Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben....

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben...."— Előadás másolata:

1 „Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben.... Bizalmas szívvel járom a világot S amit az élet vágott, Behegesztem a sebet a szívemben És hiszek újra égi szeretetben, Ilyenkor decemberben... És valahol csak kétkedő beszéd Hallok szomorúan nézek, A kis Jézuska itt van a közelben, Legyünk hát jobbak s higgyünk rendületlen S ne csak így decemberben”

2 Ránk virradt a reggel Az újév napjának Aranyat ezüstöt Vasat a gazdának! Fillérje ezüstbol Forintja aranyból Csak az egészsége Csak az legyen vasból!!!!!! Adjon az Isten szerencsét, szerelmet, forró kemencét, üres vékámba gabonát, árva kezembe parolát. Lámpámba lángot: ne kelljen korán az ágyba hevernem, kérdésre választ O küldjön, hogy hitem széjjel ne duljön! Adjon az Isten fényeket, temetők helyett életet, nekem a kérés nagy szégyen, adjon akkor is, ha nem kérem!

3 A boldogság azon az ajtón lopózkodik be, amit nem is tudod, hogy nyitva hagytál.,,Egy élet, melyben hibákat követünk el, nem csak tiszteletreméltóbb, de hasznosabb is, mint az olyan élet, melyben egyáltalán nem csinálunk semmit.” George Bernard Shaw

4 Karácsonyfa :mestergerendáról lógatták le, hogy (az alakja is segít ebben) ha felnézel a csúcsára az égre nézzél. Nem szabadna a földdel érintkeznie. A tüskék távol tartják a gonoszt.


Letölteni ppt "„Szép Tündérország támad föl szívemben Ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet, Ilyenkor decemberben...."

Hasonló előadás


Google Hirdetések