Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány 2002 november óta a győri kórház Gyermekosztályán, a Gyermekambulancián és a Gyermek sebészeten játszóházakat,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány 2002 november óta a győri kórház Gyermekosztályán, a Gyermekambulancián és a Gyermek sebészeten játszóházakat,"— Előadás másolata:

1

2 A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány 2002 november óta a győri kórház Gyermekosztályán, a Gyermekambulancián és a Gyermek sebészeten játszóházakat, közhasznú szervezetként működtet. Bevételi források: Pályázati bevételek, adók 1%-a, adományok. Az alapítvány küldetése: Önkéntes, elhivatott segítők a vizsgálatra váró illetve az osztályon kezelt beteg gyermekek figyelmét eltereljék betegségükről, játékos és kézműves foglalkozásokkal Mosolyt varázsoljunk a gyermekek arcára és pozitív élményekkel térjenek haza

3 Elért, főbb eredmények: A csecsemőosztályon átadásra került egy vizsgáló, A gyermekosztályon immunszupprimált betegek részére szoba, és fürdőszoba kialakítása, Gyermek pulmonológiai és gyermek pszichológiai szakrendelő létrehozása, Vest mellény vásárlása a cisztás, fibrózisban szenvedő gyermekek kezelésének segítésére.

4 A foglalkozásokba bevont gyerekek életkora: 3 – 18 év között Gyakorlati idő: Hétköznaponként 8 – 12h.ig, szükség esetén 15h.ig Kapcsolattartó: Zajovicsné Vizer Bernadett az alapítvány kuratóriumi elnöke Telefonszáma: 20/539-5422 LURKÓ ALAPÍTVÁNY Győri Kórház Gyermek Osztályért 9025 Győr, Kis u. 27.

5


Letölteni ppt "A Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány 2002 november óta a győri kórház Gyermekosztályán, a Gyermekambulancián és a Gyermek sebészeten játszóházakat,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések