Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PERSPEKTÍVÁK A PARODONTOLÓGIÁBAN Szeged, 2012. május 18-19. kérjük, hogy a jelenléti ívet a továbbképzési pontok jóváírásához írják alá minden nap a regisztrációnál.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PERSPEKTÍVÁK A PARODONTOLÓGIÁBAN Szeged, 2012. május 18-19. kérjük, hogy a jelenléti ívet a továbbképzési pontok jóváírásához írják alá minden nap a regisztrációnál."— Előadás másolata:

1 PERSPEKTÍVÁK A PARODONTOLÓGIÁBAN Szeged, 2012. május 18-19. kérjük, hogy a jelenléti ívet a továbbképzési pontok jóváírásához írják alá minden nap a regisztrációnál az asszisztensi akkreditáció folyamatban van, postán mindenkinek küldünk értesítést a továbbképzési pontról az elbírálást követően továbbképzési pontról szóló igazolást az új OFTEX szabályok értelmében csak a pontok jóváírása után tudunk adni, postán küldjük minden sikeres vizsgázónak júniusban a vacsorára már nem fogadunk el jelentkezéseket MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

2 A rendezvény támogatói: Alpha Implant Kft.Merfol Kft. - MIS Á-Dent Kft.M+W Dental Kft. Denta-V Bt.New York Dental Kft. Dental Plus Kft.Sanatmetal Kft. Dentech Bt.SGS International Kft. Denti System Kft.Sinalisal Kft. Dentium Kft.Since 78 Dóm-Dent Kft.TitánDent Kft. Fejér-Fog Kft.Unimet Kft. Full-Tech Kft.Verdent Globdent Kft.Voco GmbH Implanttrade Kft.Z&É Med Kft. Ivoclar Vivadent AG Logintech Kft.

3 A rendezvény főtámogatói: Front-Dent Kft. Nobel Biocare Magyarország Kft. Procter & Gamble Straumann GmbH Mo. Fióktelepe

4 Terem tájékoztató Az előadások a kongresszusi teremben vannak. Kérjük, hogy a létszámra való tekintettel a karzaton és a földszinten is foglaljanak el minden helyet. Amennyiben a terem mindkét szinten megtelik, a nagyelőadó teremben kivetítjük a képet és a hangot. Itt az előadásokat azonban csak angol nyelven lehet nyomon követni.

5 Szakmai kiállítás és büfé A szakmai kiállítás és büfé a földszinten két helyen, a lépcső két oldalán került kialakításra. A kongresszusi terem szintjén található kiállítási térben nincs büfé.


Letölteni ppt "PERSPEKTÍVÁK A PARODONTOLÓGIÁBAN Szeged, 2012. május 18-19. kérjük, hogy a jelenléti ívet a továbbképzési pontok jóváírásához írják alá minden nap a regisztrációnál."

Hasonló előadás


Google Hirdetések