Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása www.gyker.ektf.hu „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása www.gyker.ektf.hu „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy."— Előadás másolata:

1 A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása www.gyker.ektf.hu „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy Károly Főiskolán a minőségi gyakorlati képzés érdekében.” TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV-2010-0002

2 Kapcsolatok és rövidítések KGYHKI – Karrier- és Gyakorlati Hely Koordinációs Iroda Almagyardombi Kollégium Fsz. Hallgatói Centrum : – Bánfalvi Gábor irodavezető; email: banfalvigabor@ektf.hubanfalvigabor@ektf.hu „B” épület Hallgatói Centrum : – Győri Barnabásné koordinátor; email: gyorine@ektf.hugyorine@ektf.hu TT – Tereptanár (a fogadó cég, intézmény szakembere) TTK – Tereptanár Koordinátor (a tanszékek által kijelölt szakmai felelős) www.gyker.ektf.hu

3 Tartalom Bejelentkezés Adatok módosítása Adatlap létrehozása I. Új gyakorlati hely regisztrálása Új gyakorlati hely regisztrálása Adatlap létrehozása II. Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása Bejegyzések 1. státusz (létrehozva) 2. státusz (jóváhagyás) 3. státusz (befogadó nyilatkozat) 4. státusz (munkaterv kitöltése) 5. státusz (munkaterv elfogadása) 6. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása) 7. státusz (szakmai beszámoló) 8. státusz (tereptanári értékelés) 9. státusz (koordinátori értékelés) www.gyker.ektf.hu Gyakorlat megkezdése előttGyakorlat elvégzése után

4 Első bejelentkezés Név: Neptun kód Jelszó: teljes születési dátum Bejelentkezés A rendszer elérhetősége: www.gyker.ektf.hu www.gyker.ektf.hu A hallgató on-line bejelentkezik a KGYHKI-ba. Az első bejelentkezés után ajánlott az adatok ellenőrzése jelszó megváltoztatása.

5 Adatok módosítása Az első bejelentkezés után érdemes az adatok ellenőrzése, és biztonsági okokból a jelszó megváltoztatása.

6 Adatlap létrehozása I. Új gyakorlati hely regisztrálása A gyakorlat megkezdése előtt töltse fel a szükséges információkat! www.gyker.ektf.hu A Tereptanár Koordinátorral (TTK) való egyeztetés után a KGYHKI elbírálja a gyakorlati hely regisztrációját, és emailben értesíti a hallgatót.

7 Adatlap létrehozása II. Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása A legördülő menüből választhatja ki a gyakorlati helyet! www.gyker.ektf.hu

8 Bejegyzések 1. státusz (létrehozva) Az adatlap létrehozása után a KGYHKI jóváhagyására kell várnia.

9 Bejegyzések 2. státusz (jóváhagyás) A hallgatót a rendszer emailben is értesíti a gyakorlati hely jóváhagyásáról. A KGYHKI online elfogadja a gyakorlati helyet. A gyakorlati hellyel kötött együttműködési megállapodás szkennelt formában feltöltésre kerül.

10 Bejegyzések 4. státusz (munkaterv kitöltése) Bejegyzések 3. státusz (befogadó nyilatkozat) A gyakorlat megkezdése előtt a hallgató a befogadó nyilatkozatát leadja a KGYHKI-ban. A befogadó nyilatkozatot a KGYHKI szkennelt formában feltölti a hallgató gyakorlati lapjára, valamint összerendeli a tereptanárt és a hallgatót. A hallgató kitölti a hallgatói munkatervet.

11 Bejegyzések 5. státusz (munkaterv elfogadása) A TTK online elfogadja a munkatervet. A hallgató a munkaterv elfogadásáról emailben is értesítést kap.

12 Bejegyzések 6. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása) A KGYHKI gondoskodik a munkanapló és teljesítési igazolás feltöltéséről. A munkanaplót és a teljesítési igazolást a hallgató leadja a KGYHKI-ban.

13 Bejegyzések 7. státusz (szakmai beszámoló) A hallgató kitölti a szakmai beszámolóját. A szakmai beszámoló online feltöltése.

14 Bejegyzések 8. státusz (tereptanári értékelés) TT online elkészíti a hallgató értékelését. A hallgató a TT értékeléséről emailben is értesítést kap.

15 Bejegyzések 9. státusz (koordinátori értékelés) TTK online értékeli a hallgató szakmai gyakorlatát. A hallgató a TTK értékeléséről emailben is értesítést kap.

16 Jó munkát kívánunk! KGYHKI gyakorlat@ektf.hu „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy Károly Főiskolán a minőségi gyakorlati képzés érdekében.” TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV-2010-0002 www.gyker.ektf.hu


Letölteni ppt "A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása www.gyker.ektf.hu „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések