Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Globalis Felmelegedes Okai es Kovetkezmenyei. Az okok Napjainkban anyira nagy a gyarok, gepkocsik, es egyeb ipari kellekek altal kibocsatot karos anyagok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Globalis Felmelegedes Okai es Kovetkezmenyei. Az okok Napjainkban anyira nagy a gyarok, gepkocsik, es egyeb ipari kellekek altal kibocsatot karos anyagok."— Előadás másolata:

1 A Globalis Felmelegedes Okai es Kovetkezmenyei

2 Az okok Napjainkban anyira nagy a gyarok, gepkocsik, es egyeb ipari kellekek altal kibocsatot karos anyagok menyisege, hogy a levego oszetetele nagy mertekben meg valtozott es ezert a nap altal kibocsalytott UV sugarak konyebben athatolnak. Ezert a sarkokon talalhato jegsapkak egyre nagyobb mertekben olvadnak el. Erre pedig az uveghazhatas is rasegit, mivel az atmoszfera egy olyan kozeget kepez ami hatasara a levego fel melegszik. A megnovekedett CO2, bar jo a novenyvilagnak de tulzott mertekben halalos barmilyen elolenyre.

3 A kovetkezmenyek Az uveghazhatas az elovilag kihalasahoz vezet a drasztikus homerseklet valtozas es a nagy CO2 menyiseg miatt. A Fold felszine lakhatatlanna valik mert az atmoszfera felepitese gyokeresen megvaltozik es nem lesz anyira hatekony az UV sugarak ellen. Az idojarasi csapasok is elkepeszto mereteket olthetnek. Az elektronikai keszulekeket tonkre teszi gyengitettlen napkorona kivetodes, ez pedig az emberiseget 1 masodperc alatt a sotet kozepkorba ropitene visza. Es a megszokot elet nelkul a legtobb ember hamar meghalna a nehez korulmenyek kozott.


Letölteni ppt "A Globalis Felmelegedes Okai es Kovetkezmenyei. Az okok Napjainkban anyira nagy a gyarok, gepkocsik, es egyeb ipari kellekek altal kibocsatot karos anyagok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések