Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!"— Előadás másolata:

1 SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!

2

3 Sky Forum A Sky Forum egy komplett hirdetési online rendszer. Ez a jövő egyik legjobb üzlete! A Sky Forum célja, hogy bárki számára egyszerű megoldást nyújtson az online hirdetések világában, illetve bárki könnyen megtalálja az éppen szükséges terméket vagy szolgáltatást. Nem kevésbé mellékes, hogy a rendszert felhasználó Sky Forum tagok számára stabil, folyamatos bevételt biztosítson. Minden terméknek megvan a vevője, minden szolgáltatásra valakiknek van igénye. Egyedülálló, szabadalommal védett rendszer alapján eljuttatjuk az információt a potenciális felhasználó számára.

4 Online Marketing A JELEN ÉS A JÖVŐ
Jelenleg 3,5 milliárd internet felhasználó van, 3,6 milliárd mobil használó, 1,7 milliárd közösségi oldal használó, 1,3 milliárd facebook felhasználó, 11 új internet használó van másodpercenként. Online hirdetési bevételek 2015-ben meghaladták a 700 milliárd USD-t. Az internetes hirdetési bevételek Magyarországon is folyamatosan nőnek. Az internetes hirdetések térnyerése, ez a trend tavaly is folytatódott. Így a 189,05 milliárd Ft-os hazai reklámköltésből az internetes hirdetések 47,3 milliárd Ft-ot hasítottak ki. Ezzel az internetes reklámok piaci részesedése 22,2 %-ról 24,9 %-ra emelkedett a reklámköltésekben.

5 Online Marketing Az online reklámköltés nőtt a legnagyobbat
Óriási fejlődésen ment keresztül a magyar digitális reklámpiac. Míg 10 éve mindössze 4 milliárd Ft-ot fektettek be a hirdetők, a tavalyi évben már több mint, 50 milliárd Ft-ot költöttek digitális reklámeszközökre.

6 Legyen egy Sikeres Csapat Tagja!

7 Hogyan tud csatlakozni a Sky Forum-hoz?
A Sky Forum-hoz való csatlakozás  feltétele: Regisztráció Rendszerhasználati hirdetési jog megvásárlása. Rövidítve: RH jog Fogadja el partnerének az általunk megadott tematikus oldalakat az online oldalain. Az adott hirdetéseket megjelentetjük az Ön online felületein.(pl.: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin stb.).

8 Rendszerhasználati Jog
RH jog (ok) 1 Business RH jog 60 Eur. 1 Basic RH jog 20 Eur. Vásárlási lehetőség bitcoin-nal Nincs más dolga, mint elfogadnia partnerének az általunk biztosított online oldalakat. Egyszerű / Gyors / Kényelmes!

9 Miért érdemes a Sky Forum rendszerét választani?
Egyszerű - Nincs másra szükség csak egy számítógépre és internetre Gyors – Néhány kattintással elfogadja partnerének online oldalainkat. Kényelmesen – Vásárolhat, hirdethet otthonából, amikor Önnek megfelelő

10 Mennyi munkámmal jár? Mennyi Sky Forum hirdetési jogom lehet, azaz mennyi RH jogom lehet?
Magánszemélyként maximum 20 Business RH joggal rendelkezhet kezdéskor. Vállalkozóként induláskor maximum 40 Business RH joga lehet. Ez már évente több mint Eur bevételt jelenthet. Magánszemélyként lehetősége van 1 Basic RH joggal is taggá válni. Amikor jövedelme eléri a 60 Eur, automatikusan 1 Business RH joggal rendelkezik és a továbbiakban a Business tagságra vonatkozó lehetőségek illetik meg. Bitcoin nal is vásárolható Business vagy Basic Rh jog. Nyereségét bitcoin ban kapja. A Sky Forum rendszer használata egy jelentős jövedelem kiegészítő forrást biztosíthat Önnek..

11 RH jog - Részletek Sky Forum kft –t megbízó hirdető partnerek hirdetéseit a Sky Forum kft vel szerződött online hirdető cégek felületein, tematikus oldalak elfogadásával azokon keresztül hirdetést ( eket ) osztunk meg online felületein. A Sky Forum kft ezt egy szabadalommal védett program modulon keresztül végzi. A hirdetés (eket) megosztjuk az Ön online felületén ( ein ). (közösségi oldalak stb.), melyek hirdetési bannerek formájában jelennek meg. A rendszer automatikus kontrollálja, hogy a hirdetések felkerültek e. Amennyiben Ön korlátozza az általunk megadott oldalak partnerként való elfogadását, abban az esetben jövedelemre sem jogosult.

12 RH jog - Magánszemélyként vagy vállalkozóként?!
40 RH jog már évente több, mint Eur bevételt jelenthet. A TBW rendszer használata egy biztonságos jövedelmet biztosíthat Önnek. Magánszemélyként lehetősége van induláskor 20 Business RH jogot vásárolni, és ezt tovább növelni bevételeiből. Majd ezt még tovább fejlesztheti 40 Business RH jogig. Könnyedén felépíthet egy biztos alapokon álló jövedelmező online hirdetés közvetítő irodát. Magánszemélyként lehetősége van 1 Basic RH joggal ( csak egy lehet ) a rendszer használatára, azaz 1 Basic RH joggal való induláskor is elérheti a Businnes tagságot, csak némileg tovább tart. Vállalkozóként lehetősége van 40 Business RH jogot vásárolni. Bitcoinnal történő vásárlás esetén az éppen aktuális bitcoin árfolyamon vásárolhat.

13 Kifizetés – Jövedelem mértéke
Hetente nyereség elszámolást végzünk Ön felé. Így nyereségét folyamatosan nyomon követheti saját fiókjában. Nyereségéért újabb RH jogot vásárolhat a fent leírt mértékig, vagy kiutalhatja számlájára. Minden business Rh jog után, a hirdetési bevételekből és a webáruházak nyereségéből részesedést fizetünk Önnek. Jövedelmét bármikor kiutalhatja fiókjából számlájára, 1 RH jogonkénti értékben, azaz 60 Eur egész számú szorzatai értékben. Vállalkozóként, 40 RH joggal rendelkezik, 3 RH jogonkénti értékben, azaz 180 Eur egész számú szorzatai értékben jövedelmét kiutalhatja számlájára. A Sky Forum bevételei a hirdetőpartnerei hirdetéseiből, és webáruházai forgalmából származnak. A Sky Forum a nyereségének legnagyobb részét felosztja az RH jog tulajdonosai között, nagyobb részben a Business tagok, kisebb részben a Basic tagok között.

14 További jövedelem forrás lehetőség
Lehetőség van új partnerek csatlakoztatására is. Nem kötelező. Amennyiben Ön - mint elégedett munkatársunk - a Sky Forum rendszerét másokkal megismerteti, és ők is munkatársainkká válnak, az Ön ajánlásával, akkor Ön jutalomban részesül minden ajánlottja után. Ajánlásával csatlakozott tagjaink után, Önt RH jogonként és szintenként 4 % illeti meg. Az ajánlásával csatlakozott munkatársaink RH jog vásárlásaik után járó jutalékok 8 mélységig kerülnek kifizetésre. (minden szinten 4 %, 8 szinten összesen: 32 %). Ezt szintén heti elszámolással biztosítjuk.

15 A rendszer felépítése 0. szint 1. szint 2. szint 3. szint 4. szint
Jel magyarázat Saját basic vagy partner basic jog max 1 db Saját Business RH jog maximum 40 db lehet

16 További Jövedelem forrás lehetőség
Amikor az Ön ajánlottja, további Business RH jogot/jogokat vásárol, ugyanúgy megkapja az RH jog(ok) 4 %-at. Csatlakozásának időpontjától egy év múlva, újra megkapja az Önhöz tartozó Rg jog(ok) 4 %-át, az adott hétnek megfelelően, heti elszámolással. Folyamatos jövedelem! Sky Forum tagok számára kedvezményes vásárlási és jövedelemszerzési lehetőség a web áruházban. Sky Forum tag a Sky Forum rendszerében lévő saját partnereik web áruházban történő vásárlásai után további jövedelemre jogosultak. Jövedelmük mértéke folyamatosan követhető irodájukban.

17 Sky Forum KIFIZETÉSEK A Sky Forum a XXI. század üzlete, egy hosszú távú üzleti lehetőség, mely teljesen tisztességes és legális, mindenki számára elérhető. A Sky Forum-nál létrehozott fiókjában/ webirodájában folyamatosan nyomon követheti jövedelmét. Ugyanitt egy kattintással kiutalhatja számlájára közvetlenül vagy Transpay-en keresztül.

18 Irodájában folyamatosan nyomon követheti jövedelmét.
Bónusz Sky Forum hirdetési rendszeréből RH-jog(ok) után Bónusz Partnerek csatlakoztatása után Bónusz Biomami.com-on a partnerek vásárlásai után Összesen

19 Társadalmi felelősségvállalás
A Sky Forum rendszer elkötelezetten támogatja a gyermekeket. Ennek érdekében folyamatos programokat szervez és támogat. Minden megvásárolt RH-jog 1 % -val a Gyermekrák Alapítvány Közhasznú Szervezetet támogatja

20


Letölteni ppt "SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések