Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a."— Előadás másolata:

1 A SIMPLE jegy validáció

2 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a partnerek számára. Belépés a strandhoz rendelt e-mailcímmel és jelszóval. (Ezek az adatok a telepítés során kerülnek meghatározásra) A belépési procedúra mindössze az első bejelentkezéskor szükséges, újabb megnyitáskor automatikus a belépés. (A belépési procedúra értelemszerűen megismétlendő a telefon formatálása, a vonalkód leolvasó alkalmazás újratelepítése, vagy az előzmények törlése esetén.)

3 3 Belépőjegy érvényességének ellenőrzése I. A vonalkód leolvasása Belépés után megjelenik a leolvasó felület. Két ellenőrzési megoldás: 1)Az okostelefon kamerájával (a kamerakép látszik a kijelzőn) a jegyen található vonalkód észlelése és leolvasása automatikus. 2)Amennyiben az automatikus leolvasás nem funkcionál (pl. fényviszonyok, törött kijelző, stb. miatt) a jegyen lévő vonalkód számának beírásával és az „Érvényesítés” gomb megnyomásával indítható az ellenőrzés.

4 4 Belépőjegy érvényességének ellenőrzése II. Válaszüzenet – a jegy érvényes/nem érvényes A leolvasás eredménye: A.Sikeres: képernyő: zöld Hely és a vásárlás időpontja megjelenik B.Sikertelen: Okok: „Adott azonosítóval nem található elem”  a leolvasott vonalkód nem Simple jegyhez tartozik „Adott belépési ponton nem lehet ezt az elemet érvényesíteni”  a jegy nem az aktuális helyszínre szól, vagy az adott jegyet már érvényesítették

5 5 dr. Kungli Zoltán ügyvezető Rekard Heliosz Bt. (Simple partner) +36 30 455 4197 kungli.zoltan@gmail.com Elérhetőségek


Letölteni ppt "A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések