Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gasztronómiai projekt 1600- 1900. Célok A projekt célja a rendelkezésre álló lehetőségeinket kihasználva bemutatni, hogy az adott történelmi korszak egyes.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gasztronómiai projekt 1600- 1900. Célok A projekt célja a rendelkezésre álló lehetőségeinket kihasználva bemutatni, hogy az adott történelmi korszak egyes."— Előadás másolata:

1 Gasztronómiai projekt 1600- 1900

2 Célok A projekt célja a rendelkezésre álló lehetőségeinket kihasználva bemutatni, hogy az adott történelmi korszak egyes nemzeteinek, népcsoportjainak milyen gasztronómiai jellegzetességei voltak. Munkánk során kihasználtuk az iskola többnyelvűségét, és a feladatok egy részét erre építve alakítottuk ki.

3 Kóstolás Asztalterítés Ételkészítés Irodalmi és képzőművészeti gyűjtőmunka Térképkészítés Receptgyűjtemény Étlap Matematika- közgazdaságtani feladatlap Prezentáció készítés


Letölteni ppt "Gasztronómiai projekt 1600- 1900. Célok A projekt célja a rendelkezésre álló lehetőségeinket kihasználva bemutatni, hogy az adott történelmi korszak egyes."

Hasonló előadás


Google Hirdetések