Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

DIÁKHITEL? LAKÁSTÁMOGATÁS? FOGLALKOZTATÁS? SPORT? SULINET? TANKÖNYVEK? IGEN? MEGCSINÁLTÁK? LÁSSUK… A TÉNYEKET… TOVÁBB.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "DIÁKHITEL? LAKÁSTÁMOGATÁS? FOGLALKOZTATÁS? SPORT? SULINET? TANKÖNYVEK? IGEN? MEGCSINÁLTÁK? LÁSSUK… A TÉNYEKET… TOVÁBB."— Előadás másolata:

1 DIÁKHITEL? LAKÁSTÁMOGATÁS? FOGLALKOZTATÁS? SPORT? SULINET? TANKÖNYVEK? IGEN? MEGCSINÁLTÁK? LÁSSUK… A TÉNYEKET… TOVÁBB

2 TOVÁBB Diákhitel - Közel 2 %-kal emelkedett a diákhitel kamata - Hallgatói jogviszony megszűnte után azonnali törlesztés “A diákhitel konstrukcióját továbbfejlesztjük, az igénybevétel lehetőségeit bővítjük.” (Cselekedni most és mindenkiért) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

3 TOVÁBB Lakástámogatás - 70 %-kal kevesebb támogatott lakáshitel - Hosszabb futamidő + magasabb törlesztőrészlet “A Kormány munkahelyteremtő, a környezetet megóvó vidékfejlesztési programot valósít meg.” IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

4 TOVÁBB Foglalkoztatás - 58 %-kal magasabb fiatalkori munkanélküliség - Minden ötödik pályakezdő munkanélküli “Elősegítjük ezer új munkahely létrehozását.” (Jóléti rendszerváltást) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

5 TOVÁBB Sport - 25 %-kal csökkentették a sporttámogatásokat - Megszűntették a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztériumot “Évente 5–10 milliárddal növeljük a sport költségvetési támogatását.” (Cselekedni most és mindenkiért) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

6 TOVÁBB Sulinet - Csökkenő állami támogatás - A programban szereplő eszközök körének szűkítése “Folytatjuk a Sulinet Expressz programot.” (Lendületben az ország) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

7 TOVÁBB Tankönyvek - Átlagosan 28 %-kal emelkedett a tankönyvek ára - Egy kétgyermekes család Ft-ot fizet ki tankönyvre “Az alapfokú oktatás első 8 évében ingyenes lesz a tankönyv.” (Jóléti rendszerváltást) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

8 A Fidelitas 1996-os megalakulása óta egy mára már tízezer főnél több tagot számláló nemzedéki szervezetté nőtte ki magát. Ha már elmúltál 14 éves, de még nem vagy 35, és van kedved csatlakozni ehhez a polgári-nemzeti gondolkodású társasághoz, szeretettel várunk magunk közé. A Veszprémi Fidelitas elérhetőségei: cím: Veszprém, Szabadság tér 15. II. em. telefon: 88 / KILÉPÉS


Letölteni ppt "DIÁKHITEL? LAKÁSTÁMOGATÁS? FOGLALKOZTATÁS? SPORT? SULINET? TANKÖNYVEK? IGEN? MEGCSINÁLTÁK? LÁSSUK… A TÉNYEKET… TOVÁBB."

Hasonló előadás


Google Hirdetések