Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaÁbel Varga Megváltozta több, mint 10 éve
1
Nyertes uniós pályázatunk „Vendéglátás-hagyományok és új trendek az EU-ban” Pályázati program ideje: 2011 06.01-2012.06.01 Kedvezményezettek száma: 52 fő
2
Külföldi gyakorlati helyeink voltak: Ahorn hotellánc szállodái Németországban Ahorn Berghotel Friedrichroda Ahorn Seehotel Templin Ahorn Waldhotel Stephanshöhe Altenberg
3
Külföldi gyakorlati helyeink voltak: Ferienhotel Awo Sano Oberhof Hotel Oberland Oberhof Budapest Restaurant München Aeneas Hotel Resort &Spa Ayia Napa, Cyprus
4
Mobilitás a vendéglátásban: - új ízek, új fűszerezések megismerése, új ételreceptek elsajátítása - új konyhatechnológiai eljárások alkalmazása - felszolgálási módok Németországban és Cipruson - italajánlások megtanulása idegen nyelven
5
A program segítséget nyújtott - szakmai és idegen nyelvi ismeretek bővüléséhez - alkalmazkodóképesség fejlődéséhez - csapatmunkai tevékenységekhez - kommunikáció fejlesztéséhez - türelem, kitartás, tolerancia, önállóság növeléséhez
6
Szabadidő hasznos eltöltése a gyakorlat mellett: - városnézések, túrák, téli sportolási lehetőségek Németországban, nyári strandolás Cipruson - közös rendezvények a külföldi tanulókkal - fogadó szállodák rendezvényei a Leonardo mobilitás résztvevői számára
7
Élményeink
8
A hegy tetején
9
Gyakorlati helyünk Cipruson
10
Szabadidő Friedrichrodában
11
Elkészített ételünk
12
Ez is a mi termésünk.
13
A kezünk alól csak finomságok kerülnek ki.
14
Előétel
18
Munkatársainkkal
19
Csapatunk Németországban
20
Oberhofban
21
Szállásunk Oberhofban
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.