Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Azok a férfiak akik a nôi melleket bámulják egészségesebbek és tovább is élnek. A Német tudósok szerint ez derült ki egy csoport tanulmányozásából.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Azok a férfiak akik a nôi melleket bámulják egészségesebbek és tovább is élnek. A Német tudósok szerint ez derült ki egy csoport tanulmányozásából."— Előadás másolata:

1 Azok a férfiak akik a nôi melleket bámulják egészségesebbek és tovább is élnek. A Német tudósok szerint ez derült ki egy csoport tanulmányozásából.

2 A tudósok rájöttek, hogy naponta 10 percig bámulni a nôk mellét, ép annyit ér mint jó félórai testgyakorlás.

3 Ez a tanulmány egy 200 tagú férficsoportal 5 évig tartott
Ez a tanulmány egy 200 tagú férficsoportal 5 évig tartott. Kitünt, hogy azok a férfiak akik naponta 10 percig bámulták a nôk melleit, kevésbé szenvedtek szívfájdalmakban, és alacsonyabb a vérnyomásuk, mint azonak akik ezt nem tették.

4 Dr. Karen Weatherby, aki ezt a kisérletet levezette, kijelentette: A nemi izgalom nôveli a szívverést, és ezzel serkenti a vérkeringést.

5 “Azt hiszem, hogy az ilyen gyakorlat napi betartásával a férfiak elérhetik,hogy legalább 5 évvel tovább éljenek.” --mondta

6 Te modern gondolkoású fárfi vagy, törôdnöd
kell az egészsédel…..

7 …készen vagy egy ilyen terápia elkezdésére?
Nos, mit gondolsz… …készen vagy egy ilyen terápia elkezdésére?

8

9

10

11

12

13 és oszd meg ezt a “receptet” barátaiddal!
Legyél egészséges, és oszd meg ezt a “receptet” barátaiddal!


Letölteni ppt "Azok a férfiak akik a nôi melleket bámulják egészségesebbek és tovább is élnek. A Német tudósok szerint ez derült ki egy csoport tanulmányozásából."

Hasonló előadás


Google Hirdetések