Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Értékesítési ismeretek

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Értékesítési ismeretek"— Előadás másolata:

1 Értékesítési ismeretek
Németországi gyakorlat

2 Az értékesítés eszközei, módszerek

3 s Besteck - evőeszköz

4 r Kaffeelöffel – kávéskanál e Gabel - villa
s Gabelfrühstück - villásreggeli s Messer – kés e Vorspeise – előétel e Tafelgabel – nagyvilla s Fischmesser – halkés s Tafelmesser – nagykés r Tafellöffel - evőkanál

5 r Suppenteller – leveses tányér
e Suppentasse - csésze

6 s Glas – pohár

7 r Sektkelch – pezsgőskehely e Sektschale – pezsgős „csésze”

8

9

10

11

12

13

14 r resteteller – couvertányér e Fingerschale - kézmosó

15

16

17

18

19

20 Forrás: Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalom Szakiskola és Szakközépiskola elektronikus tananyag - internet


Letölteni ppt "Értékesítési ismeretek"

Hasonló előadás


Google Hirdetések