Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaFruzsina Fehérné Megváltozta több, mint 10 éve
1
TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása I. - Szárított-érlelt sonkák sótartalmának csökkentésére és helyettesítésére kidolgozott stratégiák értékelése - Röntgen sugár módszerek alkalmazása a szárított sonkák alapanyag kiválasztásának fejlesztésére és a gyártástechnológia optimalizálására ipari méretben.
2
TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása II. - „Légzés mérő cella” kifejlesztése a sajtok légzési aktivitásának meghatározására az érlelés és a csomagolás során - Új sajtérlelő-terem monitorozási stratégiák, a sajt érlelési folyamat hatékonyságának javítására
3
TRUEFOOD záró-konferencia 2010. április 15. 6. munkacsomag Az innovációk kísérleti üzemi léptékű validálása, bemutatása III. - Új prediktív modellek alkalmazása az élelmiszerek eltarthatósági idejének és biztonságának előrejelzésére - A Sym Previus modell alkalmazása a bakteriális fejlődés követésére a tárolási és szállítási hőmérséklet függvényében
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.