Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÁLLOMÁS KOREN ÉS KORA Például ebből hatvan darab szép ajándék lenne…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÁLLOMÁS KOREN ÉS KORA Például ebből hatvan darab szép ajándék lenne…"— Előadás másolata:

1

2 ÁLLOMÁS

3 KOREN ÉS KORA

4

5 Például ebből hatvan darab szép ajándék lenne…

6 Van, akinek a századik születésnapjára emlékérmet vernek. Koren Csabának már a nulladik születésnapjára kiadott a Magyar Nemzeti Bank 1948 márciusában három érmét is

7 …egy ötforintost

8 …egy tízforintost

9 …és egy húszforintost

10 Az ötforintoson Petőfi volt látható.

11 A húszason Táncsics Mihály

12 Csaba az arany (bár arany érme nem volt, csak ezüst) középutat választotta, Széchenyi útját: tudomány, gazdaság, közlekedés, nevelés, vezetés (a lóversenyt nem)

13 Csaba az arany (bár arany érme nem volt, csak ezüst) középutat választotta, Széchenyi útját: tudomány, gazdaság, közlekedés, nevelés, vezetés (a lóversenyt nem) Széchenyit választotta az Egyetem is – nem csak névadóként, de most ajándékként is: így most kapsz 10 forintot.

14

15 Borcímke KOREN LXir A Rózsadomb déli lejtőin felnevelt jellegzetes hungarikum. Sokak számára csengenek ismerősen ilyen helybeli dűlőnevek, mint a Fillér utca, a Forint utca vagy a Káplár utca. A termést közepes szemnagyság jellemzi, (ld. képünk) és a korai beérése mellett jól bírja mind a korai, mind a késői szüretet. A nyersanyag jó feldolgozását komoly kutatómunka, a korszerű minőségbiztosítási eljárások fejlesztése, a fürtösödési vizsgálatok (klaszteranalízis), a minősítési és állapotértékelési módszerek magas szintje garantálja. Külön említést érdemel határon túlnyúló regionális marketing- és PIARC-i tevékenysége, így a forgalmi vizsgálatok és a forgalomjelleg-osztályozás magas szintre fejlesztése. A pohárban mértéktartó; lendületes, kissé testes jellege dominál. Előadását jó konzisztencia, nagyfokú folyékonyság jellemzi, soha nem marad utána kesernyés utóíz. Fogyasztása kifejezetten ajánlott.

16 Borcímke KOREN LXir A Rózsadomb déli lejtőin felnevelt jellegzetes hungarikum. Sokak számára csengenek ismerősen ilyen helybeli dűlőnevek, mint a Fillér utca, a Forint utca vagy a Káplár utca. A termést közepes szemnagyság jellemzi, (ld. képünk) és a korai beérése mellett jól bírja mind a korai, mind a késői szüretet. A nyersanyag jó feldolgozását komoly kutatómunka, a korszerű minőségbiztosítási eljárások fejlesztése, a fürtösödési vizsgálatok (klaszteranalízis), a minősítési és állapotértékelési módszerek magas szintje garantálja. Külön említést érdemel határon túlnyúló regionális marketing- és PIARC-i tevékenysége, így a forgalmi vizsgálatok és a forgalomjelleg-osztályozás magas szintre fejlesztése. A pohárban mértéktartó; lendületes, kissé testes jellege dominál. Előadását jó konzisztencia, nagyfokú folyékonyság jellemzi, soha nem marad utána kesernyés utóíz. Fogyasztása kifejezetten ajánlott. KOREN ÉS BORA

17 Tokaji hárslevelű

18 Hatvanon túl is vannak jó dolgok!


Letölteni ppt "ÁLLOMÁS KOREN ÉS KORA Például ebből hatvan darab szép ajándék lenne…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések