Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ezennel bemutatjuk a Bunkósági Rt. legújabb találmányát……

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ezennel bemutatjuk a Bunkósági Rt. legújabb találmányát……"— Előadás másolata:

1 Ezennel bemutatjuk a Bunkósági Rt. legújabb találmányát……
A híres „Bunkósági tesztet”!

2 Mi is ez??? A Bunkó teszt egy olyan teszt, amivel lemérhetjük, hogy mennyire vagyunk bunkók. Ha a teszt egyetlen kérdésre is helyesen válaszolnak, a végén Önöktől hivatalosan is elnézést kérünk.

3 Hogyan csináljuk? Először is: a teszt 4 kérdésből áll, és mindegyik igazán könnyű. Kérjük, ne sértődjenek meg, ha véletlenül Önök is bunkók lesznek.

4 Kezdődjék! Nos hát, kedves olvasó, most bebizonyítjuk, hogy ön, ne sértődjön meg, de ön egy bunkó. Ha nem hiszi, csak válaszoljon magában kérdéseinkre, majd nyomja meg a kis nyilat ott a alul.

5 1. kérdés Tehát akkor erre válaszoljon: Ön most egy versenyen vesz részt. Lehagyja a 2. helyezettet. Ön hányadik lesz? Első???

6 Nem, Nem Figyeljen már! Ha a 2. helyezettet lehagyja, átveszi a helyét, tehát 2. lesz!Hát, ez nem jött be. Talán a következő.

7 2. kérdés Utolsó vagy utolsó előtti?
Ugyanaz a verseny, más az állás. Most az utolsót hagyja le. Hányadik lesz? Utolsó vagy utolsó előtti?

8 Nem jött be! Nem megy a fejtörés!!!
Ez nem igaz! Hogy tudná már lehagyni az utolsót! Ha mögötte volt, nem lehet az utolsó. Ez egy lehetetlen kérdés volt. Nem megy mostanában a fejtörés, mi? Nem megy a fejtörés!!!

9 3. kérdés 1.Adjon hozzá 40-et. 4.Még 1000. 2.Plusz 1000. 5. +20.
Szóval egy kis egyszerű matek. Van ezre. 1.Adjon hozzá 40-et. 4.Még 1000. 2.Plusz 1000. 3.Plusz 30. 6. Még ezer. 6. Végül +10. Maga szerint 5000?

10 Ajajj! Ez jött ki? Hát nem találta el az maga szerint 5000? Hát én szégyenemben már elástam volna magam, de azért kap még egy esélyt, hogy tisztára mossa magát.

11 4. kérdés(Kegyelemdöfés)
Szóval Renáta apjának 5 lánya van. Kah, Keh, Kih, Koh, (Most gyorsan lapozzon…)

12 Hahaha! Köh, netalántán Kuh? Nem, mert Renáta!
…..az 5. lány neve pedig(ezt magának kéne tudnia!): Köh, netalántán Kuh? Nem, mert Renáta!

13 Bunkó! Emlékszik hogy kezdtem: RENÁTA apjának 5 lánya van. Ön (már hivatalosan is) BUNKÓ! Ha a teszt közben 1 kérdésre is helyesen válaszolt volna, elnézést kérünk. Nagyon sajnálom, de ön a 7 éves átlagnál is rosszabbul teljesített. Megérdemelt bunkósához egy oklevelet is adhatnánk, de elégedjen meg ezzel: BUNKÓ!!!

14 Ne szomorkodjon! 1. Ne szomorkodjon!
Még két jó tanács a legvégére: 1. Ne szomorkodjon! 2. Küldje el e levelet másoknak is, hogy ne Ön legyen a világ egyetlen bunkója!


Letölteni ppt "Ezennel bemutatjuk a Bunkósági Rt. legújabb találmányát……"

Hasonló előadás


Google Hirdetések