Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bioharmonex tapasztalatok orvosi szemmel

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bioharmonex tapasztalatok orvosi szemmel"— Előadás másolata:

1 Bioharmonex tapasztalatok orvosi szemmel
Dr. Kohán József Budapest, október 22.

2 A földi sugárzások Ionizáló sugárzás (túlnyomó része a Napból és a csillagokból) Részecske sugárzás Elektromágneses sugárzás Atomenergia Radioaktív izotópok Röntgensugárzás Gamma sugárzás Alfa, béta sugárzás (TV, neoncső) Nem ionizáló sugárzás Ultraibolya sugárzás UVA (0,32-0,40 mikron) ózont képez, nem jut le a talajig (szolárium, orvosi fénykezelések) UVB (0,28-0,32 mikron) az ózon elnyeli (szolárium) UVC (0,1-0,28 mikron) a pigmentsejtek elnyelik, D-vitamint képez (kvarc) Látható fény Mágneses rezgések Ultrahang Hallható hang Infrahang ELF EELF

3 Bioenergetikai tényezők
Három bioenergetikailag aktív szignál van a Földön a természetes környezetben: Nap sugárzása. (W. Ludwig, 1999) Schumann hullámok Geogmágneses hullámok A földkéreg 64 elemet tartalmaz, melyek élő – úgymond nyomelemek. Mindegyiknek saját rezgése van, mely jellemző rájuk. A Föld mágneses mezőit befolyásolják ezek a rezgések, az ennek következtében létrejött modulációt geomágneses hullámoknak hívják.

4 Elektromágneses rezgések
Wever (1967) és Ludwig (1988) ELF (extremely low frequency=nagyon alacsony frekvenciájú mágneses rezgés Schumann-hullámok (a Föld felszíne és az ionoszféra között keletkeznek) alaphulláma 7,8 Hz-es =hippocampus- frekvencia O’Keefe és Nadel (1978) a 7,8 Hz az egyetlen frekvencia, amelyik az összes emlősnél megegyezik. Wever bunkerkísérletei, illetve a NASA állatokkal végzett mágneskísérletei egyértelműen bizonyították, hogy szervezetünk megszokott működéséhez meghatározott, egyébként igen gyenge, EM-mezőkre feltétlenül szükség van. Adey (1986) és munkatársa, Lawrence (Adey és Lawrence, 1988) a sejtek EM- kommunikációjába történő bekapcsolódáshoz csak meghatározott intenzitású jelek alkalmasak

5 Bioenergetikai hatások
Az alaphullám (első harmonikus) a 7,8 Hz. Ez a frekvencia pontosan megegyezik a az agyközép fő központjának, (hippocampus / hypothalamus) rezgési ferkvenciájával. Ez a rezgés fontos a figyelem és a koncentráció szempontjából. Egybeesés az evolúcióval? Alfa-ritmus: testi és szellemi nyugalom Hz Béta-ritmus: lelki tevékenység fokozódása Hz Delta-ritmus: mély alvás 1 és 3,5 Hz Gamma-ritmus: tudatos érzékelés Théta-ritmus: tanulás, emlékezés (hippokampusz) 4 és 7 Hz

6 Minden sejtnek, szervnek saját rezgése van.

7 Biorezonanciás készülékek
A biorezonanciás kezelő és diagnosztizáló készülékek számtalan változata működik világszerte.

8 A készülékről Közvetlenül a szervezet informatikai rendszerére ható, pulzáló mágneses teret kibocsátó biostimulációs eszköz. Frekvencia tartománya: 1 Hz- 200 kHz Térerőség: 10 mikro Tesla Energia igény: 2 db AA (ceruza) elem 20 összetett program: Harmonizált alprogram rendszerek – több biológiai ablak egyidejű aktiválása Hordozható Nincs ellenjavallat (pacemaker!)

9 Programkombinációk: Relax, Immune,stb., az adott szervi panasz szerint
Child - gyermek Dr. Paul Rosch a hiperaktív, figyelemhiányos, a feladatokra nehezen koncentráló gyermekeket mágnesterápiával gyógyította. 1998-ban a harrisburgi (Pennsylvania) egyetemen 30 hiperaktív gyereket kezeltek mágnesterápiával, és már egy hét után jelentős változás következett be viselkedésükben. Ajánlott a testi és szellemi fejlődés segítésére: Koraszülötteknek Tanulás közben Fertőző betegségek ellen a védelem fokozására: Járványok idején Védőoltások után Programkombinációk: Relax, Immune,stb., az adott szervi panasz szerint

10 Immune - immunrendszer
Öröklött és szerzett immunitás összehangolása, ill. helyreállítása Falósejtek, B- és T- lymphocyták Autoimmun betegségek Allergiák A biorezonancia-kezelésnek köszönhetően pl. a szénanátha és pollenallergia a betegek nyolcvan százalékánál tartós tünet- és panaszmentesség érhető el. Programkombinációk: Child,Forever Young, Relax, Nerves, Detox, Biorythm, Meridian stb.

11 Forever Young – örök ifjúság
Antioxidáns rendszer támogatása Öregedésgátlás Hormonrendszer támogatása Mindkét nemben hasznos (libidó serkentése) A 24 Hz-es frekvencia hatására hamarosan felfrissülünk, elmúlik fáradtságunk. Programkombinációk: Relax, Nerves, Detox, Circulation, Hormone, Biorythm, Meridian, stb.

12 Hormone – hormon Hormonrendszer optimális működése
Sandyk ben több tanulmányban beszámolt arról, hogy a váltakozó mágneses mezők eredményesen használhatók a Parkinson- kóros és a sclerosis multiplexben szenvedő betegek gyógyításában. Publikációja szerint a mágnes hatás a tobozmirigyre hat, így gátolják a melatonin-kiválasztást, és csökkentik a vércukorszintet. Hormonrendszer optimális működése Endokrin receptorok érzékenységének javítása Serdülőkor PMS Klimax Potencia zavarok Programkombinációk: Relax, Biorythm, Liver/Pancreas, Forever Young stb.

13 Pain - fájdalom Általános fájdalomcsillapító Emeli a fájdalom küszöböt
Fejfájás Sérülés Görcs, kólika Krónikus fájdalmak Programkombinációk: Bone/Spine, Relax, Nerves, Circulation, Biorythm, Meridian, stb.,

14 Relax - ellazulás Stressztűrő képesség javítása Prevenció
Teljesítőképesség fokozása Vizsgák után Lelki vagy fizikai megpróbáltatások után Programkombinációk: Szinte mindennel kombinálható!

15 Nerves – idegrendszer Koordináció javítása
Szellemi teljesítőképesség fokozása Idegrendszeri diszfunkciók Depresszió McLaughlan, az Oxfordi Egyetem tanára kimutatta, hogy már az egészen gyenge mágneses mezők is befolyásolják a kémiai reakciókat, mert lelassítják az elektronok keringését. A mágneses mező hatására csökken az idegsejtek ingerelhetősége. Ez azzal jár, hogy a fájdalom érzékelése és a fájdalom impulzusának agyba történő továbbítása is csökken. A váltakozó elektromos mező ingergazdag, ingerlő, míg a statikus mágneses mezők nyugtató hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. Programkombinációk: Relax, Detox, Bone/Spine, Circulation, Biorythm, Meridian, stb.

16 Weightloss - fogyókúra
Kötőszöveti (zsírszöveti) anyagcsere fokozása Méregtelenítés Testsúlycsökkentés Bőr állaga - cellulit Programkombinációk: Detox, Circulation, Skin, Biorythm, Meridian, stb.

17 Detox – méregtelenítés
Serkenti a tüdő, lép, máj-epehólyag, hasnyálmirigy, vastagbél, vese működését Programkombinációk: Respiratory, Digestion, Liver-Pancreas, Urinary, stb.

18 Eye/vision – látásjavítás
Szemregeneráló Látásjavító Szem izomzatának pihentetésére Lutein Beta carotene C-1000 C-Plus Programkombinációk: Relax, Nerves, Detox, Circulation, stb.

19 Circulation – keringés
Érgörcsök Magas- és alacsony vérnyomás Mikrocirkuláció zavara Érszűkület Ritmuszavar (kivéve pacemakeres beteg!) Az orosz kutatók szerint a mágnesek jó hatással vannak az érelmeszesedésre. Az elektromágneses generátorok első használatakor nappalra 8,5 Hz, éjszakára 3 Hz az ajánlott. Alacsony vérnyomásnál a kezdő frekvencia érték 13 Hz, csak fokozatosan emeljük 16 Hz értékre. Lefekvés előtt egy órával célszerű a 2-10 Hz közötti érték használata. Programkombinációk: Relax, Nerves, Forever Young, Hormones, Biorythm, Meridian, stb.

20 Respiratory – légzőszervek
Légzési funciók javítása Hörgőgörcs oldása Légzőizmok (bordaközti izmok) görcsének oldása Tüdőgyulladás Dohányosok A hörghurut gyógyításában is szerepet játszhat a mágnesterápia. Egy kísérletben 24 öt-hat éves, krónikus bronchitisben szenvedő gyermek vett részt, akiket 30 alkalommal 3-3 órán keresztül kezeltek gauss erősségű mágnessel, majd az állapotukat összehasonlították a 16 fős kontrollcsoport tagjainak tüneteivel. A kutatók az eredmények alapján megállapították, hogy a mágnessel kezelt csoportban a terápia hatására észrevehető javulás következett be. Programkombinációk: Relax, Immune, Nerves, Detox, Circulation, Biorythm, Meridian, stb.

21 Digestion – emésztés Emésztőnedvek termelését segíti
Felszívódást javítja Emésztési panaszokat enyhíti Epekövesség Csökkent gyomorsav Programkombinációk: Liver-Pancreas, Detox, stb.

22 Liver/Pancreas – máj/hasnyálmirigy
Zsíranyagcsere Szénhidrát anyagcsere Főtt ételek emésztése és óra között! Programkombinációk: Detox, Digestion, Meridian, stb.

23 Skin - bőr Bőranyagcsere fokozó
Bőrtüneteket okozó más anyagcsere problémák kezelése Cellulit Bőrgyulladások Pattanások A bőrbetegségek egy része is gyógyítható magnetoterápiával, mivel az oxigéndúsabb vér és a jobb véráramlás hozzájárul az anyagcsere-folyamatok normalizálódásához. Ez nem csak a kiütéseken segíthet, hanem hozzájárulhat a gyorsabb sebgyógyuláshoz is. Az ekcéma, a bőrviszketés szintén jól kezelhető a mágneses mezők alkalmazásával. Programkombinációk: Detox, Circulation, Immune, Digestion, Hormone, Meridian, stb.

24 Urinary – vizelet kiválasztás
Só-víz háztartás Sav-bázis egyensúly Kiválasztás Mellékvese funkció Húgy-ivarszervi gyulladások Kora délelőtt, késő délután – vese óra Programkombinációk: Relax, Immune, Circulation, Detox, Meridian, stb.

25 Bone-spine - csont-gerinc
Prevenció- csontritkulás Csontszövetek erősítése Csontanyagcsere javítása – csontsérülések után A csonttörések gyógyításában a pulzáló elektromágneses mezőket létrehozó készülékeket használják, s már a terápia első hete után kimutatható az eredmény: csökken a fájdalom és az ödéma. Programkombinációk: Digestion, Immune, Circulation, Pain stb.

26 After training – edzés után
Feltételezik, hogy a mágneses hatás valószínűleg blokkolja az érzékelő neuronokat, ugyanis a mágneses tér fájdalomcsillapító hatását évszázadok óta ismeri a gyógyítás. Orvosok vizsgálták a bokát és a csuklót érintő sportsérüléseket. Azt tapasztalták, hogy gyorsan lehet a fájdalmat csillapítani a mágneses mezőt indukáló készülékekkel. Azt is kimutatták, hogy a gradiens hatások eredményesebbek a kezelésben, mint a mágneses mezők fokozott intenzitása, tehát nem a mágneses hatás erőssége a fő szempont. Szöveti anyagcsere javítása Izomregeneráció serkentése Fáradtságérzet csökkentése Mikro-makro traumák kezelése Programkombinációk: Relax, Nerves, Detox, Circulation, Biorythm, Meridian, stb.

27 Programkombinációk: Relax, Biorythm, stb.
Meridian – meridián Energia csatornácskák – meridiánok stimulálása, harmonizálása Akupunktúra, akupresszúra kiegészítője Mindenkinek Mindennap Programkombinációk: Relax, Biorythm, stb.

28 Biorythm - bioritmus Frontérzékenyeknek Sokat utazóknak
3 műszakban dolgozóknak Rendszertelenül élőknek A 24 Hz-es frekvencia hatására hamarosan felfrissülünk, elmúlik fáradtságunk. Programkombinációk: Relax, Nerves, Circulation, Meridian, stb.

29 Köszönöm megtisztelő figyelmüket
„Az elektromágneses energia az az alapvető energia, amelytől az egész szervezet működése függ.” W. Heisenberg (Nobel-díjas fizikus)


Letölteni ppt "Bioharmonex tapasztalatok orvosi szemmel"

Hasonló előadás


Google Hirdetések