Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PUREX-4 Májvédő, májregeneráló és nyirokrendszer karbantartó program.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PUREX-4 Májvédő, májregeneráló és nyirokrendszer karbantartó program."— Előadás másolata:

1 PUREX-4 Májvédő, májregeneráló és nyirokrendszer karbantartó program

2 PUREX-4 A szervezetünkben képződő méreganyagok a vérbe és onnan a májba jutnak. A szervezetünkben keringő összes vénás vér a máj- kapuvénán keresztül a májba kerül.

3 PUREX-4 A máj a szervezet legfontosabb méregtelenítő szerve. A méregtelenítés során a máj is károsodik, ezért terhelésének csökkentése és regenerálása fontos feladat.

4 PUREX-4 A máj természetes regenerációs képessége az összes szerv közül a legjobb! ( Ha 10 %-a ép marad, képes magát teljesen regenerálni!) Méreganyagok környezetünkből ( víz, levegő, táplálék) is bejuthatnak. Belső méreganyagok: amelyek a szervezet működése során keletkeznek.

5 PUREX-4 Az egészség érdekében ezeket el kell távolítani!

6 PUREX-4 A méregtelenítő programok ( PUREX-1,2,3) elősegítik egészségünk fenntartását, de igénybe veszik májunkat! Támogatnunk kell a máj „önmegújító” ( regeneráló) folyamatait. Ezt két módon tehetjük meg: 1. Az általános toxikáció csökkentése ( könnyű táplálkozás, alkohol tilalom, vegyszermentesség, stb.). 2. A máj regenerálásának elősegítése megfelelő, biológiailag aktív hatóanyagok bevitelével.

7 PUREX-4 A két módszer igazából együtt hatásos, ezért dolgoztuk ki a PUREX-4 programot. A PUREX-4 program elemei: 1.DIGECOL kapszula: a könnyebb zsíremésztés és epe elválasztás érdekében, a máj működésének intenzifikálására 2.DIGEMAX kapszula: A fehérje emésztés javítására, a máj fehérje terhelésének csökkentésére.

8 PUREX-4 3. HEPAREG kapszula: a máj szövetállományának gyorsabb és hatékonyabb regenerálására. 4.PUREX-4 Tea: Az egész program működésének inten- zifikálására a gyógynövények erejével.

9 PUREX-4 1. DIGECOL kapszula: Összetevők: Articsóka ( Cynara scolymus)-kivonat Borsmenta ( Mentha piperita)-kivonat Édeskömény ( Foeniculum vulgare)-kivonat Adagolás: Napi 2 x1 kapszula( a reggeli és déli étkezés után ) Új kapszula: DR Caps ( növényi eredetű, bélben oldódó) Jobb hatékonyság!

10 PUREX-4 Szerepe: -Az epeelválasztás fokozása, ezáltal a máj méregtelenítésének elősegítése, a máj zsírterhelésének csökkentése. - Kezdődő zsírmáj kialakulása esetén meggátolja a folyamat proliferációját, elősegíti a normális állapot visszaállítását.

11 PUREX-4 2. DigeMax kapszula: Összetevők: Papain 50TU (Papaya-ból kivonva) Ananász-juice por ( Bromelain enzim) Gyömbér-kivonat ( 5% gingerol) Kapszula: DR Caps Adagolás: Napi 3 x 1 kapszula az étkezések előtt

12 PUREX-4 Szerepe: -A táplálékkal bevitt fehérjék emésztésének elősegítése -A máj fehérje terhelésének csökkentése -- Görcsoldó, szélhajtó, gyulladáscsökkentő hatás ( Gyömbér)

13 Purex-4 3. HepaReg kapszula: Összetevők: Mária tövis-kivonat ( 80 % silymarin) Zöldtea-kivonat ( 50 % polifenol) Articsóka-kivonat ( 5 % cynarin) Adagolás: Napi 2 x 1 kapszula a reggeli és esti étkezés előtt

14 PUREX-4 Szerepe: A máj igénybevett, esetleg már károsodott szövetállományának regenerálása, a normál funkciók helyreállítása

15 PUREX-4 Mária tövis ( Silybum marianum) a „csodanövény”: - A népgyógyászat régóta használja mérgezések utáni „utókezelésre”. - Hatóanyaga a silymarin megakadályozza a májban termelődő glutation lebomlását és kiürülését. Ez feltétlenül szükséges a méregtelenítő folyamatok hatékony működéséhez! Hatékonyan fokozza is a glutation termelődését ( +30-35%). Ez alkoholos májkárosodás esetén életmentő lehet!

16 PUREX-4 A modern orvostudomány is alkalmazza hepatitis ( vírusos májgyulladás) és a Chyrrosis ( májzsugor) kezelésében. Gyilkos galóca mérgezés esetén injekcióban beadva életmentő lehet! Szerepe van az epekő képződés gátlásában is. Erős antioxidáns, védi a májsejteket az oxidatív stressztől ( A zöldteával együtt) Klinikailag bizonyított májsejt regeneráló hatás!

17 PUREX-4 4. PUREX-4 Tea: Összetevők: Mária tövis mag ( Silybum marianum) Édesgyökér ( Glychyrrhiza glabra) Orvosi ziliz levél ( Althea officinalis) Gyermekláncfű gyökér ( Taraxacum officinale) Borsmenta ( Mentha piperita) Orbáncfű ( Hypericum perforatum) Citromfű levél ( Melissa officinalis) Csalán levél ( Urtica dioica) Adagolás: 1 filter 1 liter vízben megfőzve és a nap folyamán elfogyasztva

18 PUREX-4 Szerepe: Hatóanyagai által a májtisztító, májregeneráló funkciók támogatása, a PUREX-4 kapszulák hatásának erősítése A szükséges folyadékbevitel egy részének biztosítása (a méregtelenítő kúrák elengedhetetlen része a bőséges folyadék bevitel!) Rendszeresen fogyasztva ( kúrán kívül is) támogatja a máj egészséges, normál működését, véd a károsodásoktól. Hatóanyagai elősegítik a nyirokfolyadék jobb áramlását, a nyirokcsomók könnyebb ürülését, javítják a nyirokrendszer tisztulását.

19 Purex-4 A nyirokrendszer az immunrendszer mellett a legfontosabb VÉDŐ rendszerünk

20 Purex-4 Ugyanúgy behálózza a testünket, mint az érrendszer Elősegíti a szervezet megtisztulását a káros lerakódásoktól, testidegen anyagoktól, sejtmaradványoktól A sejtek jó működésének előfeltétele a sejtek közötti tér tisztulásának gyorsasága és hatékonysága A károsodott máj nem megfelelően méregtelenít, méreg és salakanyagok kerülnek a nyirokrendszerbe, a nyirokrendszer elzáródik, a nyirokcsomók nem tudják semlegesíteni ezeket az anyagokat, ezek felhalmozódnak és betegségeket okoznak

21 PUREX-4 Nagyon sok betegség kialakulása köthető a nyirokrendszer pangásos állapotához: Elhízás, narancsbőr, prosztata problémák, érelmeszesedés, szívproblémák, migrén, pikkelysömör, krónikus megfázások, köszvény, ízületi bántalmak, kőképződések, bőrbetegségek, asztma, allergiák, vesebántalmak, IBS, emésztőszervi, csontrendszeri betegségek, stb. HA MÁJUNK JÓ ÁLLAPOTBAN VAN, EZEK A PROBLÉMÁK MEGELŐZHETŐEK!

22 PUREX-4 A PUREX-4 program teljessé teszi a BIYOVIS PUREX Méregtelenítő programját, komplex lehetőséget kínálva az egészségtudatos embereknek az egészséges, hosszú élet megvalósítására!

23 PUREX-4 „KÍVÜL ÉS BELÜL LEGYÉL MINDIG TISZTA, EZ AZ EGÉSZSÉGES ÉS HOSSZÚ ÉLET TITKA!” ( Ősi indiai mondás)

24  XXI. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra!


Letölteni ppt "PUREX-4 Májvédő, májregeneráló és nyirokrendszer karbantartó program."

Hasonló előadás


Google Hirdetések