Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaValéria Bartané Megváltozta több, mint 10 éve
1
Az EU élelmiszer- szabályozásának céljai Eu
2
Hosszú távú egészségkárosítás csökkentése Az élelmiszerben lévô egészségkárosító anyagok mennyiségének korlátozása A „helytelen” táplálkozásból következô egészségkárosítás csökkentése
3
A fogyasztók egészségének védelme Élelmiszermérgezések, -fertôzések megakadályozása Hosszú távú egészségkárosítás csökkentése
4
A fogyasztók érdekeinek védelme A fogyasztó megkárosításának megakadályozása A valósághû tájékoztatás biztosítása
5
A gazdasági folyamatok segítése A Közös Agrárpolitika (KAP) Az Egységes Belsô Piac fejlesztése A piaci verseny tisztaságának segítése
6
Az EU élelmiszer-szabályozási elveinek változása Az Euro-recept elv Horizontális-vertikális szabályok A szubszidiaritás elve Kockázat elemzés alkalmazása A Kötelezô Elôvigyázatosság Elve A szántóföldtôl az asztalig elv
7
EU élelmiszer-jogszabályok kidolgozásának gyakorlata Öt főigazgatóság vesz benne részt.
8
Az EU jogszabályok nemzeti alkalmazása A nemzeti jogrendbe való bekerülés
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.