Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gépészmérnöki és Informatikai Kar rt itt a helye! Korszerű és innovatív mérnökképzés! „Hallgatóvá fogadom”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gépészmérnöki és Informatikai Kar rt itt a helye! Korszerű és innovatív mérnökképzés! „Hallgatóvá fogadom”"— Előadás másolata:

1 Gépészmérnöki és Informatikai Kar rt itt a helye! Korszerű és innovatív mérnökképzés! „Hallgatóvá fogadom”

2 2017 februárra meghirdetett mesterszakok Mesterszak megnevezése FinanszírozásKépzési idő Energetikai mérnöki MSc NÁ és NK4 félév Gépészmérnöki MSc NÁ és NK LÁ és LK 4 félév Logisztikai mérnöki MSc NÁ és NK LÁ és LK 4 félév Mérnökinformatikus MSc NÁ és NK4 félév Mechatronikai mérnöki MSc NÁ és NK4 félév Villamosmérnöki MSc NÁ és NK LÁ és LK 4 félév rt több szak közül választhat!

3 rt több szakon belül számos specializációt kínálunk!

4 Az Energetikai mérnöki mesterszak meghirdetett specializációja Épületenergetikai rt itt a helye!

5 A Gépészmérnöki mesterszak meghirdetett specializációi Alkalmazott mechanika Anyagtechnológia és hegesztéstechnológia Általános géptervező CAD/CAM Gépgyártástechnológia és gyártási rendszerek Lean-mérnök Minőségbiztosítás Szerszámgépészeti Terméktervező Vegyipari gépészeti rt itt a helye!

6 A Logisztikai mérnöki mesterszak meghirdetett specializációja Logisztikai folyamatok rt itt a helye!

7 A Mechatronikai mérnöki mesterszak meghirdetett specializációja Gyártóeszköz mechatronika rt itt a helye!

8 A Mérnökinformatikus mesterszak specializációi Alkalmazásfejlesztő Kommunikációs technológiák Termelésinformatika rt itt a helye!

9 A Villamosmérnöki mesterszak specializációja Folyamatirányítási és ipari kommunikációs rendszerek rt itt a helye!

10 Képzési formák Állami ösztöndíjas Önköltséges rt itt a helye!

11 PÉLDÁK A GÉIK-en végzettek alapdiploma szerinti belépési feltételeire itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

12 Energetikai mérnöki alapdiplomával Energetikai mérnöki mesterszak Gépészmérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés! Mechatronikai mérnöki mesterszak Logisztikai mérnöki mesterszak Villamosmérnöki mesterszak

13 Gazdaságinformatikus alapdiplomával Mérnökinformatikus mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

14 Ipari termék– és formatervező alapdiplomával Gépészmérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

15 Gépészmérnöki alapdiplomával Energetikai mérnöki mesterszak Logisztikai mérnöki mesterszak Gépészmérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés! Mechatronikai mérnöki mesterszak Villamosmérnöki mesterszak

16 Mechatronikai mérnöki alapdiplomával Energetikai mérnöki mesterszak Logisztikai mérnöki mesterszak Mechatronikai mérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés! Gépészmérnöki mesterszak Villamosmérnöki mesterszak

17 Mérnökinformatikus alapdiplomával Villamosmérnöki mesterszak Logisztikai mérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés! Mérnökinformatikus mesterszak

18 Műszaki menedzser alapdiplomával Energetikai mérnöki mesterszak Logisztikai mérnöki mesterszak Gépész- mérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés! Mechatronikai mérnöki mesterszak

19 Programtervező informatikus alapdiplomával Mérnökinformatikus mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

20 Villamosmérnöki alapdiplomával Mérnök- informatikus mesterszak Energetikai mérnöki mesterszak itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés! Mechatronikai mérnöki mesterszak Gépészmérnöki mesterszak Logisztikai mérnöki mesterszak Villamosmérnöki mesterszak

21 Felvételi jelentkezés lépésről lépésre – Jelentkezés: e-jelentkezéssel november 15-ig – A felvétel előfeltétele: oklevél megléte DE: jelentkezni oklevél nélkül is lehetséges – Nem „teljes kreditérték beszámítás” esetén előzetes kreditelismerési eljárás szükséges („szaggatott vonalak”)!! Kreditelismerési eljárás menete: A kitöltött kérelem-formanyomtatványt (a nem az ME-GÉIK-en végzők leckekönyvének fénymásolatát és tárgyainak annotációit is) a dékáni hivatalban/ kari tanulmányi ügyintézőnél várjuk. (3515 Miskolc-Egyetemváros, GÉIK Dékáni Hivatal) Az eljárást mielőbb kezdeményezze!!! itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

22 – A folyó félévben záróvizsgázók kérjenek oklevél igazolást intézményüktől és haladéktalanul töltsék fel (legkésőbb 2017.01.10- ig!!!) – Pontszámítás Oklevél minősítés + szakmai motivációs beszélgetés pontszáma vagy Szakmai motivációs beszélgetés pontszámának 2-szerese + maximum 10 többletpont alapján. – Szakmai motivációs beszélgetés időpontja: 2017. január 9. itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

23 A Gépészmérnöki és Informatikai Karon BSc szintű oklevelet szerzettek számára előírt teljesítendő tárgyak listája www.gepesz.uni-miskolc.hu Felvételi menüpontjában itt a helye! rt Korszerű és innovatív mérnökképzés!

24 BSc: 7 félév után piacképes diploma MSc: aki többre vágyik… Doktori képzés: aki a műszaki- informatikai tudományok legmagasabb fokát célozza meg rt nem baj, ha tudása „aprópénzre” is váltható…

25 rt nem baj, ha tudása „aprópénzre” is váltható…

26 rt nem baj, ha tudása „aprópénzre” is váltható…

27 Mit vár a gazdaság a munkavállalóktól- a képzéstől? Elméleti és gyakorlati tudás Kommunikációs készség Prezentációs készség Nyelvtudás Csoportmunka Kreativitás rt nálunk mindezt megszerezheti!

28 Világot akar látni, új tapasztalatokat szerezni? A Gépészmérnöki és Informatikai Kar olyan tudást kínál, mellyel bárhol megállhatja a helyét! rt számos lehetőséget kínálunk külföldi részképzésre, tanulmányútra!

29 Doktori (PhD) képzések a Gépészmérnöki és Informatikai Karon Sályi István Gépészeti Tudományok Doktori Iskola Hatvany József Informatikai Tudományok Doktori iskola rt itt később is megtalálja a helyét!

30 rt nem kétséges, NÁLUNK A HELYE! Korszerű és innovatív mérnökképzés! Gépészmérnöki és Informatikai Kar www.gepesz.uni-miskolc.hu


Letölteni ppt "Gépészmérnöki és Informatikai Kar rt itt a helye! Korszerű és innovatív mérnökképzés! „Hallgatóvá fogadom”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések