Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A munkaügyi központok szerepe a fogvatartottak reintegrációjában Janovics Lászó főigazgató Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A munkaügyi központok szerepe a fogvatartottak reintegrációjában Janovics Lászó főigazgató Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ."— Előadás másolata:

1 A munkaügyi központok szerepe a fogvatartottak reintegrációjában Janovics Lászó főigazgató Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ

2 Foglalkoztatási ráta az Európai Unió tagállamaiban (15-64 évesek)

3 Foglalkoztatási ráta Magyarországon

4 A munkaügyi központok feladatai 10+ 3 reinterációs tanácsadó (szociális munkás, pszichológus) került felvételre, akik döntően a börtönökben végzik a munkájukat: 1.fogvatartottak tájékoztatása, (motivációs csoportfoglalkozások), 2.fogvatartottak készségfejlesztésének előkészítése, 3.szakmai képzésekre irányítás, 4.szabadulás előkészítése (egyéni és csoportos tanácsadás), 5.nyilvántartási, dokumentációs rendszer és adatbázis kialakítása, és fenntartása projekt időszakban.

5 1.A foglalkoztatási szint növelése. Adó és járulékfizető állampolgárokká tenni a célcsoport tagjait, minden munkavállalási korú álláskeresőt (1 millió új munkahely). Ez mindannyiunk érdeke! 2.A foglalkoztatási partnerség, az együttműködés fejlesztése. 3.A prevenciós szemlélet erősítése a foglalkoztatással, foglalkoztathatósággal összefüggő területeken is. Hinni kell abban, hogy az emberek fejlesztésébe fektetett idő és energia hosszú távon megtérül! Mi a munkaügyi központok érdeke a projekt megvalósításában?

6 Új Széchenyi Terv: „Ha munka van, minden van” Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "A munkaügyi központok szerepe a fogvatartottak reintegrációjában Janovics Lászó főigazgató Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések