Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Értékesítési ismeretek
Németországi gyakorlat
2
Az értékesítés eszközei, módszerek
3
s Besteck - evőeszköz
4
r Kaffeelöffel – kávéskanál e Gabel - villa
s Gabelfrühstück - villásreggeli s Messer – kés e Vorspeise – előétel e Tafelgabel – nagyvilla s Fischmesser – halkés s Tafelmesser – nagykés r Tafellöffel - evőkanál
5
r Suppenteller – leveses tányér
e Suppentasse - csésze
6
s Glas – pohár
7
r Sektkelch – pezsgőskehely e Sektschale – pezsgős „csésze”
14
r resteteller – couvertányér e Fingerschale - kézmosó
20
Forrás: Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalom Szakiskola és Szakközépiskola elektronikus tananyag - internet
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.