKRÉM
Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, feszessé és rugalmassá teszi azt. Eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja a bőr színét, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja az arcot, eltünteti a salakanyagokat és a toxinokat, csökkenti a duzzanatokat, helyreállítja a bőr korral járó változásait. ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-6, olívaolaj és szójaolaj, bioantioksidantny komplex Neovitin ®, tisztított víz, glicerin, faggyú, viasz emulzió, karbamid, kakaóvaj, kollagén gidralizovanny, panthenol, E-vitamin HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

100 RL-05 REVILINE PEPTID PURE SKIN ARCKRÉM SZŐLŐMAGOLAJJAL
Az arcon és nyakon kialakult érszűkületi képletek (érhálók) eltüntetésére. Csökkenti a duzzanatokat és sötét karikákat a szem környékén, erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erőteljesen javítja a vérkeringést, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, eltünteti a sápadtságot. ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-3, édesgyökér, fakéreg Betulavit ®, tisztított víz, glicerin, boszorkány mogyoró kivonat, szőlőmag-olaj, emulgeáló viasz, karbamid HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

101 RL-06 REVILINE PEPTID anti aging FIATALÍTÓ TESTÁPOLÓ
Fiatalító testápoló, újjáépíti a bőr szerkezetét, erősen csökkenti annak öregedési folyamatát, segíti a zsírégetést, feszessé teszi a bőrt, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfitalaítja a bőrt ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-6, kaprilil, bioantioksidantny komplex Neovitin ®, tisztított víz, kakaóvaj, olívaolaj, glicerin, emulgeáló viasz, karbamid   HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal a krémet vigyük fel a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

102 RL-07 REVILINE PEPTID ARCKRÉM ZSÍROS, PATTANÁSOS, AKNÉS BŐRRE
Szabályozza a bőr nedvesség egyensúlyát, normalizálja a zsíros bőrt, megelőzi és eltünteti a pattanásokat, méregtelenít, megelőzi az akne kialakulását,erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erőteljesen javítja a vérkeringést, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, eltünteti a sápadtságot ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-6, nyírfakéreg kivonat Betulavit ®, tisztított víz, zsálya kivonat, kamilla és körömvirág, homoktövis olaj, viasz emulzió, karbamid HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

103 RL-08 REVILINE PEPTID ANTICELLULIT TESTÁPOLÓ NARANCSBŐR ELLEN
Eltünteti a narancsbőrt, elősegíti a zsírégetést, méregtelenít, újjáépíti a bőrt és visszaállítja annak rugalmasságát, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-7, olívaolaj, bioantioksidantny komplex Neovitin ®, tisztított víz, természetes koffeint, szójaolaj, glicerin, faggyú, viasz emulzió, cayenne borskivonat, karbamid, kakaóvaj, Fucus kivonat, kopolimer, nátrium HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal a krémet vigyük fel a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

104 RL-09 REVILINE PEPTID ANTI-AGING TESTÁPOLÓ HEGEK, TERHESSÉGI CSÍKOK STRIÁK ELLEN
Eltünteti a narancsbőrt, terhességi csíkokat, hegeket, striákat, elősegíti a zsírégetést, méregtelenít, újjáépíti a bőr szerkezetét, visszaállítja annak feszességet és rugalmasságát, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt ÖSSZETÉTEL: Peptid komplex A-4, olívaolaj, bioantioxidáns komplex Neovitin ®, tisztított víz, szójaolaj, glicerin, sztearin, viasz emulzió, sütőtök kivonat, karbamid, kakaóvaj, inulin, lauril HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal a krémet vigyük fel a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.


Letölteni ppt "„A peptid-biolegurátrok az orvostudomány jövője”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések