Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató A kezdetek: • 1997 – 2006-ig a kommunikációs szakmában multinacionális cégeknél épített nagy nemzetközi márkákat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató A kezdetek: • 1997 – 2006-ig a kommunikációs szakmában multinacionális cégeknél épített nagy nemzetközi márkákat."— Előadás másolata:

1 Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató A kezdetek: • 1997 – 2006-ig a kommunikációs szakmában multinacionális cégeknél épített nagy nemzetközi márkákat (Davidoff, adidas) • A sok stressz és a rendszeres túlhajszoltság vezette a jóga felé • 2000 óta jógázik • 2004-ben egy sísérülést követő otthoni lábadozás közben ébredt rá hivatására és született meg benne az elhatározás a teljes életmódváltásról • 2006 –ban otthagyta marketing menedzseri állását és azóta ez a hivatástudat vezérli • 2007-ben megnyitotta saját jógastúdióját RelaxYoga Stúdió néven Hitvallása: A világ felgyorsult. Az életünk egy merő rohanás lett. Az embereket még soha nem érte annyi stressz, mint ma. A stressz, a fokozott elvárások és a teljesítménykényszer olyan fokú lelki és testi megterhelésnek teszi ki az embert, amivel csak tudatosan lehet megbirkózni. A stressz számos megbetegedés okozója. A jóga eszközt nyújt a nyugati ember számára ahhoz, hogy ebben a felgyorsult világban is kiegyensúlyozott, egészséges és boldog emberként élhessen. A jógát nem lehet elég korán elkezdeni, de nemre, korra való tekintet nélkül bárki és bármikor elkezdheti. A jóga a fizikai gyakorlatokon keresztül hat a lélekre, a lélek gyógyulása pedig a test gyógyulását eredményezi. Mert ahogy nincs fény árnyék nélkül, úgy nincs test sem lélek nélkül. A jógagyakorlatok egészségi és fizikai állapottól függően egészen könnyűek és bárki számára elvégezhetőek lehetnek, de azok is megtalálják benne a kihívást és a fejlődést, akik egészségesek és inkább erősödni vágynak vagy izmaikat nyújtani szeretnék, vagy egészségük megőrzése érdekében kívánnak valamit tenni. A jógával a belső szervekre és minden a testben zajló folyamatra (vér- és nyirokkeringés, légzés, emésztés, méregtelenítés, stb.) pozitívan és serkentően hatunk, így lehet a jóga szinte minden megbetegedés gyógyításának alternatív vagy kiegészítő gyógymódja, és segítség azoknak, akik életmódváltásra törekszenek. Mert a jóga életmód, a boldog élet útja. Orsi célja, felhívni az emberek figyelmét a tudatos életvezetésre, a jóga mellett az egészséges táplálkozásra és a pozitív életszemléletre. „Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit elmulasztunk megtenni.” (Moliére)

2 A jelen: • 2007 óta saját súdiójában oktat (www.relaxyoga.hu)www.relaxyoga.hu • 2007-ben jelent meg első jóga DVD-je (Relaxyoga Telkes Orsival), mely országosan 20 000 példányban került terjesztésre a Shape magazin mellékleteként • Rendszeresen publikál és szerepel a médiában, annak érdekében, hogy közelebb hozza a jógát az emberekhez és saját életét mintaként állítva insiprálja az embereket az életmódváltásra Tanulmányok és diplomák: • 2004 Fitness instruktor (International Wellness Institute) • 2004Hatha jóga oktatói alapképzés (IWI-Padma Jógastúdió) • 2007Hatha jóga oktatói haladó oktatói képzés (IWI – Padma Jógastúdió) • 2007Kismama Jóga oktatói képzés (IWI – Padma Jógastúdió) • 2009Gyermekjóga oktatói képzés (Asram Jóga és Meditációs Központ) • 2010Ra’yoKa oktatói képzés (Los Angeles, USA) – Rainbeau Mars-nál, aki az USA egyik legnépszerűbb jóga oktatója és két éven keresztül az adidas jóga nagykövete A Ra’yoka jógát exkluzívan egyedül Orsi oktatja Magyarországon • 2011Ayurveda and Yoga – képzés Dr. Indu Arora-val (Yoga Therapist, Mater Teacher) Publikációk és médiaszereplések: Televízió 2008. Tv2 – Mokka 2009. RTL Klub Reggeli - Relaxyoga - a jóga és a stresszoldás 2010. január 4.RTL Klub Reggeli (az év első Reggeli-je jógával indult! És arról beszégettünk, lehet-e a jógával fogyni) 2010. február 11.RTL Klub Csak csajok – a Ra’yoKa bemutatása http://www.rtlklub.hu/musorok/csakcsajok/videok/82845 http://www.rtlklub.hu/musorok/csakcsajok/videok/82845 2011. márciusFem3 – beszélgetés Joshi Barat-al a jóga stresszoldó hatásairól http://fem3.hu/video/edinaesjoshi/edina-joshi-9-adas-2-resz http://fem3.hu/video/edinaesjoshi/edina-joshi-9-adas-2-resz 2011. áprilisDigi TV – reggeli beszégetés Csisztu Zsuzsával http://www.digisport.hu/video/3689 2011. júliusM1 – stresszoldás jógával http://jogavalazelet.blogspot.com/2011/06/az-idegrendszer-pihentetese.html „Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit elmulasztunk megtenni.” (Moliére) Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató

3 Publikációk és médiaszereplések: Nyomtatott sajtó 2006. novemberHölgyvilág („Üzletasszonyból jógaoktató”) 2006-2007.Wellness Magazin jóga gyakorlatok bemutatása 2007. augusztusShape Magazin (Gyengéd stresszoldás) 2007. szeptemberShape Magazin (DVD melléklet) 2008. áprilisGlamour Magazin („4 légzésjavító tipp”) 2008. november Wellness Magazin („Elhittem, hogy sikerülhet”) 2010. áprilisH.O.M.E. Magazin interjú 2010. szeptemberFittinfó (Ra’yoka bemutatása és interjú) 2010. szept. - 2011 szept.Fittinfó jóga rovatának szerkesztése és írása Saját publikációk 2009. júliusElle (nyári Extra különszám) („Jógával az örök szépségért” – saját publikáció) 2009 - latte.hu – blog „Jógával az élet” http://www.latte.hu/blog/jogaval-az-elet 2010. október - saját blog indítása – www.jogavalazelet.blogspot.comwww.jogavalazelet.blogspot.com Szereplések: 2008.Jóganap (Relaxyoga) 2008.Irodai stresszoldás jógával (tréning – Marquard Média) 2010. június - Napfény jógatáborok (salaktalanító hétvégék jógával és nyers koszt diétával) 2011. novemberKrauthammer tréning – életviteli tanácsadás További információk:www.relaxyoga.huwww.relaxyoga.hu facebook/RelaxYoga www.jogavalazelet.blogspot.com „Nem csak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit elmulasztunk megtenni.” (Moliére) Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató

4 Hölgyvilág 2006. Wellness 2008.

5 Shape 2007.

6 Elle Extra 2009. Glamour 2009. Rainbeau Mars-al, a Ra’yoka rendszer mesterével 2010. január, Los Angeles


Letölteni ppt "Telkes Orsi relaxyoga, ra’yoka jógaoktató A kezdetek: • 1997 – 2006-ig a kommunikációs szakmában multinacionális cégeknél épített nagy nemzetközi márkákat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések