Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zenei folyóiratok, időszaki kiadványok. Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Fidelio Magazin Az oldal 2002-ben indult,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zenei folyóiratok, időszaki kiadványok. Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Fidelio Magazin Az oldal 2002-ben indult,"— Előadás másolata:

1 Zenei folyóiratok, időszaki kiadványok

2 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Fidelio Magazin Az oldal 2002-ben indult, a nyomtatott újság 2003 óta jelenik meg havonta. Tájékoztat a klasszikus zene, a jazz- és világzene, valamint az operák, musicalek világának eseményeiről.

3 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   folkMAGazin p?option=com_content&task=view&id=24 &Itemid= óta jelenik meg havonta. A folyóiratokat az oldalon csak a regisztrált felhasználók olvashatják.

4 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  Freee Magazin óta jelenik meg, kéthavonta. Durm und bass zenei irányzatot képviseli.

5 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  Gramofon. Klasszikus és jazz. Gramofon zenei lap 1996-tól megjelent, nyomtatott lapszámainak maradandó értékű írásai olvashatók itt elektronikus formában.

6 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Muzsika Zeneelmélettel, zenetörténettel, kortárs zenével foglalkozik óta jelenik meg havonta. BDF Folyóirattárában és a Zenei Intézetben is megtalálható a kezdetektől.

7 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Parlando Zenepedagógiai folyóirat, 1959-ben alapí- tották. Kiadja a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete. BDF Folyóirattárában és a Zenei Intézetben is megtalálható, 1965 óta. Van kölcsönöz- hető példánya.

8 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Zenekar Magyar Szimfonikus Zenekarok Szövetsé- gének folyóirata. Segíti a zenekarok közöt- ti információáramlást és a zenei közélet híreinek, eseményeinek közzétételét óta jelenik meg, kéthavonta.

9 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  Zenész …nem csak zenészeknek Zenekultúrával, hangszerekkel, stúdió- technikával és szakmailag elismert zené- szekkel foglalkozó magazin novembere óta jelenik meg.

10 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   ZeneSzó file=zeneszo Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetségé- nek (KÓTA) folyóirata óta jelenik meg havonta, a BDF Folyó- irattárában is megtalálható az 1997-es év óta.

11 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  Magyar Zeneatlasz …Iránytű a zenéhez Minden zenével kapcsolatos információt gyűjtő oldal. A tavalyi kiadás olvasható az oldalon, különböző szempontok szerint lehet benne keresni.

12 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  Bravo A zenei élet és a sztárvilág legfrissebb híreiről, pletykáiról szóló portál. Az újság cikkei nem olvashatók az oldalon.

13 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  IM-NET Fiatal lányoknak szól novemberében indult az újság. A cikkek nem olvashatók az oldalon.

14 Online folyóiratok  Café Momus Az első magyar internetes komolyzenei magazin októberében alapították. Műsorajánlat, lemez- és koncertkritikák, hírek, riportok, esszék, humor és hirdetés található az oldalon.

15 Online folyóiratok  Dance Hall Magyarország első és vezető dancehall online magazínján. célja a reggae-, dancehall- és soundsystem-kultúra megismertetése és előrébb lendítése Magyarországon is.

16 Online folyóiratok  Decibel 26&h_id=0 26&h_id= ben indították az ifjúsági - közösségi portált. Elsősorban a fiatal, éves célcsoporthoz szól. Azoknak az aktív internet-használóknak kíván találkozási pontot biztosítani, akik számára fontos az önkifejezés 2005-ben indították az ifjúsági - közösségi portált. Elsősorban a fiatal, éves célcsoporthoz szól. Azoknak az aktív internet-használóknak kíván találkozási pontot biztosítani, akik számára fontos az önkifejezés.

17 Online folyóiratok  DigitalAge nyarán alakult meg. Igényes szórakozási lehetőséget nyújt az olvasóinak. Cikkei között nevettető, vagy éppen megdöbbentő, elgondolkodtató írások olvashatók, szinte minden témakörből.

18 Online folyóiratok  Hangszer és zene A Hangszer és Zene Online 2004-ben kezdte meg működését. A legjelentősebb hazai online zenei lapok közé tartozik, valamint ezen a területen a legfontosabb hírszolgáltatók. Céljuk, hogy kommunikációs felületet nyújtsanak az és a professzionális zenekedvelőknek

19 Online folyóiratok  Magyar Zenei Portál Első magyar zenei portál, 1996 óta működik. A magyar és külföldi zenei életbe nyújt betekintést, rendszerezett, folytonosan frissülő tartalommal. Rovataik közt elsődleges a minél szélesebb körű zenei hír-szolgáltatás, emellett pletykák, riportok, CD és DVD ismertetők, játékok, fórum rovat, található az oldalon.

20 Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok  Shock Magazin Rockmagazin óta jelenik meg.

21 Online folyóiratok  ZeneFórum Magazin A 2000 januárjában klasszikus tartalommal indult ZeneFórum májusban összeolvadt az egyik legnépszerűbb magyar rockzenei oldallal, a FEMLAK.com-mal. Ennek, és a szerkesztőség kibővülésének köszönhetően május közepétől már a pop- és a rockvilágról is átfogó és egyre bővülő információkhoz juthatnak olvasók, a közeli jövőben pedig jazz/world music oldalakkal is gazdagodott.

22 Online folyóiratok  Zenemagazin Fő célkitűzése a hazai előadók minél erősebb segítése, illetve a hazai zenehallgató közönség informálása nemzetközi és honi eseményekről


Letölteni ppt "Zenei folyóiratok, időszaki kiadványok. Nyomtatott formában is megjelenő folyóiratok   Fidelio Magazin Az oldal 2002-ben indult,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések