Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GYŐR 2014-2017 2020+3x20 Smart Stratégia & az E.ON-H Úton a ‚zöld’ Olimpia-, és a Smart-City-vé válás felé.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GYŐR 2014-2017 2020+3x20 Smart Stratégia & az E.ON-H Úton a ‚zöld’ Olimpia-, és a Smart-City-vé válás felé."— Előadás másolata:

1 GYŐR 2014-2017 2020+3x20 Smart Stratégia & az E.ON-H Úton a ‚zöld’ Olimpia-, és a Smart-City-vé válás felé

2 1.Kutatás, technológiai fejlesztés és innováció erősítése 2.Információs és kommunikációs technológiákhoz való hozzáférés, a technológiák használatának és minőségének javítása 3.Kis- és középvállalkozások, a mezőgazdasági (az EMVA esetében), a halászati és akvakultúra-ágazat (az ETHA esetében) versenyképességének javítása 4.Alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatása minden ágazatban 5.Éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, a kockázat-megelőzés és –kezelés előmozdítása 6.Környezetvédelem és az erőforrás-felhasználás hatékonyságának előmozdítása 7.Fenntartható közlekedés előmozdítása és kapacitáshiányok megszüntetése a főbb hálózati infrastruktúrákban 8.Foglalkoztatás előmozdítása és a munkaerő mobilitásának támogatása 9.Társadalmi befogadás előmozdítása és a szegénység elleni küzdelem 10.Beruházás az oktatásba, készségekbe és az egész életen át tartó tanulásba oktatási és képzési infrastruktúrák kifejlesztésével 11.Intézményi kapacitás javítása és hatékony közigazgatás EU 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK

3 1.Kutatás, technológiai fejlesztés és innováció erősítése 2.Információs és kommunikációs technológiákhoz való hozzáférés, a technológiák használatának és minőségének javítása 3.Kis- és középvállalkozások, a mezőgazdasági (az EMVA esetében), a halászati és akvakultúra-ágazat (az ETHA esetében) versenyképességének javítása 4.Alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé történő elmozdulás támogatása minden ágazatban 5.Éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, a kockázat-megelőzés és –kezelés előmozdítása 6.Környezetvédelem és az erőforrás-felhasználás hatékonyságának előmozdítása 7.Fenntartható közlekedés előmozdítása és kapacitáshiányok megszüntetése a főbb hálózati infrastruktúrákban 8.Foglalkoztatás előmozdítása és a munkaerő mobilitásának támogatása 9.Társadalmi befogadás előmozdítása és a szegénység elleni küzdelem 10.Beruházás az oktatásba, készségekbe és az egész életen át tartó tanulásba oktatási és képzési infrastruktúrák kifejlesztésével 11.Intézményi kapacitás javítása és hatékony közigazgatás EU 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK

4 EU 2014 - 2020 …és a FENNTARTHATÓSÁG és/pl./ a 3x20 Az ALAPOK - PARADIGMÁK "Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel létrehoztuk őket." (Albert Einstein)

5 ITS 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK …és a FENNTARTHATÓSÁG = (!) SMART-CITY

6 ITS 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK …és a FENNTARTHATÓSÁG

7 ITS 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK …és a FENNTARTHATÓSÁG

8 ITS 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK …és a FENNTARTHATÓSÁG

9 ITS 2014 - 2020 …és a FENNTARTHATÓSÁG

10 ITS 2014 - 2020 …és a FENNTARTHATÓSÁG

11 ITS 2014 - 2020 …és a Műszaki infrastruktúra fejlesztés

12 ITS 2014 - 2020 …és a Műszaki infrastruktúra fejlesztés

13 ITS 2014 - 2020 Az ALAPOK - PARADIGMÁK Műszaki infrastruktúra fejlesztés STB. !

14 AUDI 1995-2010-2015--- EYOF 2017 Stratégiák és karikák Inn Eg Ku EKI VÁROSBRAND Belv Pér Gönyű

15 az ötkarika EYOF 2017

16 az ötkarika EYOF 2017

17 az ötkarika (&+) az ITS

18 Olimpiai központ: Dózsa pálya

19

20 KISKÚT – ETO Park - Magvassy

21

22

23

24 az ötkarika …és a hozzadéka

25 az ötkarika …és a fenntarthatóság_ Smart City stratégia: „…célként határozzuk meg, hogy a XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál mint „Zöld Olimpia” kerüljön megrendezésre !” UTÓHASZNOSÍTÁS!!! Sport-, rehab- /és edzőközpont! Kollégium fejlesztés! Kollégium-, és/vagy bérlakás fejlesztés!

26 … … & az E.ON-H Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Javaslat Alapszerződés a Zöld Olimpiáért és a Holnap Energetikájáért, Smart City Győr megállapodás aláírására 2013. 12. az ötkarika (=) a „zöld-Olimpia”

27 Alapszerződés a Zöld Olimpiáért és a Holnap Energetikájáért, Smart City Győr megállapodás az Önkormányzat és az E.ON Hungária csoport kölcsönös előnyökön alapuló stratégiai céljainak megvalósulását támogatja. Ennek egyik fontos fókusza, hogy a 2017-ben megrendezésre kerülő XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválhoz kapcsolódó beruházások és az eseményhez kapcsolódó egyéb intézkedések energetikai szempontból fenntartható módon valósuljanak meg. Az együttműködés keretében kidolgozandó koncepció megvalósulása esetén a XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, mint „Zöld Olimpia” kerülhet megrendezésre, az esemény, a fejlesztések és a későbbi üzemeltetés minél kevesebb károsanyag-kibocsátással valósulhat meg. … … & az E.ON-H az ötkarika (=) a „zöld-Olimpia”

28 Alapszerződés a Zöld Olimpiáért és a Holnap Energetikájáért, Smart City Győr megállapodás az Önkormányzat és az E.ON Hungária csoport kölcsönös előnyökön alapuló stratégiai céljainak megvalósulását támogatja. Ennek egyik fontos fókusza, hogy a 2017-ben megrendezésre kerülő XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválhoz kapcsolódó beruházások és az eseményhez kapcsolódó egyéb intézkedések energetikai szempontból fenntartható módon valósuljanak meg. Az együttműködés keretében kidolgozandó koncepció megvalósulása esetén a XIV. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, mint „Zöld Olimpia” kerülhet megrendezésre, az esemény, a fejlesztések és a későbbi üzemeltetés minél kevesebb károsanyag-kibocsátással valósulhat meg. … … & az E.ON-H az ötkarika (=) a „zöld-Olimpia”

29 KONKRÉT MINTAPROJEKTEK (mk.imp.ind. …): •Okos KÖZ-/és tér-/VILÁGÍTÁS - Vezérlés/vezérelhetőség, mérés/mérhetőség - Rendszerszintű interaktív kommunikáció (hiba-, lopás-, rongálás-, stb. érzékelés, riasztás, stb.) •Napenergia hasznosítás / okos – pl. napkövető - rendszerek/ - épületekre - egyéb helyekre, területekre, objektumokra •Épület intelligencia /Vezérlés/vezérelhetőség, mérés/mérhetőség (fűtés, hűtés, világítás, stb. ) - (‚okos’-) Tervezés (!) - (‚intelligens’-) Üzemeltetés •Közlekedés (ld. előbb, és alább!) •Szemléletformálás (ld. előbb, és alább!) a „zöld-Olimpia” a „zöld-Olimpia” & az E.ON-H

30 A „Zöld-Olimpia” (&+) a Smart City

31 - City busz járat/ok - Kerékpáros közlekedés fejlesztése, fejlesztési lehetőségei - Fix telepítésű, közösségi használatra tervezett kerékpárkölcsönző rendszer kiépítése - E-mobilitás lehetőségei Stb. … és a Smart Stratégia …és a közlekedés „0 emissió” - ”E-mobilitás” A „Zöld-Olimpia” (&+) a Smart City

32 Eml.: E-mobilitás -- hálózatfejlesztés !!?? A „Zöld-Olimpia” (&+) a Smart City … és a Smart Stratégia …és a közlekedés „0 emissió” - ”E-mobilitás”

33 … és a Smart Stratégia A „Zöld-Olimpia” (&+) a Smart City … … & az ITS-ITB /: E.ON-H SEAP

34 RITC … és a a Smart Stratégia A „Zöld-Olimpia” (&+) a Smart City … … & az E.ON-H & az AUDI & a SzE & … SEAP

35 A „Zöld-Olimpia” (&+) a Smart City … és a a Smart Stratégia RITC SEAP … és a Smart CITIZEN Stratégia… … … & az E.ON-H & az AUDI & a SzE & … Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "GYŐR 2014-2017 2020+3x20 Smart Stratégia & az E.ON-H Úton a ‚zöld’ Olimpia-, és a Smart-City-vé válás felé."

Hasonló előadás


Google Hirdetések