Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz."— Előadás másolata:

1 Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz

2

3  Város : Pécs  Rákóczi út 3, 7621  Telefon: +36-72-889-500,  Fax: +36-72-889-506  Email: patria.reservation@danubiushotels.compatria.reservation@danubiushotels.com

4 A szállodáról  Pécs központjában, közvetlenül a történelmi török ​​ Minaret mellett található a 3 csillagos szálloda. Vendégeit a szobákban kábel TV- vel várja és turisztikai kártyát is biztosít, melyhez ingyenes szolgáltatások és különböző kedvezmények tartoznak. A nyilvános helyiségekben ingyenes a Wi-Fi.  A Pátria szobáinak többsége Zsolnay-csempés erkéllyel csábít, ahonnan festői kilátás nyílik a városra. Minden szobában kábel TV, minibár, a saját fürdőszobában pedig kád szolgálja a kényelmet.  A snack bár nyári teraszán frissen főzött kávé, illatos tea, sütemények és szendvicsek hívogatnak. Svédasztalos reggeli is elérhető. A Hotel Pátria recepciója a nap 24 órájában rendelkezésre áll.  A Mecsek lábánál elterülő Pécs városa Európa Kulturális Fővárosa volt 2010-ben. Néhány perc sétával felfedezheti a város nyüzsgő kultúráját és társadalmi életét.  A szálláshely szobáinak száma: 116, Szállodalánc: Danubius Hotels.

5 Szobák A szálloda szobáinak nagy része felújított, egy része légkondicionált. Nemdohányzó és légkondicionált szoba igénybe vehető. Szobaszerviz csak nappal áll rendelkezésre. Standard szobák: 3., 4. és 5. emeleti szobák. Teljesen felújítottak (mind a szoba, mind a fürdőszoba), modern bútorzattal rendelkeznek. Összetolható ágyak találhatók a szobákban. A szoba felszereltsége: színes televízió, telefon és rádió. Superior szobák: kialakításuk megegyezik a standard szobákéval, továbbá légkondicionáló berendezéssel ellátottak. A szoba felszereltségéhez hozzátartozik még a mini bár, a tea és cappuccino bekészítés.

6 Felszereltsége Általános bár, 24 órás recepció, kert, terasz, nemdohányzó szobák, lift, expressz be- és kijelentkezés, széf, fűtés, poggyászmegőrzés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely, büfé Szolgáltatások tárgyalás/bankett lehetséges, business center, reggeli a szobában, vasalási szolgáltatás, nászutas lakosztály, cipőtisztítás, autókölcsönző, fax/fénymásolás, transzferszolgáltatás (felár), ételek különleges étrendűeknek (kérésre), italautomata, repülőtéri transzfer (felár ellenében) Internet Ingyenes! A nyilvános helyiségekben Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen. A szobákban Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, 6 EUR per óra áron. A szobákban Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, 12 EUR per óra áron. Parkolás Privát parkolási lehetőség helyben (nem szükséges lefoglalni), 6 EUR per nap áron.

7 Konferencialehetőség A szálloda két kisteremmel (Mecsek), egy nagyobb teremmel (Pannónia) és egy felújított étteremmel várja a konferencia és a kisebb üzleti megbeszélések résztvevőit. A Pannónia terem maximum 100, az étterem maximum 170, míg a két kisebb terem maximum 25-25 fő befogadására alkalmas. A konferenciatermek a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve: szónoki emelvény, dia- és írásvetítő, vetítővászon, erősítő, TV készülék, videó, CD lejátszó, mozgatható színpad, mikrofon (mobil és beépített), magnó.

8 Szabályzata  Érkezés Ettől: 14:00 óra  Kijelentkezés  Eddig: 12:00 óra  Lemondás / Előzetes fizetés  A lemondással és előzetes fizetéssel kapcsolatos szabályzat szobatípusonként változik. Kérjük, hogy adja meg tartózkodásának dátumait, és tekintse meg a kiválasztott szobára vonatkozó feltételeket.  Gyerekekre és pótágyakra vonatkozó szabályzat

9 Továbbá:  Ingyenes! Az összes 4 éves kor alatti gyerek ingyenesen tartózkodhat már meglévő ágy használata esetén.  Ingyenes! Az összes 2 éves kor alatti gyerek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén.  A szobákban maximálisan 3 vendég szállhat meg.  Házi kedvencek  Háziállatok külön kérvényezéssel engedélyezettek a szálláson. Esetleges díjak vonatkozhatnak rájuk.  Elfogadott hitelkártyák  American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro, Bankcard  A szálláshely fenntartja a hitelkártyák előzetes, még érkezés előtti zárolásának jogát.

10 Köszönöm a figyelmet ! 


Letölteni ppt "Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések