Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Interaktív tábla használata a gyakorlatban. Az oktatás, nevelés olyan aktív folyamat, amely során különböző eszközök segítségével próbáljuk mi pedagógusok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Interaktív tábla használata a gyakorlatban. Az oktatás, nevelés olyan aktív folyamat, amely során különböző eszközök segítségével próbáljuk mi pedagógusok."— Előadás másolata:

1 Interaktív tábla használata a gyakorlatban

2 Az oktatás, nevelés olyan aktív folyamat, amely során különböző eszközök segítségével próbáljuk mi pedagógusok a tananyagot az érzékelés, a megfigyelés számára megragadhatóvá tenni. Nehézséget az okozhat, amikor a megtanítandó anyag jellegzetessége ezt nem teszi lehetővé. Jó lehetőséget biztosít a diákok számára, ha szimuláció útján vizuálisan is információt szerezhetnek környezetükről, illetve, ha interaktív módon tudnak részt venni az oktatási folyamatban.

3 Interaktív oktatás, miért? Mindannyian egy gyorsan fejlődő világban élünk és mindehhez alkalmazkodniuk kell a tanulóknak, diákoknak is. Ahhoz, hogy a mindenkori elvárásoknak megfeleljünk, nekünk is folyamatosan változnunk kell. Az oktatásnak ezen módja motiválja a diákokat, megfelel mások és a rohanó világ elvárásainak, ahol a kép, a hang és az interaktivitás fontos szerepet játszik.

4

5

6 eBeam jegyzet menű munkaasztal menű prezentáció menű

7 ceruza = egér billentyűzet átkapcsolás a prezentáció menűbe

8 színskála automatikus alakzatok radír navigációs gombok

9 Jegyzet készítő menű

10 Sok sikert a gyakorlatban.


Letölteni ppt "Interaktív tábla használata a gyakorlatban. Az oktatás, nevelés olyan aktív folyamat, amely során különböző eszközök segítségével próbáljuk mi pedagógusok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések