Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÁLMOK ÉS JELENTÉSÜK ARANY VIKTOR. Az álomvilág titkos kincsesbánya. Ha megtanulod nyelvét, bölcs önvalód rejtett üzeneteit fordíthatod hasznodra. Ébredés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÁLMOK ÉS JELENTÉSÜK ARANY VIKTOR. Az álomvilág titkos kincsesbánya. Ha megtanulod nyelvét, bölcs önvalód rejtett üzeneteit fordíthatod hasznodra. Ébredés."— Előadás másolata:

1 ÁLMOK ÉS JELENTÉSÜK ARANY VIKTOR

2 Az álomvilág titkos kincsesbánya. Ha megtanulod nyelvét, bölcs önvalód rejtett üzeneteit fordíthatod hasznodra. Ébredés közben félálomban az éber tudatomba átpumpálom az álom főbb eseményeit, melyeket lejegyzetelek saját szavaimmal, ahogy elsőre adja magát. Később ebből idézem fel az álmot, és gyakran már napközben beugrik az álom magyarázata is. Segít a népnyelv bölcsessége és az analógiás gondolkodás. Az álom anyagi történései mindig szellemi mondanivalót hordoznak, önismerethez, helyzetfelismeréshez nyújtanak segítséget. Amit látásunk homályában nem veszünk észre, azt az álom megmutatja, de a szimbólumok nyelvén. Leírtam néhány álmom, és megfejtését. Nem az a lényeg, hogy mit álmodtam, hanem az, hogy miként fejtettem meg. Ha nem boldogulsz álmoddal, írj és segítek! aranyviktor001@gmail.com

3 Valamilyen teljesen lehetetlen, értelmetlen tippet tettem meg csak úgy megérzésre, és nyertem. Még az Orbán Viktor is kérte álmomban hadd nézze meg. Én meg nevettem magamon, fuldokoltam a nevetéstől, hogy a Milyen pénznemben fizették ki az Angliában játszott Anglia- Venezuela focimeccs jutalmát? kérdésre azt a választ tippeltem, hogy német márka, és én lettem a nyertes! Magyarázat: Még ha értelmetlennek, logikátlannak tűnik is, érdemes a megérzésekre hallgatnunk.

4 Fel akartam szállni egy villamosra, amin hahotázó társaság volt, de ügyet sem vetettek rám. Próbáltam derekasan futni és felkapaszkodni, de nem sikerült. Utána szomorúan sírva baktattam a sínek között. Magyarázat: A népnyelv szerint ne fuss olyan villamos után, amelyik nem vesz fel, majd jön a következő. Volt párom, Ildi után futok hiába. Magyarázat: A népnyelv szerint ne fuss olyan villamos után, amelyik nem vesz fel, majd jön a következő. Volt párom, Ildi után futok hiába.

5 Volt egy lovam, nagyon szerettem, ő is engem. Tudtam, hogy nem fél tőlem, és sosem bokrosodna meg, vagy bántana. Egy nagy elegáns szállodában laktam átmenetileg, és megengedték, hogy bevigyem, mert nagyon kezes volt, a liftben is mellém fért, kerültük az embereket, így aztán sosem lett baj belőle. Egyszer mentünk fel vele a lifttel, egy kisebb liftbe szálltunk, és nem volt belül jelzés, hogy hányadikon állt meg. Kiszálltam a liftből valamiért, nem gondoltam, hogy közben elindulhat, de sajnos becsukódott az ajtó, hiába rohantam oda és téptem fel, már csak a liftaknát láttam a távozó lifttel. Nagyon sajnáltam, izgultam a lovamért, és rohantam, hogy valahogy megtaláljam. Magyarázat: A ló a lélek, a szálloda a földi élet jelképe. Szellemi emelkedés, liftezés közben elveszíthetjük vele a kapcsolatot.

6 Kígyókkal álmodtam. Befogtam egy csomót és mutattam másoknak, hogy le kell harapni a fejét, és utána problémamentesen meg lehet enni. Volt aki könnyedén megtette, volt aki nagyon félt a kígyóktól. Magyarázat: A kígyó a csábítás, és a polaritás, az ellentétek világának jelképe, ha nem félünk tőle, ártalmatlanítva magunkhoz vehetjük.

7 Álmomban fegyveres testületnél szolgáltam, és volt szolgálati fegyverem, revolverem. Csodálkozva néztem, hogy a többiek rendszeresen karbantartják, és kiderült, hogy alig tudom szétszedni, nem emlékeztem, hogyan kell szétszedéskor kibiztosítani, és látszott, hogy az alkatrészek porosak, tisztításra érettek, sőt némelyiket már kikezdte a rozsda. Magyarázat: A szolgálat a földi élet, a rozsdás fegyver a földi életre kapott tulajdonságok, szellemi eszközök elhanyagolására, azok karbantartásának hiányára utal. Magyarázat: A szolgálat a földi élet, a rozsdás fegyver a földi életre kapott tulajdonságok, szellemi eszközök elhanyagolására, azok karbantartásának hiányára utal.

8 Budapestről utaztam Balatonra, Aliga volt az uticélom. Útközben elromlott valami a vonaton. Én buzgón nekiálltam segédkezni, két vagon között leereszkedtem a tengelyre, és ott lógva megszereltem a vonatot, de annyira belefeledkeztem, hogy mire kész lettem vele, túlhaladtunk a célállomásomon, ráadásul a kabinomból a cuccaimat is ellopták. Végülis Nagykanizsáról indultak vissza vonatok, amelyek megállnak Aligán, tehát a célbaérkezésem, ha kerülővel is, de megoldódott. Magyarázat: Aki túlbuzgón segédkezik egy közösség előrehaladásért, túlhaladhat a célján, veszteséget is szenvedhet, ám végül, ha kerülővel is, de célba ér. Magyarázat: Aki túlbuzgón segédkezik egy közösség előrehaladásért, túlhaladhat a célján, veszteséget is szenvedhet, ám végül, ha kerülővel is, de célba ér.

9 Álmomban egy lift ajtaja előtt álltam. A lift hallhatóan fel, le ment, de annál az ajtónál, ahol álltam nem akart megállni. A liftajtó nem volt túl barátságos, feketére volt festve, és amikor már sokat nyomogattam a gombot egy kis lapka pirosat mutatott. Erre én nagy lazán csak annyit mondtam, hol van a másik lift, mert tudtam, hogy van másik lift is, és az ráadásul barátságosabb, lakályosabb, elől van a hallban, nem hátul, mint ez a másik. Magyarázat: A lift az az eszköz, ami emelkedésünket szolgálja, jelen esetben szellemi fejlődésről van szó, de több ilyen eszköz is van, és válogathatunk ezek között

10 Jézussal álmodtam, kisegített szorult helyzetemből. Kedves, természetes és segítőkész volt, egy parkolóházban felfelé haladás közben a felső szintek egyikén elakadt az autóm, és ő kiszabadította. Magyarázat: A spirálisan felfelé vezető út a parkolóházban a szellemi fejlődés szimbolikája, az autó az az eszköz, ami előrehaladásunkat, jelen esetben szellemi fejlődésünket segíti, ez elakadt, de a segítség révén tovább folytatható az emelkedés.

11 Álmomban kitüntetést, pénzjutalmat, tárgyjutalmat és 8 alkalommal Bécsi utazásra jogosító ingyenjegyet kaptam a munkahelyemen. Magyarázat: A munkahely a földi élet, a Bécsbe utazás a szellemvilágba tett utazást, szellemi élményt jelenti.

12 Azt álmodtam, hogy a hajam erősebb és sűrűbb növésű lett. Magyarázat: Sámson példáján ez szellemi erőm növekedését jelenti.

13 Álmomban a katonaságnál voltunk. Voltak, akiknek trükkös hátizsákjuk volt. Az eredetivel megegyezően nézett ki, de könnyebb anyagból volt, és a benne lévő dolgok is mind könnyebb anyagból készültek, így könnyebb volt nekik cipelni. Magyarázat: A látszat néha csal az életben.

14 Három kutyám volt. Nagyon szerettem őket, hasznomra voltak, de amikor az egyiket megsimogattam, szinte feketéllett a kezem a bolháktól, azok meg csak ugráltak rajtam, és csíptek. Magyarázat: A kutyák alszemélyiségeinket, személyiségünk minket szolgáló részeit szimbolizálják. Ha túlzottan közel kerülünk hozzájuk, kellemetlenséget okozhatnak.

15 Még a régi lakásban voltam, de nyakig benne a költözködésben. Már össze volt csomagolva mindenem, és a teherautón volt, amikor körbejártam még egyszer a régi lakást. Találtam benne egy egész szekrényt régi emléktárgyakkal, de úgy döntöttem, ezeket nem viszem magammal, nem illenének az új lakásba és nem akarok oda felesleges ballasztot cipelni. Magyarázat: A ház, a lakás, a személyiség, az elköltözés a személyiség gyökeres átalakulását, megváltozását jelenti.

16 Egy élelmiszerboltban voltam. Az áruval nem volt baj, de amikor csomagolópapírért, zacskóért nyúltam, egy csomó légy rajzott ki belőle, bűzfelhő jött elő, és egy csomó apró légypete mászott a kezemre. Magyarázat: Az élelmiszerboltban táplálékot árulnak, ami a szellemi táplálék szimbolikája. A tiszta tanítások sokszor a csomagolás, körítés miatt lesznek ellenszenvesek, károsak.

17 Kimentem a piacra, egy keleti pecsenyésnél rendeltem valami ételkülönlegességet, aztán eszembe jutott, hogy otthon is főztem egy nagy adaggal, ha a piacon beeszek, otthon már alig bírom megenni a saját főztömet. Magyarázat: Ha mástól kapott szellemi táplálékkal telitömöm magam, nem marad hely a saját felfedezéseknek, megértéseknek, megérzéseknek.

18 A vidámparkban voltam, de ósdi volt, szemtelenek voltak, nem adták vissza a pénzem, és a táskám is elveszett minden papírommal és pénzemmel. Magyarázat: A táska és az iratok elvesztése a korábbi önazonosság elvesztését jelenti.

19 Egy távoli országban voltam, sok minden történt velem, de egyre kevesebb volt ott a régi ismerős, a helyiekkel nem tudtam szót érteni, ott lődörögtem a repülőtéren a presszó környékén hazautazásra várva, mert már nem láttam értelmét ott maradni. Magyarázat: Nem látom értelmét földi életemnek, készülök az örök hazába.

20 Álmomban apró szövetdarabokból készült a nagy vég szövet, egy gép összevarrta az apró kis puzzle szerű szövetdarabokat, egy másik gép lepréselte, és a túloldalán jött ki a vég szövet. Magyarázat: Az élet nem csak nagy volumenű tettekből áll, hanem sok apró mozzanat áll össze végül az élet szövetévé. Magyarázat: Az élet nem csak nagy volumenű tettekből áll, hanem sok apró mozzanat áll össze végül az élet szövetévé.

21 Egy volt kollegámmal álmodtam. A hátán feküdt és a felsőtestén jó száraz fadarabok, gallyak voltak. Ezeket a mellkasa közepén egy máglyába összeraktam, és meggyújtottam. Magyarázat: A szívcsakrában tüzet gyújtani, a szívcsakra energiaáramlását beindítani

22 Egy hatalmas épület két nagy teremre, csarnokra volt osztva. Az egyikből kirajzottak az emberek, télvége volt, még fagyos volt a föld, de a nap sütött, érezhető volt, hogy nemsokára jön a tavasz. Az egyik teremből kirajzottak az emberek a szabadba, és focimeccshez készülődtek, ebbe a csoportba tartoztam én is, a másik teremben bent maradtak és a terem falát belülről súrolták, tisztították. Magyarázat: A világra tavasz, újjászületés vár. Aki megtette már az előkészületeket, kész a szellemi tisztogatással, mehet szórakozni, játszani.

23 Álmomban egy mester, vagy tanító tanított, de én mindig közbekotyogtam, előre meg akartam mondani, vagy próbáltam mondani, hogy mi következik, de persze véletlenül sem az következett. Szerencsére őt nem idegesítette a magatartásom, csak mondta szép nyugiban, ami következett. Magyarázat: Ember tervez, Isten végez.

24 A repülőtéren voltam, hazautazni készülődtem, de izgultam a csomagom miatt. Gondoltam átnézem, átpakolom, hogy az otthoni vámos szemével ne tűnjön gyanúsnak, de csak rontottam a helyzeten, mert összekeveredett a kofferem tartalma, kiömlött a helykitöltéshez használt homok. Magyarázat: Az készüljön a földi élet befejezésére, dimenzióváltásra, hazautazásra, akinek rendben a csomagja.

25 Egy szállodában voltam, kiköltözni készülődtem, amikor megjelentek kollegáim, meg a szállodások, és hegyekben hoztak tortákat. Magyarázat: Bár az átmeneti szállás, a földi test elhagyására készülök, nem kell azt elkapkodni, még vár rám egy csomó öröm (édesség).

26 Csecsemőket ölelgettem, dajkálgattam, majd egy idő után azt mondtam, eleget dajkáltam már, legyen másnak is öröme benne, és odaadtam másnak is a kis csecsemőt. Magyarázat: A csecsemő az újjászületés szimbóluma, aki ilyen nagyszerű élményben részesül, nem tarthatja meg kizárólag magának, meg kell osztania másokkal is.

27 Álmomban egy vadkacsa a lábánál fogva mennyezetre volt kötözve. Megsajnáltam, hogy mennyire fájhat neki, és nekiláttam óvatosan kioldozni. Tátva volt a szám a nagy igyekezettől, és közben belepottyantott a számba. Magyarázat: A másoknak való segítségnyújtás közben kellemetlen meglepetések is érhetnek bennünket, érdemes közben magunkra is odafigyelni. Segítünk máson, s ő közben "tojik" ránk.

28 Álmomban egy vonzó, csinos fiatal hölggyel feküdtem egy ágyban. Elaludtam, de egy idő múlva felébredtem, és lázasan elkezdtem csókolózni vele. Közben azt mondtam neki, hogy nem azért vagyok egy ágyban vele, hogy aludjak, hanem mert szeretnék egyesülni vele. Magyarázat: A végső egyesülés, az únió mystica közeleg, a magasabb Én és ez egó, Isten és ember, Egység és polaritás egyesül. Az együttlét célja nem a lefokozott tudatállapot, az alvás, hanem az éberség, és az egyesülés. Jézus példabeszédeiben királyi menyegzőre hívta az embereket.

29 Álmomban egy elefánt korcsolyázott. Magyarázat: Bölcs erő, mely könnyedséggel, és ügyességgel párosul.

30 Álmomban egy nagy utasszállító hajón utaztam, és le kellett költöznöm az alsó részbe. Magyarázat: Felül az utasok laknak, akiket kiszolgálnak, alul a személyzet, aki kiszolgálja őket. A nagy hajó az élet, a világ. Aki megerősödött annyira, hogy másokat segítsen, az utasból segítővé válik.

31 Álmomban a volt nejemmel, meg a gyerekekkel uszodába mentünk és én ott egy csomó tisztálkodó-testápoló szert vásároltam. Magyarázat: A családban eltöltött 19 év szellemi fejlődésemet, tisztulásomat szolgálta.

32 Azt álmodtam, hogy külföldön voltam, és aki abból az országból elutazott, semmilyen tárgyat, állatot nem vihetett magával. Volt aki próbálkozott, mert megszeretett valamit, de a vámosok profik voltak, és mindent elvettek. Magyarázat: Mt.6.19. Nem érdemes az anyagvilágban anyagi kincseket gyűjteni, senki sem viheti magával.

33 Álmomban egy színházban egymás mellé ültünk egy csinos, sportos nővel. Piros melegítő felső volt rajta, vörös haja volt, izmos napbarnított combja és lába volt, és ahogy ültünk éreztem, hogy olyan forró a lába, hogy majdnem süt, és összeértek a lábaink és a combjaink, nagyon kellemes volt, és lassan egymás vállára hajtottuk a fejünket. Felemelő élmény volt. Magyarázat: Mérleg ascendensem ellenpólusa a Kos mars-i energiája, amit a vörös haj, piros melegítő jelképez. Ezeket az energiákat beépítem magamba, megbarátkozom velük, közelebb kerülök a Teljességhez és ez kellemes érzés.

34 Egy nagy konzervgyárban voltam, ahol emberek hulláinak darabjait rakták konzervdobozokba, én pedig tiltakoztam, hogy hagyják abba, nem szabad. Magyarázat: Tiltakozom az ember szellemi halott tudatállapotának konzerválása ellen.

35 Álmomban sokkal több rokonom volt, mint az életben. Magyarázat: A szellemi rokonság sokkal tágabb kör, mint a fizikai, anyagi "vérrokonság".

36 Ha nem boldogulsz álmaiddal, írj! aranyviktor@gmail.com aranyviktor@gmail.com További, hosszabb álmok és megfejtések http://hitbenhat.hu/


Letölteni ppt "ÁLMOK ÉS JELENTÉSÜK ARANY VIKTOR. Az álomvilág titkos kincsesbánya. Ha megtanulod nyelvét, bölcs önvalód rejtett üzeneteit fordíthatod hasznodra. Ébredés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések