Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette."— Előadás másolata:

1

2 A P Á SZ T O R

3 Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.

4 Egyik nap megállt mellette egy vadonatúj MERCI. A vezetője egy Armani öltönyös, magabiztos fiatalember. Egyik nap megállt mellette egy vadonatúj MERCI. A vezetője egy Armani öltönyös, magabiztos fiatalember. Megkérdezte a pásztort: - Ha megmondom magának, hogy hány juha van, nekem ad egyet?

5 A pásztor ránézett a fiatalemberre,- aztán a békésen legelésző nyájra, és nyugodtan azt mondta: - Rendben.

6 A fiatalember odament az Autóhoz, összekötötte a mobiltelefonját a notebookjával, Interneten letöltött egy megfigyelő műhold képeit a környékről, megnyitott egy adatbankot, egy skennelő - programmal összeszámolta a juhokat, majd kinyomtatta:

7 Aztán odafordult a pásztorhoz és azt mondta: Pontosan 87 juha van itt a környéken. Aztán odafordult a pásztorhoz és azt mondta: Pontosan 87 juha van itt a környéken. -Igaza van - válaszolta a pásztor. – -Válasszon ki egy juhot magának. -Igaza van - válaszolta a pásztor. – -Válasszon ki egy juhot magának.

8 .A fiatalember kiválasztott egy nem túl nagy, de szép bundájút, betette az AUTÓ csomagtartójába. A pásztor ránézett, egy kicsit gondolkozott azután megszólalt:.A fiatalember kiválasztott egy nem túl nagy, de szép bundájút, betette az AUTÓ csomagtartójába. A pásztor ránézett, egy kicsit gondolkozott azután megszólalt: Ha megmondom magának mi a foglalkozása, visszaadja? A fiatalember nagyképűen rábólint. Ha megmondom magának mi a foglalkozása, visszaadja? A fiatalember nagyképűen rábólint.

9 A pásztor erre azt mondta: - Maga tanácsadó. - Honnan jött rá? - kérdezi a fiatalember. A pásztor erre azt mondta: - Maga tanácsadó. - Honnan jött rá? - kérdezi a fiatalember..Nem volt nehéz. - feleli a pásztor.

10 .. Úgyhogy most adja szépen vissza a Pulimat ! Először is: Idejön, anélkül, hogy bárki is hívta volna. Másodszor: Egy juhot akart fizetségül,hogy megmondja nekem azt, amit úgyis tudtam. Harmadszor: Fogalma sincs arról, amivel én foglalkozom Először is: Idejön, anélkül, hogy bárki is hívta volna. Másodszor: Egy juhot akart fizetségül,hogy megmondja nekem azt, amit úgyis tudtam. Harmadszor: Fogalma sincs arról, amivel én foglalkozom


Letölteni ppt "A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette."

Hasonló előadás


Google Hirdetések