Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Egészséges Táplálkozás
Készítette: Kiss Henrietta
2
Az emésztőrendszer
3
Mit jelent a helyes táplálkozás?
4
Színre színt Figyeld meg, hogy melyik táplálék, élelmiszer, mire, melyik szervünkre jó és fedezd fel a hasonlóságot is !
5
A szép bőr, haj és a gabonák kapcsolata
6
Búzaszem Rozs hogy egészségesek maradjanak.
Finnországban, ahol a Télapó is él, sok rozskenyeret esznek, hogy egészségesek maradjanak. A csírából lesz a növény. Növekedéshez, fejlődéshez szükséges anyagokat tartalmaz.
7
A piros színű gyümölcsök, zöldségek és az egészséges szív és vérképzés
8
Az emberi sejtek és a hagyma
Az emberi sejtek és a hagyma. Harc a betolakodó baktériumok, vírusok ellen A vérünkben lévő „katonák”
9
A narancsszínű zöldségek és a látás
A szem belseje
10
Csicsóka, édesburgonya segíti a hasnyálmirigy működését.
11
Az erős csontok
13
Egyél húst is, hogy erős legyél!
14
Az okosító dió Agy
15
Találd ki! Melyik, mire jó?
26
Köszönöm a figyelmet!
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.