Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében."— Előadás másolata:

1 M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében. Idén ünnepli 10. születésnapját iskolaújságunk. S mivel a születésnapi tortán gyertyákat nem gyújthatunk, helyette villantsuk fel az elmúlt 10 év eseményeit!

2 Ezzel a főcímmel jelent meg iskolánk képes diákmagazinja, 1 9 9 7 - b e n e g y p á l y á z a t j ó v o l t á b ó l. CSÍPŐS, DE MÉGIS FINOM! T Ő LÜNK, R ÓLUNK, N EKÜNK ! Hogy ez eredeti elképzelés mennyire valósult meg, azt döntse el mindenki maga! De ez az újság rólunk szól.

3 Állandó rovataink közé tartoznak a hírek, ami tényszerű összefoglalását adta az eseményeknek.

4 A hagyományos programok részeként mindig bemutatta gólyáink avatási ceremóniáját. A bál sikerét mindig garantálta, hogy a Mustár szerkesztősége és az IDB szorosan együttműködött.

5 Ezekből megtudhatjuk, hogy a tanár is ember !!!…? .. Közelebbről is megismerhettük tanárainkat a „Tanárportré” rovatban”. Célunk az volt, hogy a személyes történetek olvasása közben mindenki átérezze, hogy a tanár is ember.

6 Az iskola eseményein kívül sokszor beszámolt a nagyvilág eseményeiről, azokat a témákat keresve, ami az érdeklődésetekre számíthat.

7 Ha olvastad az újságot, igazolhatod, hogy nem állt távol tőlünk a humor. Az évek során sokszor csalt mosolyt az arcunkra a néha savanyúnak tartott Mustár.

8 Amiket óra közben is fejtegettünk…  Akik a fejtörést szeretik, őket rejtvényekkel leptük meg. Jutott belőlük az óra közbeni fejtegetésre is.

9 Szerkesztőségünk szívügyének tartotta, hogy helyt adjon a diákok írásainak, versek, novellák, rajzok jelentek meg.

10 Ha olimpián még nem is indulhatunk, igyekeztünk versenyt futni a sporteseményekkel.

11 Március 15. Október 23. Karácsony Tudósítottunk mindenről, így az ünnepségeken is ott voltunk.

12 Végzős diákjaink szalagavató ünnepsége sem maradhatott ki soha. Öröm számunkra, hogy a szerkesztőség által kezdeményezett osztályprezentáció immár hagyomány iskolánkban.

13 Ahhoz, hogy mindannyian képbe legyetek, tudósítottunk az aktualitásokról és az érdekességekről is.

14 A 10 év alatt: 8 főszerkesztő 63 szerkesztő Volt, aki csak 1-1 számban próbálta ki magát, de sokan a ballagásig együtt dolgoztak a csapattal. 10 év alatt 8 főszerkesztőt és 63 szerkesztőt fogyasztottunk el. Volt, aki csak egy-egy számban próbálta ki magát. Ám büszkén mondhatjuk, hogy voltak olyan diákújságíróink, akik egészen a ballagásig együtt dolgoztak a csapattal.

15 Az idén a szakmát bemutató különszámmal nyertünk. A nyeremények az újság sokszorosítását és a multimédiás eszközök fejlesztését segítették. A szerkesztőség az iskolai diákbizottság fórumaként minden alkalommal sikeresen szerepelt a kiírt pályázatokon. Az itt kapott nyeremények az újság sokszorosítását és a multimédiás eszközpark fejlesztését szolgálták. Az idei különszámunkkal, ami a nálunk oktatott szakmákat mutatta be, ismét győztesek lettünk.

16

17 Köszönjük a figyelmet. Készítették Boda Gabriella 11. b Nagy Bernadett 10. a Tompa Tímea 10. a Kovács Bettina10. a Pinczi Julianna 14. a Zene Beatles: Happy Birthday


Letölteni ppt "M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében."

Hasonló előadás


Google Hirdetések