Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Márton Sándor: A Campus-lét online-survey válaszadóinak szocio-kulturális jellemzői „CAMPUS-LÉT” A DEBRECENI EGYETEMEN: CSOPORTOK ÉS CSOPORTKULTÚRÁK Műhelykonferencia.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Márton Sándor: A Campus-lét online-survey válaszadóinak szocio-kulturális jellemzői „CAMPUS-LÉT” A DEBRECENI EGYETEMEN: CSOPORTOK ÉS CSOPORTKULTÚRÁK Műhelykonferencia."— Előadás másolata:

1 Márton Sándor: A Campus-lét online-survey válaszadóinak szocio-kulturális jellemzői „CAMPUS-LÉT” A DEBRECENI EGYETEMEN: CSOPORTOK ÉS CSOPORTKULTÚRÁK Műhelykonferencia 2010. December 3.

2 Az online felvétel A kérdőívet a NEPTUN rendszerben készítettük el Minden olyan hallgató esetében aktiválásra került, aki nappali tagozatos, 2010/11/1 félévben aktív státusszal rendelkezett (szám szerint: 21 030 hallgató). Az ehhez kapcsolódóan egy tájékoztató levelet is kiküldtünk Neptun üzenetként e-mailben az érintett hallgatóknak. Online lekérdezés: Indulás: 2010.10.06. Befejezés: 2010.10.28. Kitöltötte: 4568 fő

3 Az online felvétel előnyei - hátrányai Előnyök: - Könnyebb elérni a célcsoportokat, növelni a válaszadási hajlandóságot - Az online kutatás alacsonyabb költséggel jár - Gyorsabb adatfelvétel - Részletesebbek a válaszok - Összetett komplex kérdőívek készíthetők Hátrányok: - Alacsony a válaszadók aránya, általában 20% alatt marad - Nem lehet beazonosítani a válaszadókat, nehéz az ellenőrzés, így nehezebb kiszűrni nem valós a válaszokat

4 A NEPTUN rendszer alkalmassága online kérdőívezésre.?

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Részt vettél-e az elmúlt egy évben a következő rendezvényeken

17 Mennyire elégededett ….? /1 - nagyon elégedetlen 4 –nagyon elégedett/

18 Részt szokott-e venni a következő tevékenységekben az egyetem szervezésében

19 Részt szokott-e venni a következő tevékenységekben az egyetemen kívűl

20 Mennyire fontosak az életédben

21 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Márton Sándor: A Campus-lét online-survey válaszadóinak szocio-kulturális jellemzői „CAMPUS-LÉT” A DEBRECENI EGYETEMEN: CSOPORTOK ÉS CSOPORTKULTÚRÁK Műhelykonferencia."

Hasonló előadás


Google Hirdetések