Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FASTER EFT.- „Az fog uralkodni rajtad amitől félsz”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FASTER EFT.- „Az fog uralkodni rajtad amitől félsz”"— Előadás másolata:

1 FASTER EFT.- „Az fog uralkodni rajtad amitől félsz” „Az fog uralkodni rajtad amitől félsz” - Hogyan alkothatsz egy jobb életet magadnak?

2 A Módszer Mi a FasterEFT és mire jó?
Mi a FasterEFT és mire jó? Egy stressz kezelésre és önfejlesztésre használt módszer, amely segítségével megszüntethető az összes probléma. Ki és mikor hozta létre a FasterEFT-t? Robert G. Smith, USA, Oklahoma, (Szóval egy fiatal módszerről van szó ) Legfontosabb része a hitrendszere. Robert olyan rendszert akart, ami mindenkinek működik, és akármilyen hitrendszerrel együtt használható.

3 Alapelvek 1. Nincs veled az égvilágon semmi baj (nincsenek
elromlott emberek). 2. A sikereidet és kudarcaidat te állítod elő. 3.   Azt, hogy jól vagy rosszul érezed magad, Te magad teremted (de tudnod kell, hogyan). 4. Minden probléma a születéssel kezdődik. 5. Az észlelésmód a születéskor kezd kifejlődni. 6. A múltnak vége, már nem létezik, addig, amíg újra létre nem hozod. 7. Amiért a problémád valóságnak tűnik, az azért van, mert a test reagál  a gondolataidra. 8. Mindenki (és minden ­egyes valami) az emlékeidben Te vagy.  Minden szereplő. 9. Az egész már újraalkotás csak, mégis valóságnak tűnik a test reakciója miatt.

4 Fontos!!!!! Miért kell, hogy megértsük azt, hogyan fogunk mi személyesen meggyógyulni? A legeslegfontosabb, hogy elfogadjuk,  MINDENÉRT MI VAGYUNK A FELELŐSEK (De nem vagyunk hibásak  )

5 MINDENÉRT MI VAGYUNK A FELELŐSEK
   Miért is vagyunk felelősek? Ami bennünk történik: - az érzelmi életünkben, - a pénzügyi életükben, - spirituális életükben,  - szexuális életükben és az életünk minden területén.  Az első lépés ahhoz, hogy gyógyulni és fejlődni kezdhessünk, ha ezt elfogadjuk.

6 Ahogyan békét kezdünk létrehozni odabent mindennel, amit életünk korábbi eseményeiből hordozunk.
Az összes szereplővel, korábbi emlékkel ami bennünk van. Az életünk természetesen, magától válik egyre jobbá, mert Te egyre jobb emberré leszel. Csak meg fog történni.  

7 Véglegesen és teljes körűen megbocsátasz.
Nem nekik!!! Azaz másoknak, hanem magadnak, azért amit teszel odabent magaddal. Vagy azért, hogy másokat használsz arra, hogy rosszul érezhesd magadat. Megbocsátani magadnak. Megváltoztatni a reakcióidat. Teljesen irányítani odabent, hogy mi történik.

8 Szabadulj meg a stressz-faktoroktól
 Az életed sokkal jobb lesz. Szebben fogsz kinézni  Helyesebben fogsz cselekedni  Egészségesebb leszel  Javulni fog a szexuális életed  Jobb munkád lesz (vagy jobb lesz a munkád ) Több pénzt tudsz hazavinni a családodnak Nem leszel csúnya, lúzer, nyomorult, stb.  Ha mégis, akkor az azért lesz, mert úgy szereted magadat!

9 MEGÉRI! Vegyétek át az irányítást az életetek felett!

10 Hogyan is? Amikor megszülettél, csak egy aprócska csecsemő voltál, igaz? És persze, az aprócska baba már egy kész világba, egy kész környezetbe érkezett. Ott kellett életben maradnia. Muszáj volt.

11 Van egy hitrendszerünk, ami a problémáinkat létrehozza bennünk
Van egy hitrendszerünk, ami a problémáinkat létrehozza bennünk. Ezeket vetítjük ki azután a külvilágra. A világ két modellje Kifelé mutató Ők teszik velünk. Mi meg az áldozat vagyunk. Egy gyerek még nem tud védekezni, valamit kezdenie kell azzal, ami rázúdul. Olyan nincs, hogy valaki csődtömegnek születik. Mindenki azt fogadja be, ami vele történik és a legjobbat teszi vele, amit tud. Itt jön az igazi probléma: azt hisszük, hogy ami a fejünkben van, mind valóság   Örök. Megváltoztathatatlan

12 Ami történik, azt ők teszik velem.

13 Hatások Anyu, apu, fiútestvérek, lánytestvérek, nagynénik, nagybácsik, tv, tanárok, stb. Befolyásolni fognak téged, mint gyereket, és ezekkel majd persze kezdened kell valamit. Pl. elfojtod hogy visszaszólj mert félsz hogy megvernek, stb. Egy gyerek még nem tud védekezni, valamit kezdenie kell azzal, ami rázúdul.

14 És ha fáj, akkor mit fogunk tenni vele
És ha fáj, akkor mit fogunk tenni vele? Eldugjuk a hátsó polcra, eltitkoljuk magunk elől. Nem megyünk vissza oda, mert kínoz minket, és így ottmarad a polcon. Ezek programok. Beindulnak a legkevésbé várt helyen is. Mondjuk, vezetsz, és egy dalt hallasz a rádióban...

15 Ezek programok. Hirtelen érezni kezdesz valamit.
Beindíthatja egy másik ember. Egy helyzet. Egy illat. Egy érzés. Akármi. És akkor máris irányít, Máris aszerint cselekszel. Minden kapcsolatra is igaz. Így működünk. Ezek programok.

16 Ami történik, azt ők teszik velem ? Ők a hibásak érte?
Félek pl.Pók

17 Befelé mutató Ki hozza létre a félelmet? pl. a póktól való félelmet
Igazából mindnyájan csak dolgokat éltünk át. És ez az én reakcióm rájuk. Ki hozza létre a félelmet? pl. a póktól való félelmet

18 Akkor egy kis hogyan? mit teszel az elmédben
Az agyunkban vannak képek. Emlékképek, Esetleg fantáziaképek. A képeket talán hangok is kísérik. Lehetnek belső párbeszédek, Vagy valami, amit mondtak Neked. ÉRZÉSEK, érzetek, érzelmek

19 Hangok Na meg A mi hangunk. Az ő hangjuk. Énekek. Mindenféle hang.
És zaj. Különböző tónusokban.  

20 Amit az agyunk raktároz
Szerintetek az érzések nélkül a képek és a hangok mennyire tudnának hatni Rátok? SEMENNYIRE !!!! EZ A KULCS. Ez a sok minden kavarog Benned, de Te nem is vagy igazán tudatában. Ezt hívhatjuk úgy is, hogy programok.

21 A fejedben Ha én azt mondom pók, vagy az ex-férjed, illetve valakinek a nevét, az érzés bekattan, és Te létrehozod a viselkedést. Kit tartasz majd hibásnak érte? ŐKET? És viszed „őket” magaddal mindenhová. Ha pedig ez így van, hol az erő, ami mindezt meg tudja változtatni?

22 Vonzás Törvénye: Azt fogod bevonzani az életedbe, amit, illetve amiben hiszel
Ezt az egészet valójában Te hozod létre... Ezek a Te érzéseid. Te, egyedül Te teszed ezt saját magaddal. De akkor meg is változtathatod ezeket... Miket is? A képeket, hangokat, fő hajtóerőidet, az érzelmeket. És új programokat tanulhatsz. Ahhoz, hogy teremts egy problémát, nagyon jónak kell lenned benne, mármint a teremtésben!!!!!!!!!!

23 Te. Abból építkezünk, amit az elménkben tárolunk.
Ha képessé válunk  megváltoztatni az elménk tartalmát,  Akkor KI is irányít valójában?  Te.

24 KÉRDÉSEK Jó kérdés: Honnan tudom? – és ezt utána megváltoztatjuk.
Mi a fenéért rontok el mindent?  Miért van ennyi problémám?  Miért érzem folyton rosszul magam? Rossz kérdések. A rossz válaszok, amelyek továbbra is fogva tartanak a mintában. Jó kérdés: Honnan tudom? – és ezt utána megváltoztatjuk.

25 Mert újra meg újra át kellene élnünk a fájdalmat.
Egy kis összegzés 1. Mielőtt megszülettél, már berendezték a színpadot (egy kulturális és  családon belüli dinamikával már rendelkező környezetbe születtél) 2. Nekik (gondviselők) addigra már kifejlődtek a saját képességeik és problémáik. 3. Megszületés! Színpadra, baba! 4. Általuk kifejlesztem a saját képességeimet és észlelésmódomat. 5. A tapasztaltakból a gyerek kifejleszt egy ön­identitást a világban. 6. Ebből az identitásból azután a gyerek elkezd működni ebben a világban. 7. A gyerek azt kezdi kérdezgetni: Miért?  8. A világ ősi doktrínákból válaszol, hogy miért történnek jó és rossz dolgok. Mert gyakran el is felejtjük, hogy honnan érkeztünk. Az elménk eldugdossa a fájdalmat előlünk, mert egyedül az hajtja, hogy szeret minket. Nem emlékszel rá közvetlenül, mégis újra meg újra előbukkan, más formában. Mert újra meg újra át kellene élnünk a fájdalmat.  

26 Miért is vannak problémáink?
Mert tudod, hogy hogyan kell őket létrehozni,  Meg is teszed anélkül, hogy gondolkodnod kellene, hogyan csináld (pl. vezetés, hol laksz stb.) A problémáid oka, hogy látsz dolgokat, valahogy interpretálod őket és ragaszkodsz hozzájuk.

27 Mi a Hit struktúrája Miből is épül fel? .
A Hit két alapvető dologra épül fel: 1. Fejünkben bizonyítékok vannak rá, hogy az adott Hit igaz: vannak emlékeid, átéltél történéseket, amik fenntartják a Hitet.  Honnan tudod? 2. Vannak  érzéseink,  érzelmeink,  érzeteink  vele kapcsolatban. Mi a bajod vele? Ha megváltoztatod egyik részt, vagy mindkettőt, a Hit maga változik meg. Automatikusan.

28 Jó dolog tönkrevágni a képességünket,  hogy  rosszul tudjuk érezni magunkat  
SzUbjektív Diszkomfort érzés = SUD Becslés 0-­10-­ig, mennyire erős az érzelmi intenzitása. Ott vagy, légy a testedben, legyen olyan, mintha most  történne az emlék!  Az elme megfelelő transzállapotával. dolgozunk.  (transzállapot = érzel, látsz, hallasz valamit, ami épp akkor nem történik Veled). Gyors Kopogtatás (5 db akupunktúrás pontot használunk). Oldjuk kopogtatással, de van más módszer is rá. Teszteljük, oldjuk, teszteljük, oldjuk..(itt elengedési tüneteket tapasztalhatunk). Ha már nincs rossz érzés, kicseréljük.

29 Hogy többé ne tudd magad ellen használni
Próbálják meg visszahozni a rossz érzéseket! Hé, vissza tudod még hozni, szerintem igen, szerinted is? Ha sikerült nekik, akkor van még más erőforrásuk is rá. Addig kopogtatjuk ki és hozatjuk vissza velük, amíg egyszer  már tényleg nem tudják megtenni.   Időnként, az emlék magától átfordul. Emlék megváltozik az elmében. Most már pozitív emlékké lett.   Addig dolgozz az emléken, amíg mindenki mosolyogni nem  kezd benne, és már máshogy cselekszik.

30 Tudatosan nem is tudod, hogy miért.
Mert a tudatalatti a saját módján lekódolt  mindent, amit valaha is tapasztalt.

31 Elme-test rendszer A saját elméd érzéseidben, érzelmeidben, képekben, hangokban, stb. valóságosnak érezteti veled a programjaidat. Kommunikálni  kezd  a  testeddel az „információs sztrádáin” keresztül elektromos impulzusok által. “A francba! Veszély van!” Minden szervünk reagálni kezd,  Amikor az elmében megjelenik egy gondolat megrántja a belső  kapcsolókat, és valóságnak is érződik. A probléma annak a módja, ahogy lekódoltuk a világot.

32 Kopogtatás Megakadályozzuk, hogy az információ elérje a testet.
Van itt egy természetes visszacsatolási folyamat is. A test azt üzeni: békés vagyok, és ezért az  elme-test rendszer is átáll erre. Nem azt üzened már a testnek, hogy gyárts le pánik érzést. Amikor  kopogtatunk, egyensúlyt hozunk létre itt (az  elme), és itt (a  test).

33 Kódolási mechanizmus Mintha ott is lennénk.
Egy falon csücsülő légy nézőpontjából látjuk. Mintha “átérezném anyukám fájdalmát”. Odabent valójában mi vagyunk, és mi adjuk a   jelentést mindennek.

34 Miért kezdünk bele? Mert van valami az életünkben amit nem akarunk.
SZABAD MAGADNAK Véglegesen és teljes körűen megbocsátani. Megtanulni szeretni magadat Ha kedves vagy magadhoz odabent, jó dolgokat teszel.  (Önszeretet= szép képeket, kedves hangokat, kellemes érzéseket hozol létre az elmédben.) Akkor az odakint is Veled változik. Azt is tudjuk, hogy odabent semmi nem valóságos, csak mi alkotjuk meg.  Akkor akár jó dolgokat is létrehozhatunk!

35 Kopogtató videó Hogyan kopogtass FASTER EFT stílusban.
Keressétek a You Tude-on. Pl. sY&list=PL7EC734CC4B276E4F&index=183 CM&list=PL7EC734CC4B276E4F&index=23

36 Elérhetőségek MAGYAR Facebook: FasterEFT Magyarország csoport
Esettanulmanyok.hu – EFT fórum YouTube- Magyar feliratos FasterEFT videók lejátszási lista

37 Elérhetőségek ANGOL   

38 Az előadók elérhetőségei
Vass Erzsébet - – Facebook : FasterEFT Magyarország- ott megtaláltok, és írhattok üzit Skyp: tavaszhirnok Dávid Katalin – Facebook : FasterEFT Magyarország- ott megtaláltok, és írhattok üzit

39 Magyarországi Faster EFT segítő trénerek
Kardos Zsolt Elérhetőség: Facebook – No Stressz Szakács Zsolt Elérhetőség: Csere Dóra Elérhetőség:


Letölteni ppt "FASTER EFT.- „Az fog uralkodni rajtad amitől félsz”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések