Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)"— Előadás másolata:

1 „A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)

2

3 A legújabb generációjú exkluzív „ Ájurvéda” fitoteák alapját, az indiai gyógyászatban használt füvek, fűszerek alkotják, a különböző élettani folyamatok egyensúlyára épülve. A teák a Szentpétervári Intézet egyik tudósának, Dr. Gorgiladze immunológusnak az alkotásai. A keleti gyógyászatban létezik egy sor, olyan természetében és összetételében egyedülálló növény, amelyeknek a klasszikus gyógyászatban egyszerűen nincs alternatívája. Ezek a növények képezik e teák legfontosabb összetevőit. Elősegítik a szervezet önszabályozását, öntisztulását, immunrendszerének erősítését és az öregedési folyamatok lassítását.

4 Egy doboz tea 25 filtert tartalmaz. Egy filterből háromszor készíthető tea, mely egy nap Alatt fogyasztandó el. A filtert tetszőleges mennyiségű forró vízzel felöntjük, majd a teát letakarjuk és negyed órán keresztül állni hagyjuk. Ízesítés nélkül fogyasszuk el.

5 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Érezhető antioxidáns- és immunerősítő tulajdonsággal bírnak. Felgyorsítják a szervezet energetikai és biokémiai folyamatait. Elősegítik a toxinok elégetését a szervekben és a szövetekben. Ösztönzik a regenerációs folyamatokat. Helyreállítják az emésztést.

6 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: érezhető immunerősítő- és parazita ellenes tulajdonsággal bírnak. Elősegítik a paraziták távozását a szervezetből, valamint helyreállítják a gyomor- és bélrendszer, illetve a máj működését. Ösztönzik a méregtelenítési folyamatokat, csökkentik a szervezet parazitái által kiváltott allergiás reakciókat.

7 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: érezhető antioxidáns- és immunerősítő, gyulladásgátló- és reparatív tulajdonsággal bírnak. Krónikus mérgezés, súlyos betegség és műtétek utáni állapot, akut mérgezések, a gyomor- és bélrendszer krónikus megbetegedései, valamint légúti- és húgyuti szervek betegségei esetében segítséget nyújtanak.

8 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: elősegítik a máj anyagcsere- és méregtelenítő funkcióinak normális működését. Normalizálják a zsíranyagcserét, javítják az érfalak sejtellátását, valamint a szervek és szövetek mikrocirkulációs paramétereit. Antioxidáns, és enyhe vérnyomáscsökkentő hatásuk van. Csökkentik az érelmeszesedés kialakulásának kockázatát, vasoneurosis, magas vérnyomás, és az érelmeszesedés minden fajtája esetén segítséget nyújtanak.

9 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: szabályozzák az érrendszer működését, illetve a szívizom és érfal anyagcseréjét. Csökkentik a szívizomra nehezedő nyomást, valamint a vérnyomást, vasoneurosis, érelmeszesedés, 1. és 2. stádiumú magas vérnyomás, szívkoszorúér betegség esetén segítséget nyújtanak. Csökkentik az infarktus és gutaütés kockázatát.

10 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: E teának immunerősítő, görcsoldó és gyulladásgátló hatása van. A légzőszervek működését javítják, hozzájárulnak a váladék felszakításához és a köpet eltávolításához. Csökkentik a tüdő maradandó károsodásának lehetőségét. Ösztönzik a hörgők csillós hámjának sejtregenerációs folyamatát, krónikus hörghurut, tüdőtágulás, tüdőasztma, valamint a tüdőgyulladás utáni lábadozás időszakában segítséget nyújtanak.

11 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Érezhető védő és reparatív hatást nyújtanak a gyomor és nyombél nyálkahártya számára. Elősegítik a hasnyálmirigy enzim termelést. Javítják az emésztést, csökkentik a gyomortáji fájdalmakat, gyomorhurut, nyombélgyulladás, gyomor- és nyombélfekély, krónikus hasnyálmirigy gyulladás esetén segítséget nyújtaak.

12 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: ösztönzik az emésztést, a kiválasztódás, felszívódás, a gyomor- és bélmozgás folyamatait. Egyensúlyba hozzák a biokémiai és energetikai folyamatokat. Elősegítik a béltoxinok elégetését és a salakmentesítést. Érezhető antioxidáns, és immunerősítő tulajdonsággal bírnak. Ösztönzik a szövetek regeneráló folyamatát és lassítják az öregedést. Súlycsökkentő hatásúak.

13 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Elősegítik a bélmozgást. Csökkentik a medence vénás pangását. Csökkentik az aranyér kialakulásának lehetőségét. Alkalmazhatóak aranyér és székrekedés esetén.

14 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: csökkentik a hasnyálmirigyre nehezedő nyomást és segítik a szöveteket a glukóz ártalmatlanításában. Enyhe mértékben csökkentik a vércukorszintet. Megelőzik a cukorbetegség és a diabéteszes angiopátia kialakulását. Szabályozzák az inzulin- és emésztő enzim termelés folyamatait. Enyhítik a hasnyálmirigy-gyulladással járó tüneteket.

15 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Javítják a máj méregtelenítő és fehérjeképző funkcióit. Csökkentik a mérgezési tüneteket, valamint a máj jobb felső negyedének „nehéz” érzését. Enyhe gyulladáscsökkentő, görcsoldó és epevédő hatással rendelkeznek. Lassítják a máj elzsírosodását és a májzsugort. Májgyulladás, epeúti dyskinesia, súlyosbodás nélküli krónikus epehólyaggyulladás, valamint, a vegyszerek-, alkohol hatása következtében kialakult krónikus mérgezés esetében segítséget nyújtanak.

16 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Elősegítik a húgyuti szervek normális működését. Mérsékelt vizelethajtó, görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Helyreállítják a vizelet fizikai és kémiai egyensúlyát, növelve a só és egyéb lerakódások húgyuti feloldását. Krónikus vesemedence-gyulladás, ciszta, vesekő esetében segítséget nyújtanak.

17 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vérzéscsillapító hatással rendelkeznek. Elősegítik a női urogenitális rendszer normális működését. Elősegítik hormonális és érzelmi egyensúlyt kialakulását. Csökkentik a menstruációs vérzés mennyiségét és a menstruációs fájdalmat. Könnyiteknek a változókorral járó tüneteken (pl. hőhullám). Krónikus petevezeték és petefészek gyulladás, nem rendszeres, nehéz és fájdalmas menstruáció, menstruáció előtti szindróma, mellgyulladás és klimax esetén segítséget nyújtanak.

18 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Szabályozó hatást gyakorolnak a férfi urogenitális rendszerre. Prosztata megnagyobbodás esetén, mérséklik a húgyhólyagban kialakult pangást. Javítják a prosztata sejtjeinek ellátását. Erősítik a libidót és növelik a férfi nemi szervének vérellátottsági szintjét. Emelik a szexuális élményt. Krónikus prosztatagyulladás, merevedési zavar és kezdeti prosztatarák kialakulása esetén segítséget nyújtanak.

19 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Ösztönzőleg hatnak a máj működésére. Elősegítik a porcszövet-regeneráló tényezők kialakulását. Elősegítik az ízület sejttáplálását, csökkentik a csontkopás és csontgyulladás okozta duzzanatot. Használhatóak osteochondrosis és minden reumatikus betegség esetén.

20 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Normalizálják az idegrendszer és az emésztőrendszer funkcióit. Az idegrendszer érzékenységi szintjét növelve, védelmet nyújtanak a különféle külső, zavaró tényezőkkel szemben, mint például a stressz. Növelik a stabilitást a fizikai és pszichoemocionális nyomással szemben. Egyensúyba hozzák az idegrendszer ingerlési és tompulási folyamatait. Helyreállítják az alvás és ébrenlét ciklikusságát. Megkönnyítik az alvást, egyenletessé és méllyé teszik azt.

21 Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint e tea hatóanyagai a következő hatásokat produkálják: Nyugtató hatásuk van, stressz-ellenes tulajdonságokkal bírnak. Növelik a jókedvet és az önbizalmat. Fizikai és szellemi túlterheltség, elhúzódó stressz állapot, magas ingerlékenység, mentális betegség, neurózis, depresszió és alvászavar esetén segítséget nyújtanak.

22 A KÜLÖNFÉLE ÍZESÍTÉSŰ FITOTEÁK ELŐSEGÍTIK AZ OPTIMÁLIS ANYAGCSERÉT ÉS EMÉSZTÉST. CSÖKKENTIK A ZSÍR FELSZÍVÓDÁSÁT A BÉLRENDSZERBEN, JAVÍTJÁK A BÉLMOZGÁST, SALAKTALITANAK ÉS MÉREGTELENÍTENEK. ENYHE HASHAJTÓHATÁSUK VAN. NORMALIZÁLJÁK A BÉL MIKROFLÓRA ÖSSZETÉTELÉT ÉS KORRIGÁLJÁK A TEST SÚLYÁT. KÓSTOLJA MEG ÉS VÁLASSZON ÍZLÉSE SZERINT ÁFONYA, MEGGY, SZAMÓCA, CITROM, ANANÁSZ ÍZESÍTÉSŰ TEÁINKBÓL. Az PCRIZ hivatalos, orosz honlapja szerint a különféle ízesítésű fitoteák elősegítik az optimális anyagcserét és emésztést. Csökkentik a zsír felszívódását a bélrendszerben, javítják a bélmozgást,salaktalanítanak és méregtelenítenek. Enyhe hashajtó hatásuk van. Normalizálják a bél mikroflóra összetételét és korrigálják a testsúlyt. Válasszon ízlése szerint áfonya, szamóca, citrom, meggy és ananász ízesítésű teáinkból.


Letölteni ppt "„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések