Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egészséges Táplálkozás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egészséges Táplálkozás"— Előadás másolata:

1 Egészséges Táplálkozás
Készítette: Kiss Henrietta

2 Az emésztőrendszer

3 Mit jelent a helyes táplálkozás?

4 Színre színt Figyeld meg, hogy melyik táplálék, élelmiszer, mire, melyik szervünkre jó és fedezd fel a hasonlóságot is !

5 A szép bőr, haj és a gabonák kapcsolata

6 Búzaszem Rozs hogy egészségesek maradjanak.
Finnországban, ahol a Télapó is él, sok rozskenyeret esznek, hogy egészségesek maradjanak. A csírából lesz a növény. Növekedéshez, fejlődéshez szükséges anyagokat tartalmaz.

7 A piros színű gyümölcsök, zöldségek és az egészséges szív és vérképzés

8 Az emberi sejtek és a hagyma
Az emberi sejtek és a hagyma. Harc a betolakodó baktériumok, vírusok ellen A vérünkben lévő „katonák”

9 A narancsszínű zöldségek és a látás
A szem belseje

10 Csicsóka, édesburgonya segíti a hasnyálmirigy működését.

11 Az erős csontok

12

13 Egyél húst is, hogy erős legyél!

14 Az okosító dió Agy

15 Találd ki! Melyik, mire jó?

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Egészséges Táplálkozás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések