Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Zsidók egyik szent könyve a

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Zsidók egyik szent könyve a"— Előadás másolata:

1 A Zsidók egyik szent könyve a
TALMUD A Biblia ószövetsége is az, ami Zsidó nyelven íródott. A Talmud egészen a modernkorig nem került teljes lefordításra más népek nyelvére. Vajon miért nem? George Bush

2 TALMUD idézetek „A nem zsidók nem soroltatnak az emberek közé, hanem a barbárok közé.” (Talmud, Sanhedrin 57a) „Ha egy pogány megüt egy zsidót, halált érdemel... ha valaki megüt egy zsidót az olyan, mintha Istent ütné arcul.” (Talmud, Sanhedrin 58b)

3 Csak 8 ezer pedofil rabbit sikerült elkapni Amerikában.
TALMUD idézetek: „Ha egy pogány zsidót öl, akkor azért megtorlás jár, de ha egy zsidó öl meg egy pogányt, azért nem jár halálbüntetés.” (Talmud, Sanhedrin 57a) A „legjobb” tanítás: „Amikor egy felnőtt férfi közösülést folytat egy kislánnyal az semmi, mivel ha a lány fiatalabb, mint 3 éves, az aktus olyan mintha valaki benyomná az ujját a szemébe.” (Talmud, Kethuboth 11b) Csak 8 ezer pedofil rabbit sikerült elkapni Amerikában.

4 Legjobb mondat a Bibliában:
„Testvérednek (zsidónak) ne adj kamatra sem pénzt, sem élelmet, sem egyebet, amit kamatra szokás kölcsönözni. A pogánytól kérhetsz kamatot, de testvéredtől (zsidótól) ne fogadj el kamatot, s az Úr, a te Istened megáldja kezed minden munkáját” (Zsidó nyelven írták a Bibliába: Második Törvénykönyv Ószövetség) Hidd el, ezt is biztos isteni sugallatra írta a szentlélek a Bibliába. Tuti azt jelenti, hogy Isten előtt minden ember egyenlő.

5 Jézus is zsidó volt: = "Názáreti Jézus, a zsidók királya"
A Keresztény vallás Dávid Zsidó királyhoz vezeti vissza Jézus családfáját. (Dávid csillag)

6

7

8 Simon Peres izraeli elnök szavai:
„Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. És ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.” (2007)

9 Ismétlés a tudás anyja:
„A pogánytól kérhetsz kamatot, de testvéredtől (zsidótól) ne fogadj el kamatot...” Bibliai idézet, zsidó nyelven írták az ószövetségbe (Második Törvénykönyv )

10 Zsidók által legsűrűbben
Lakott országok: (Teljes népességhez viszonyítva) Izrael Amerika Magyarország (egyes források szerint)


Letölteni ppt "A Zsidók egyik szent könyve a"

Hasonló előadás


Google Hirdetések