Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A felelős gondolkodás itt kezdődik.. SZERETETTEL ÜDVÖZLÖK MINDENKIT! MINDENKIT! www.profizoland.hu 1.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A felelős gondolkodás itt kezdődik.. SZERETETTEL ÜDVÖZLÖK MINDENKIT! MINDENKIT! www.profizoland.hu 1."— Előadás másolata:

1 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. SZERETETTEL ÜDVÖZLÖK MINDENKIT! MINDENKIT! www.profizoland.hu 1.

2 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. MIÉRT ÉRINT EZ A TÉMA MINDENKIT? • A jelenlegi gazdasági válság idején a vállalkozások, intézmények zöme kénytelen szűkösebb költségvetésből gazdálkodni. • Akiket nem érint közvetlenül a válság, azoknak is fontos megismerni azokat a lehetőségeket, amelyekkel jelentős összegeket takaríthatnak meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel jelentős összegeket takaríthatnak meg különösebb anyagi ráfordítások nélkül. www.profizoland.hu 2.

3 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu •A működési kiadások jelentős része energia-költség: k i s o d a f i g y e l é s – n a g y m e g t a k a r í t á s!!! •Számlát mindenki fizet…, és ez „fáj”.. • A rajta lévő összeget mindenki sokallja.. • Mindenkit érdekel, hogy vajon ez az összeg, helyes-e..? •Nem mindenki számára ismeretesek a csökkentési lehetőségek.. 3.

4 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu A szolgáltatók és kereskedők nem mindig az energia törvényben meghatározott szabályok szerint járnak el Túlszámlázások Indokolatlan kifizetések (ilyen jellegű átvizsgálások eredményeként, az érintett ügyfelek 60-70%-ánál konkrét megtakarítások voltak kimutathatóak) ELGONDOLKODTATÓ!!! 4.

5 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu VISSZATEKINTÉS 2008. Liberalizáció – különvált Az energia szállítását biztosító rendszer díja Energia díja Alkalmasint ezek számlázása fizikailag is különválik Ennek következményeként már nem csak a jövőben, hanem a már a múltban is érhető el megtakarítás 5.

6 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu VAJON MI LEHET ENNEK AZ OKA? •Az előbb említett folyamat (liberalizáció) •Az energia törvény a közelmúltban 4x is változott •Hatalmas teher a szolgáltatóknak: ezek lekövetése és a bürokráciának való megfelelés Rengeteg adminisztrációs hiba (amit kapacitás hiánya miatt képtelenek naprakészre javítani) EZ PERSZE NEM A MI GONDUNK! 6.

7 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu 7. Az viszont már igen, hogy ezek a hibák mind Ft-okban mérhetőek, ráadásul ezeket MI, fogyasztók FIZETJÜK MEG… és nem egyszer, hanem havonta folyamatosan… ismét…ismét… ismét… EZ VISZONT MÁR ELÉG SOKKOLÓ!!!

8 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu AZÉRT VAN JÓ HÍRÜNK IS !!! VAN LEHET Ő SÉG AZ INDOKOLATLANUL KIFIZETETT ÖSSZEGEK VISSZAIGÉNYLÉSÉRE!! SZÜKSÉGES HOZZÁ : Szakmailag megalapozott energetikai és jogi állásfoglalással alátámasztott igény beadása a szolgáltatóhoz, kereskedőhöz. 8.

9 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu A legtöbb fogyasztónál azonban nem állnak rendelkezésre ilyen szakemberek hisz a „bekerülési ktg-ük” havonta kb. 5-600 000 Ft. (bér, járulék, telefon-ktg, gépjárműhasználat, iroda, stb,stb,stb… Kapcsolódási pont: Mi rendelkezünk ezzel a szaktudással! Mi rendelkezünk ezzel a szaktudással! Levesszük az Önök válláról ezt a terhet... Miről is van itt szó? 9.

10 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu ENERGETIKAI AUDIT Ellenőrízzük, hogy a már kifizetett számlákon szereplő fogyasztói díj mértéke megfelel-e a hatályos jogszabályoknak és a közmű-, ill. energiaszolgáltatásra vonatkozó szerződésükben foglaltaknak. Ha igen, akkor minden rendben… Korrektül jártak el a szolgáltatók… Nagyon sokszor előfordul, hogy múltbéli túlfizetés valószínűsíthető, akkor elkészítjük hozzá a megfelelő szakmai állásfoglalásokat aztán ügyfelünk helyett és nevében, egy meghatalmazás alapján eljárunk a szolgáltatónál az indokolatlanul kiszámlázott és befizetett összeg visszaigénylése érdekében. Mindkét esetben, ha a jövőre nézve látunk olyan megoldásokat, amikkel költségcsökkentést tudunk elérni, azok végrehajtásában is partnerek vagyunk. 10.

11 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu Jogi procedúra nincs… elvégzik a korrekciót… (és ha jogos az igényünk) vagy visszautalják a bankszámlájukra vagy beszámítják esetleges hátralékuk rendezésébe rendezésébe 11.

12 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu Kicsit másképp, mint mások.. 24 vagy 12 havi számlamásolat Telephelyenként és energia nemenként + Közüzemi számlák telephelyenként + Megbízási szerződés meghatalmazással helyett Az utolsó havi számla másolata fogyasztási helyenként + Megbízási szerződés meghatalmazással 12.

13 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu MINDENKÉPP érdemes elkészíteni ezt A VIZSGÁLATOT mindazoknál, akiknél NEM TÖRTÉNT az elmúlt 1-2 évben ENERGETIKAI ÁTVILÁGÍTÁS valamint NEM SZERETNÉNEK a jövőben feleslegesen PÉNZT KIDOBNI! 13.

14 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu ÖSSZEGEZZÜK • Anyagi kockázat mentesen • Önök helyett és nevében • megbízás és meghatalmazás alapján • szakmai gárda közreműködésével (energetikusok és jogászok) • az első lépéstől az utolsóig végigvisszük a folyamatot. 14.

15 A felelős gondolkodás itt kezdődik.. www.profizoland.hu KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET! 15.


Letölteni ppt "A felelős gondolkodás itt kezdődik.. SZERETETTEL ÜDVÖZLÖK MINDENKIT! MINDENKIT! www.profizoland.hu 1."

Hasonló előadás


Google Hirdetések