Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Meghívásaim- és elkötelezettségeim Szívvel, lélekkel, szeretettel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Meghívásaim- és elkötelezettségeim Szívvel, lélekkel, szeretettel."— Előadás másolata:

1 Meghívásaim- és elkötelezettségeim Szívvel, lélekkel, szeretettel

2 2010. 9. 8. Hogyan szólítom meg az embereket ?  Mindig mosolygok, alázatos vagyok és szerény.  Figyelek az emberekre, kihasználom a pillanatot és kérdezek, kérdezek és kérdezek. Érezze a másik fél, hogy ő a fontos.  Példák:  Anita  Dalma  Judit,  a szentesi főút

3 2010. 9. 8. Merre tartok ?  Az emberek azzal kötnek üzletet és annak ajánlanak másokat, akit ismernek, kedvelnek és akiben megbíznak. Nógrádi Bence – „Rinocérosz üzletkötés”…  A sikerhez türelemre, kitartásra és tehetségre van szükség. Hajrá! Úgy érzem, nagyon jó úton haladok, hisz az emberek napról napra keresnek, hívnak, várnak és számítanak rám. Óriási feladatom van: az ÖKONET megismertetése az emberekkel, aminek szívből örülök.

4 2010. 9. 8.  Ma nincs olyan ember, aki a mi programunkból valamit ne tudna alkalmazni, használni.  Ha egészséges azért…  Ha beteg azért…  Ha tehetősebb azért…  Ha szegényebb azért…  Stb.

5 2010. 9. 8. Minden nap egy új lehetőség  Nem a korod számít, hanem a hozzáállásod! Mi van, ha… ? Ezt felejtsd el, légy magabiztos és határozott. Először is cselekedj, a sikeres emberek is ezt teszik. Mindennapjaidat becsületesség, elkötelezettség, nagy felelősség, bátorság és alázat kísérje.  Ez legyen a te jellemed!

6 2010. 9. 8.  Csak rajtad múlik, minek tartod magad. Ez az élet a befektetett energiát, nem pedig a kifogásokat jutalmazza.  Az emberek felteszik a kérdést: Mivel foglalkozol mostanában ?  A válaszom: Életevezetési tanácsadással.  „Tessék ?!”- kérdezik az emberek

7 2010. 9. 8.  Ahhoz, hogy bármilyen célt elérj határozd el magad: „Megteszem, bármibe is kerül!”  Én határozottan minden nap infózom. Tedd ezt te is!  Megéri !!!

8 2010. 9. 8. Kezedben a sorsod!  Ez csodálatos. Lőrincz János – Ferenci László előadásai a kongresszusi központban Budapesten…  Azzá válunk, amire gondolunk! Fogalmazd meg céljaidat !  Írd le !  Készíts terveket hónapokra, hetekre, napokra lebontva.

9 2010. 9. 8. Legyél motivált!  A céljaid motiváljanak  Ha saját magamat nem tudom motiválni, ha ezt nem tanulom meg, másokat sem tudok majd megtanítani. Mutass példát és a jó dolgok másolódnak. Ne térj le a kitaposott ösvényről és gyorsabban célba érsz.  Pl.: 6 hónap alatt 4-es szint  Mindenki számít, ne szelektálj!  Szólíts le bátran mindenkit!  Pl.: a missziós hétvégém…  Emike és Imre csatlakozása

10 2010. 9. 8. Légy felkészült!  Hogy válaszolni tudj. Használd az ÖKONET életmód programunkat. Ha a 8 pontról tudsz beszélni már az egy fél siker. A termékeinket használd és utána ajánld (ne csak hallomásból tedd).  Úgy lépj ki az utcára, hogy legyen nálad mindig:  életmód program kártya  névjegy kártya  Határidőnapló  Toll (ami fog) inkább 2 darab…  Természetes, ha autózol infócsomag..  Regisztrációs csomag ( ez fontos !!!) mert csatlakozókat veszíthetsz el

11 2010. 9. 8. Elkötelezettségeim  Ha érzem és tudom azt, hogy elköteleztem magam az ÖKONET üzletbe, azt vállaljam fel!  Kő keményen !!  Pl.: születésnap…  Esküvőn tanúnak lenni, stb…  Munkádat vedd komolyan ! És ne keress alibi kifogásokat ! Csak az időd telik vele !

12 2010. 9. 8.  Ebben a szakmában a „megpróbálom” szót felejtsd el és az „akarom” szót vésd az eszedbe.  A szavak, amelyeket használsz alakítják a jövődet, akkor vedd komolyan azokat!

13 2010. 9. 8. Az én családom…  Amikor végleg döntöttem és az ÖKONET üzletet választottam, nem volt könnyű a családomat meggyőzni. (mindig ez a legnagyobb feladat) Az előző vállalkozásom egy mérföldkő volt a jelenlegihez képest, mégis csodálkozva fogadták. Kész tények elé voltak állítva és én mindig határozott voltam. Sokat segített a kezdő csomagom 12 terméke, hisz azt azonnal megismertettem és a családommal is ki tudtam próbáltatni.

14 2010. 9. 8.  A termékek adták magukat és az én győzelmemet, így a férjem is egész mellszélességben az üzlettársam lett. Sokat együtt megyünk infózni, a rendezvényekre, ami örömmel tölt el.

15 2010. 9. 8. Sikerstratégiám  Lényege a pozitív gondolkodás. A pozitív gondolkodók azt képzelik el, amit el akarnak érni, nem pedig azt amitől rettegnek.  Azt kapod, amire gondolsz !  Hozd a legjobb formádat !  Amikor az emberek érzik, hogy a legjobb formádat adod, akkor mindig mögéd állnak.  Hihetetlen, hogy egy kis siker mennyire megváltoztathatja a hozzáállásodat.

16 2010. 9. 8.  Pl.: csatlakozók sorozata, elindítás, infók szervezése és lebonyolítása, megkeresések, stb…  Ez mind egy sikersorozat részei. Ezek az apró sikerek a te boldogságod részei, összetevői.

17 2010. 9. 8. Becsüld meg amid van, hisz minden összefügg!  Minden amit teszel számít.  Próbálj meg javítani az életeden, bármilyen ösvényen is indulj el.  A kitaposott ösvény eredményekhez fog vezetni, hiszen minden mindennel összefügg.  Pl.: a turbó booster…

18 2010. 9. 8. Örülj minden csatlakozódnak!  Támogasd, segítsd úgy vagy attól sokkal jobban, ahogy téged tettek indulásod napjától vezetőid.

19 2010. 9. 8.  „ Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. Miénk a döntés, nem pedig bárki másé.” /Richard Bach/ Köszönöm a figyelmeteket !


Letölteni ppt "Meghívásaim- és elkötelezettségeim Szívvel, lélekkel, szeretettel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések