Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés. Egy lehetőség, mely emberek ezreinek életét változtatta meg, gyökeresen. Nem kell hozzá zseninek lenni… Bárki számára.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés. Egy lehetőség, mely emberek ezreinek életét változtatta meg, gyökeresen. Nem kell hozzá zseninek lenni… Bárki számára."— Előadás másolata:

1 A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés

2 Egy lehetőség, mely emberek ezreinek életét változtatta meg, gyökeresen. Nem kell hozzá zseninek lenni… Bárki számára működik!

3 Vagy valami egészen más? Önnek milyen megvalósítatlan álmai, vágyai vannak még? Végre most Önnek is sikerülhet!

4 Naponta jönnek a „jobbnál-jobb”, „világszenzációs” ajánlatok, amik többnyire mind lehúzások, vagy hamar tovatűnő fellángolások. De ha az egyik valóban egy hatékony és működőképes megoldás lenne? Nos, ez csak egy tájékoztató, nem hajtunk a pénzére, és a döntés az Öné!

5 Azért kérem a figyelmét, mert amit itt megismer, tényleg a valóság. Egy olyan valóság, ami akár az Ön életében is a legjobb megoldás lehet.

6 Most, a jelenben milyen lehetőségeink vannak a több jövedelemre, jobb életre?

7 Most milyen az élete? Lót-fut, egy rohanás az élete és nincs ideje sem a családjára, sem semmi értelmesre? Elönti a sárga veszedelem, az adósság, nem tud úrrá lenni rajta? Félti a munkahelyét, vállalkozását, megélhetését? Nem talál reális kitörési pontot a fejlődésre, továbblépésre? Megbéklyózzák a körülmények az alkotó energiáit és képességeit? MIRE IS VÁR TULAJDONKÉPPEN?

8 Na, de milyen csodamódszerrel is kéne foglalkozni?! Olvashatatlan fordítású e-book-ok? Szoftverek, amik egyébként ingyen is letölthetők? Klón táplálékkiegészítők, ahová 100 ezrekért kell csatlakozni, de csak alig különböznek egymástól (hatóanyagok, mennyiségek, ár, külcsín)… Az elmúlt 10 év statisztikája, a hazánkba nagy dirrel-durral bevonult „fantasztikus” cégekről: 27% el sem bírt indulni 40% ért meg 2 évet 24% ért meg 3 évet Mindössze 7% működik úgy ahogy ÖN MELYIKRE BÍZNÁ AZ ÉLETÉT?

9 Olyan dologgal érdemes foglalkozni, amivel hozzásegítjük az embereket a vágyaikhoz. Mire vágynak az emberek? Pénzre, hogy megvalósítsák az álmaikat. Egészségre, hogy mindezt élvezni tudják. Pénz + Idő + Egészség = Szabadság

10 Amit a HRI-Vitalion Önnek kínál! Megbízható, MAGYAR vezetés, 10 éves múltú kiváló cégháttér! Biztonság és őrületes perspektíva! Hatékony segítség a legfőbb népbetegségekre, egy teljesen egyedi és lemásolhatatlan készítménycsaláddal Pontos kifizetések Korlátlanul nagy célpiac! A létező, valós igényekre a legjobb válasz!

11 Amit a HRI-Vitalion klubban Ön elérhet Egészség, vitalitás Kiszámítható, biztos jövedelem Anyagi függetlenség Gyors karrier lehetősége Siker, elismerés, megbecsülés Örökölhető üzlet FOGYASZTÓKÉNT: Sok-sok pénz megspórolása MUNKATÁRSKÉNT:

12 A BIZONYÍTÉK, már nem ÍGÉRET! A HRI-Vitalion a gyógyszertárak eladási listáján a táplálék-kiegészítők között jelenleg a 3. helyen áll. …De milyen áron…?

13 Kifejlesztője Terence Gallagher angol biokémikus professzor. Lényege: - A tiszta növényi hatóanyagokat egy komplex rendszerben hangolja össze - E rendszer célirányosan, a megcélzott népbetegség kiinduló okára fókuszál - A szervezet saját öngyógyító és önszabályozó mechanizmusait aktiválja - A helyes útra tereli a szervezet működését (homeosztázis) - Megdöbbentően kedvező ár mellett rendkívüli hatékonyság Terence Gallagher a Herbal Research Institute (HRI intézet) igazgatója A valóban forradalmi technológia!

14 Ha van egy kincs a kezében, amivel változtathat emberek életén, egészségén, reményt vihet otthonukba… Ha van egy kincs a kezében, amivel változtathat emberek életén, egészségén, reményt vihet otthonukba… : Szüksége van a világnak erre az információra! Rendkívüli érzés segíteni embereken… De nagy baj, ha a pénz sem rossz? Nézzük most az utóbbit!

15 ÖN 1. sáv: Jutalékjogosultság: 5 db termék 10% Vitalion gyógyszertári ár: 7 - 8 000 Ft Vitalion klubtagsági ár: 5 210 Ft Regisztráció: min. 1 db termék: 6 210 Ft AZ INDULÁS Szeretne több százezres induló csomaggal regisztrálni? Szeretné ilyen csomagokra rádumálni a barátait? Nálunk nincsenek ilyen kényszerpályák, velünk csak nyerhet, fogyasztóként IS és munkatársként IS!

16 Amit a kifizetési rendszer biztosít: - Magas százalékot az első pillanattól kezdve - Garantált, nem különbözeti kifizetéseket - Akár végtelen mélységből történő kifizetéseket - Valódi passzív jövedelmet, BÁRKI számára Egyedülálló kifizetési rendszer! - Rendkívül erős ösztönzőkkel gyors és magas keresetek - Nagyon magas osztalékokat a világforgalomból - Hálózatépítők számára ideális körülmények

17 KÜLÖNLEGES SÁVOS RENDSZER, 10 VÉGTELENÍTETT SÁVVAL Íme a Sávos Rendszer kifizetései, 5-ös duplikálódás esetén: Kizárólag az első 4 sávot elemezzük, személyenként csak 5-5 db-os forgalommal: 1. sáv:5 fő x 50 Pont x 10% = 12 700 Ft 2. sáv:25 fő x 50 Pont x 8% = 50 800 Ft 3. sáv:125 fő x 50 Pont x 6% =190 500 Ft 4. sáv:625 fő x 50 Pont x 4% =635 000 Ft Összesen: 889 000 Ft (áfával) Összesen: 889 000 Ft (áfával) Különleges sávok: minden egyes sáv ÖNMAGÁBAN IS képes akár végtelen mélységi kifizetésekre (szűrőfeltételek)

18 Kereset F1 sebességgel! CSAPATÉPÍTÉSI OSZTALÉKPROGRAM CSAPATÉPÍTÉSI OSZTALÉKPROGRAM 5 5555 5 1. sáv: 10% +5% A cég teljes forgalmából Jutalék a sávból: 12 700 Ft Start Bónusz +5%: cca. 15 000 Ft Összesen: cca. 25 - 30 000 Ft Öt aktív front esetén plusz osztalék:

19 Gyorsan, sok pénz Sávokból + Csapatépítési Osztalékból 5 1. sáv: 10% Jutalék a sávokból: 41 000 Ft Start + Tempó Osztalékbónusz: cca. 100-150 000 Ft Összesen: cca. 150-200 000 Ft Összesen: cca. 150-200 000 Ft Aktivitás: 5 db 5555 Start + Tempó Osztalékbónusz: 5 + 5% Start + Tempó Osztalékbónusz: 5 + 5% 2. sáv: 8%

20 CSAPATÉPÍTŐ BONUSZ: 14% OSZTALÉK A VILÁGFORGALOMBÓL START BÓNUSZ: 5 aktív front tag esetén részesülünk az 5%-os Start Bónuszból: TEMPÓ BÓNUSZ: 4 Start Bónuszra kvalifikáló munkatárs esetén (5+20 aktív tag) válunk jogosulttá a szintén 5%-os Tempó Bónuszra (a négyből egy mélységi kvalifikáció is lehet): TOP BÓNUSZ : 4 Tempó Bónuszra kvalifikáló munkatárs esetén (5+20+80 aktív tag) válunk jogosulttá a 4%-os Top Bónuszra (a négyből egy mélységi kvalifikáció is lehet):

21 RELAX-ÉLETSTÍLUS OSZTALÉKBÓNUSZRELAX-ÉLETSTÍLUS OSZTALÉKBÓNUSZ Szintén osztalék-jelleggel, a Cég világforgalmából kerül kifizetésre. Nincs külön kvalifikáció hozzá, automatikusan kifizetésre kerül a 9. sávtól felfelé, a sávokra kvalifikálók között: 9. sáv: 1% 10. sáv:1% 9. s á v: Összesen: 2% A kifizetések összesen: Sávos rendszer: 44% Csapatépítési osztalék: 14% Relax osztalék: 2% 60%

22 A döntés az Öné! A Vitalion Klub azoknak is kiváló lehetőség, akik nem építenek hálózatot, csak a készítményeket fogyasztgatják, hiszen rengeteg pénzt spórolnak a gyógyszertári vásárláshoz képest. Ha azonban Ön szeretne részesülni a hálózati kifizetésekből, át kell adnia az embereknek az információt, másokat is hozzásegítve a lehetőséghez!

23 Tényleg érti, mi is van a kezünkben??? Korunk legelterjedtebb népbetegségeire Európa talán legjobb terméke van a kezünkben Rendkívül kedvező, mindenki számára megfizethető áron, mélyen a gyógyszertári ár alatt Alig ismeri még az ország-világ, felfoghatatlanul nagy üzleti potenciál Nulla kockázat, hiszen mindenki nyer, az első pillanattól kezdve

24 ARTERIOGRÁFIÁS MÉRÉSI EREDMÉNYEK A Tensio Clinic arteriográfiás vizsgálat célja: A szív-érrendszeri betegségekből eredő halálozás csökkentése, Segítség a korai, megfelelő terápia beállításában A választott terápia hatékonyságának ellenőrzése A Szűrővizsgálat részei : Éhgyomri vércukorszint mérése Koleszterinszint mérése Testsúly, testmagasság mérése Testtömeg-index számítása Testzsír-százalék mérése Arteriográfia Az erek általános állapota (Alx), az érfalak rugalmassága (PWV) 2 db

25 A HRI-Vitalion termékek a két elterjedt betegségcsoporton kívül (érrendszeri, csontritkulás) a következő területeken nyújtanak hathatós segítséget. Sok egyéb mellett: EmésztésBőrVashiánySúlyproblémákÖdémákVérszegénység Sav-lúg egyensúly FolyadékháztartásAllergia Potencia, Meddőség StresszÁlmatlanság Terméktapasztalatok tömegei!

26

27 Szeretné minél hamarabb elindítani a pénztermelő gépezetet? Gyorsan hozzon össze 20-30 komoly ismerősével, akiknek átadhatjuk ezeket az információkat. Szeretne minél hamarabb – akár heteken belül – főállású jövedelmet?

28 …és amiért még érdemes… Minden évben egzotikus, all inclusive utazások – nem akármilyen csapattal…

29 Összegezve Megbízható háttér, 10 éves múlt, jogbiztonság Nagy hatékonyságú, konkurencia nélküli termékek Jelentős árelőny a gyógyszertárakhoz képest Hatalmas és stabil célpiac, őrületes piaci potenciál Fillérekből lehet indulni, nulla kockázat Egyszerű, másolható folyamatok Gyors előrelépés, karrier Kötelezettségmentes tagsági viszony Magas 60% visszaosztás a hálózat felé Rendkívül gyors, bónuszokkal támogatott indulás Bizonyítottan gyors, garantált kifizetések

30 Vár az utolsó pillanatig?

31 Döntsön, valósítsa meg álmait, vágyait! Dolgozzon velünk, bízzon a közösség erejében és a hatékony támogatásában. Köszönöm a figyelmét!! Tegye fel magának ezt a három kérdést: Jól érzem magam a jelenlegi helyzetemben? Valóban így terveztem, így akarok élni … ? Hány lehetőség adódik még az életemben? A lehetőség most van! Döntsön jól! Vagy még akarja inkább egy kicsit húzni másnak a szekerét??


Letölteni ppt "A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés. Egy lehetőség, mely emberek ezreinek életét változtatta meg, gyökeresen. Nem kell hozzá zseninek lenni… Bárki számára."

Hasonló előadás


Google Hirdetések