Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A VÍZ Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A VÍZ Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy."— Előadás másolata:

1

2 A VÍZ Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy meg holott a periódusos rendszer szerint -120 fokon kellene  fagyáskor kitágul és könnyebb lesz ahelyett hogy összehúzódna és nehezebbé válna  hópehely A kémiai vegyületek molekulájában foglalt atomok súlyának összege.

3 A VÍZ Napi 1.400 liter víz folyik át agyunkon
A víz szervezetünk legfontosabb alkotóeleme. Az emberi test legnagyobb részt vízből áll, az életkor előrehaladtával a víz aránya csökken. A csecsemő szervezete 80%, a felnőtté már csak 60%, az idős szervezet pedig mindössze 50%-ban tartalmaz vizet. A víz legfontosabb feladatai a szervezetben: - szállítja a tápanyagokat a sejtekhez; - eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket; 'karbantartja‘ a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron- és protonszintet; párásítja a levegőt, amit belélegzünk; rugalmassá teszi az izületeket; védi szerveinket, sejtjeinket; stb. Napi liter víz folyik át agyunkon 2.000 liter víz mossa át vesénket. Napi kb. 2,4 litert választ ki, amit táplálék- és folyadékfelvétel útján pótolnunk kell. Az egészséges felnőtt ember napi folyadékszükségletének egyharmadát az elfogyasztott szilárd táplálékok, kétharmadát folyadékok fedezik.

4 A VÍZ emlékezet

5 A VÍZ emlékezet Masaru Emoto A szervezet meg tudja őrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket. Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét. Sajnos ez a tároló nem örök, hiszen a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket

6 „VÍZ az élet anyja” Miért van olyan sok víz a földön?
A 4,6 milliárd évvel ezelőtt a Föld izzó magma volt. Ahogy a magma hűlni kezdett a párolgó hidrogénből kialakult a légkör. Majd eső formájában a földre hullott és létrehozta az óceánokat. Az iowai egyetemen dolgozó Louis Frank szerint a víz távoli jégrögök formájában érkezett a Földre. Számításuk szerint üstökös lép be a légkörünkbe naponta. Ekkora arány mellett, az üstökösök szakadatlan áramlásától néhány centiméternyi óceáni víztömegnek kellett keletkeznie minden évben - ez elegendő ahhoz, hogy évmilliárdok alatt megtöltse az óceáni medencéket.

7 „VÍZ az élet anyja” Ha a világ minden vizét egy vödörbe öntenénk, az
emberi fogyasztásra rendelkezésre álló édesvíz kevesebb mint egy teáskanálnyi lenne! Az édesvízért indulhatnak el a közeljövő háborúi - derült ki a stockholmi vízügyi konferencián. A világ ivóvíztartalékai ugyanis olyan gyorsan fogynak, hogy birtoklásuk a 21. század egyik legfontosabb biztonsági problémája lesz. Szakértők feltételezik, hogy száz év múlva az édesvíz legalább akkora kincs lesz, mint ma az olaj. A világon jelenleg 1,1 milliárd ember nem jut biztonságos, tiszta ivóvízhez. Egyes „jóslatok” szerint Magyarország viszonylag gazdag vízkészlete miatt jelentősen felértékelődhet.

8 „VÍZ az élet anyja” A világ szárazföldi területének 24 százalékán folyik most már mezőgazdasági jellegű tevékenység. Az emberiség a földekről elfolyó csapadékvíz százalékát vonja el, a tavakból és folyókból kiemelt vízmennyiség pedig megkétszereződött az elmúlt 40 évben.

9 „VÍZ az élet anyja” Szomjhalál fenyegeti Kínát.
A hetvenes években mindössze három méter mélyre kellett ásni, a kilencvenes években már kétszázra, manapság pedig legalább 400 méter mélyre kell lefúrni az iparilag fejlett Észak-kínai síkságon ahhoz, hogy tiszta vizet találjanak. A sűrűbben területeken nemsokára teljesen elapadhatnak a kutak, a folyók vizei pedig nem alkalmasak emberi fogyasztásra. A folyók vízhozama drámaian csökkent. Az év bizonyos időszakaiban a Sárga-folyó, a Nílus és a Colorado kiszárad, mielőtt elérné a tengert.

10 „VÍZ az élet anyja” Háromszázezer embert kell kitelepíteni pár évtized
múlva az akkor már csak tevetenyésztésre alkalmas Homokhátsági sivatagból. Az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) már 2003-ban félsivatagi övezetbe sorolta a Homokhátság területét.

11 Szennyező anyagok vízbejutása
A kezelt szennyvizet folyókba engedik, majd valahol az alsóbb szakaszon egy másik ország vagy település ivóvizet állít elő ismételt fertőtlenítés után. Gondoljunk bele, hogy az ivóvizünket adó folyó felső szakaszán hány gyár és kórház létezik? A kórházakból és gyárakból származó csatornavízből lesz az ivóvíz.

12 Szennyező anyagok vízbejutása

13 Szennyező anyagok vízbejutása
Az USA környezetvédelmi hatóságának (EPA) nyilvántartása szerint a világon eddig több, mint 60-féle vegyületet fedeztek fel vízforrásokban. Különféle daganatellenes vegyületeket, bétablokkolókat (vérnyomáscsökkentő), asztmás roham esetén alkalmazott hörgőtágítókat, zsíranyagcsere-szabályozókat, antibiotikumokat, fertőtlenítőket, röntgenvizsgálatnál alkalmazott kontrasztanyagokat, koffeint, fényvédő anyagokat, illatanyagokat találtak. Német kutatók az elmúlt 10 évben vizsgálták a gyógyszer és kozmetikum szennyezéseknek a meglétét a tisztított szennyvíz-kifolyóknál és a kezeletlen szennyvíz kifolyóknál, felszíni vizekben, talajvízben és ivóvízben. Megállapították: jelen vannak ezek a szennyezések mindegyik vizsgált helyen. Leggyakrabban fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, koleszterinszint-csökkentő, görcsoldó és antibébi gyógyszervegyületeket találtak. (már csapvízben is) 40 német folyóból vett mintáikban 31-féle gyógyszer és kozmetikumvegyületet mutattak ki, amint erről beszámolt a Wiesbadeni Vízügyi Kutató Intézet munkatársa egy nemzetközi konferencián.

14 Szennyező anyagok vízbejutása
Csőkutak Ólomcső Az ólom főleg a kisgyerekek egészségére káros: a vese- és az agyműködés zavara mellett mentális problémákat is okozhat. Az ivóvíznek és a talajnak ólommal való szennyezettségét a legsúlyosabb környezetvédelmi vétségnek minősítik a szakemberek. Azbesztcement cső PVC (polivinil-klorid) KPE kemény polietilén cső

15 Szennyező anyagok vízbejutása A klór károsító hatásai
A csapvizet klórral fertőtlenítik. Majdnem minden ország hatósága megállapítja a víz klóradagolásának minimális értékét, viszont megfeledkeznek a maximumról. Így adódik, hogy vannak olyan nagyvárosok, ahol hatalmas klórmennyiség „pezseg” az ivóvízben. - elpusztítja bélrendszerben káros és létfontosságú szervezetbarát baktériumokat káros baktériumok ellenállókká válnak a klórral szemben, felülkerekednek a jó baktériumokkal szemben elindulnak meg az erjedési folyamatok, és kellemetlen szagú gáz, széklet keletkezik. - egy pillanat alatt eltünteti vitaminokat (vegyi reakcióba lép velük) a víz főzésével keletkezett klórgőz pedig erős rákkeltő anyagot, a trihalometán nevű gázt tartalmazza. (Trihalometán :Klór, Bróm, Fluor, Jód vegyületéből áll.) - a klórtartalmú csapvíz forralásával háromszor-négyszer több rákkeltő anyag szabadul fel egy forró kád vízbe való beülésnél a vízben levő klór nem csak a bőr felületén keresztül károsítja szervezetünket, hanem a kipárolgó mérges gázon keresztül is! (fürdéskor 15 perc alatt a pórusokon jelentős klór hatol be a szervezetbe)

16 Az ivóvíz mint homeopátia
Hasonlót a hasonlóval gyógyíts, méreg ellen méreggel küzdj” Ezen a szinten lévő anyag gyakorlatilag hatástalan, azonban az anyag tulajdonságai a vízben maradnak. A homeopátia szerint minél hígabb az anyag annál hatékonyabb. A vízben másolt információt használjuk a mérgek által előidézett információjának kitörlésére.

17  Több mint kémiai anyag található a EU piacán. 100 000
Az ivóvízre vonatkozóan a minősítés alapját képező vizsgálatok száma kb. 50 Kevesebb, mint et teszteltek közülük az esetleges káros hatásaikra vonatkozóan. 20 000

18 Az ember évezredeken keresztül nem ivott ásványvizet,
kizárólag felszíni vizek, tavak, folyók alacsony ásványi anyag tartalmú vizét. Vissza a természethez! Igyunk ásványvizet! A legegészségesebb magashegyi forrásvizek szinte egyáltalán nem tartalmaznak oldott ásványi anyagokat. Az ásványvizek viszont sokszor a felszíni vizekhez képest jóval nagyobb ásványi anyag tartalommal rendelkeznek! Szabvány szerint 1000 mg/l az ivóvíz szárazanyag tartalma .Az ásványvizeknél ez a határérték elérheti a 6000 mg/l is.

19 Német tudósok 15 kanadai és 48 európai ásványvízminta megvizsgálása
után arra a következtetésre jutottak, hogy a PET-palackba töltött termékek antimontartalma sokkal magasabb, mint azon vizeké, amelyek polipropilén-palackban kerültek a boltokba. William Shotyk, egy Heidelbergi Egyetemen dolgozó kanadai kutató nagyító alá vette a műanyag palackokban tárolt ásvány- és egy egyéb vizeket. 28 országban palackozott összesen 132 márkánál vizsgálta meg azt, hogy milyen hatással van a műanyag palack az ivóvíz minőségére.  Az eredmény pedig a következő: minél tovább tároljuk a vizet a műanyag palackban, annál több mérgező kémiai anyag oldódik bele, hat hónap alatt akár duplájára is nőhet ezen veszélyes anyagok mennyisége. Az antimon (vegyjele: Sb) nehézfém, amelyet katalizátorként használnak a PET (polietilén-tereftalát) előállításához. Az antimon nem mérgező hatású, 6 µg test-súly kg-onként. Egy bizonyos mennyiség felett az antimon káros hatással lehet az egészségre. 1 gramm antimon bevitelét követően következhet be; ezt bélrendszerrel kapcsolatos tünetcsoport jellemzi. Ismételt bevitelek miatt hematológiai rendellenességekhez vezet. Az antimon bélrendszeren és a veséken keresztül történő eltávolítása a szervezetből lassú folyamat.

20 Aquarion és ionizáló vízisztító

21 Biostone szűrő A szabadalmazott szűrő, sok sok kutatás fejlesztés
(Sima csapvízhez ajánlják) Biostone szűrő Mikroszálas szűrő (0,1 mikron) A szabadalmazott szűrő, sok sok kutatás fejlesztés eredménye, ami napjaink legkorszerűbb szűrő rendszere. Ezüst aktivált szén Az aktív szén tele van parányi zsebekkel (pórusok), melyek megtelnek különféle anyagokkal (molekulákkal). Az egész olyan, mint egy igen kicsi, molekulányi anyagokat elnyelni képes mechanikai szűrő. A szűrés igás lova, eltávolítja a klórt, a mezőgazdasági kemikáliákat, fenolt, trihalometánt, halogénezett metánszármazékokat, mindenféle kémiai tartalmat. Grammonkénti felülete m2 (kb. 1 focipálya területével egyezik meg). Az ezüst megakadályozza a baktériumok felhalmozódását használat közben. Mikroszálas szűrő Mikroszálas szűrő Ezüst aktivált szén Mikroszálas szűrő Mikroszálas szűrő

22 Biostone szűrő Mélytengeri korall kalcium japánból érkezik.
A szervezett számára hatszor jobban hasznosítható, mint a hőkezelt társai. Tartalmaz magnéziumot is ami szükséges a kálcium feldolgozásához A korall kalcium nem csak abban segít, hogy feltölti a vizet, hanem kicsit édesíti is, és kellemesebb illatúvá teszi

23 Biostone szűrő Turmalin Igen bonyolult összetételű szilikát.
Állandó alkotórészei: aluminium, bórsav, szilicium, kovasav, vas, magnézium, kalcium, nátrium, kálium, oxigén,hidrogén; ingadozók: lítium, mangán, titán, foszfor, fluor. (Koreába bányásszák, amit a koreai FDA igazol.) Turmalin   Müller Ferenc József, báró Nagyszeben, júl Bécs, okt. 12.) mineralógus, a tellúr és a turmalin felfedezője. A beilleszkedés köve. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat és inspirál. Az ásványok között egyedülállóan infravörös energiát (FIR) bocsát ki. A FIR sugárzó hőt termel ami, az energia egy formája, anélkül tud felmelegíteni egy tárgyat közvetlenül, hogy a körülötte lévő levegőt is felmelegítené A FIR elektromágneses frekvenciáinak elnyelése azonnali és egyedi hatást fejt ki a vízre, energetizálja, csökkenti a felületi feszültséget, felkészíti az ionizációra. Turmalin krisály

24 UltraBiostone szűrő A világ a legjobb vízszűrőként ismert
Nagyon jó minőségű víz előállítására ajánlják A világ a legjobb vízszűrőként ismert Ugyan ezt a szűrőt használják vese dialízisnél. Ez a legjobb házi szűrő ami elérhető. Mindent eltávolít: baktériumokat, gombákat, vírusokat, kivéve a fontos ásványokat. Ultra finom szűrő kiszűri az üledékeket és elkülöníti őket.

25 UltraBiostone szűrő A következő szennyezőanyagokat távolította el
Szabvány mg / liter Eredmény mg / liter Ólom Fluor 0.05 1.5 nem mérhető Arzén Cián 0.01 Higany 0.001  nem mérhető Szelén Króm (6+)0.05 Kadmium Fenol 0.005 Diazinon (rovalölő) Malathion (növényvédő szer) Parathion(növényvédő szer) Fenitrothion (rovarölő) 1,1,1 Trichloroethane (szőnyegtisztító) Tetraklór-etilén (zsíroldó) Diklór-metán (oldószer) Benzol (oldószer) Xilol (oldószer) 1,1 Dichloroethylene (ipari oldószer) 0.02 0.25 0.06 0.04 0.1 0.03 0.5

26 Kb. 9-12 hónapig használható 4000 l vizet tud megszűrni
UltraBiostone szűrő Kb hónapig használható 4000 l vizet tud megszűrni A szűrők állapotának pontos kiszámítását élettartam indikátor végzi, ami figyelmeztet a szűrő cseréjére.

27 Aquarion víztisztító és ionizáló

28 Civilizációs betegségek
Japán-civilizáció Az évi rákhalálozási görbe az elmúlt 25 év során jelentős emelkedést mutatott hazánkban, a férfiaknál 85%-os, míg a nőknél 59%-os a növekedés. Magyarország a WHO statisztikája szerint az európai régióban listavezető a daganatos betegségek halálozásában, de magas a szív- és érrendszeri, az emésztőrendszeri, ezen belül a krónikus májbetegségek halálozási aránya is.

29 A hosszú élet titka Shigechiyo Izumi 115 éves volt és MAKK EGÉSZSÉGES!
Ez a szám már önmagában is figyelemre méltó, és mind ezt a koralloknak köszönhetik az ott élő emberek, ugyanis ezeknek a szigeteknek alkotó eleme a korall, ami vegyileg hasonlít az emberi csontok összetételéhez.  Ha a szigeteken esik az eső, lecsorog a korall foszil maradványain, így a víz ásványi és egyéb egyéni elemekkel töltődik fel! Ezért nem csak sok sűrített ásványi oldatot szed össze,hanem alkálikus, lúgos anyagot is tartalmaz. (a pH értéke 7 és 8.5 között mozog). Okinava

30 A hosszú élet titka Az amerikai dr. Henri Coanda a hosszú élet titkát kutatva a pakisztáni Karakoram hegyvonulat egy bizonyos helyén élő hosszú életű Hunzák vizét vizsgálta. Azt vette észre, hogy a gleccserből származó víz olyan további tulajdonsággal rendelkezik, ami elősegíti az enzimreakciókat és az élő sejtek anyagcseréjét.

31 + - Ionok Oxidációs folyamatok Eső Öregedés Erdő (növények)
(Belső rothadás) Eső (Locsolás) Erdő (növények) Belső égésű motorok Vízesések Gyárak (Nehézfémek) Ózon réteg (ionoszféra) Minden, ami elektromosságot termel

32 A szervezet kémhatása Szervezetünk kémhatását a táplálkozás is befolyásolja. Az elfogyasztott ételek, felszívódásuk után, vérünk pH értékét savas vagy lúgos irányba tolják el. A kémhatás, vagyis a savasság, lúgosság számszerű jellemzésére a pH érték szolgál. A pH jelölés a francia „pouvoir hydrogéne” kifejezésből ered, melynek jelentése: hidrogén kitevő. Egy oldat savasságának vagy lúgosságának 10-szeres koncentrációváltozása 1 pH-egység változást jelent.                                                                                                                                                                                                                                                                                      pH 2,39 pH 1,87 pH 2,81

33 pH 3,19 pH 1,75 pH 2,92

34 pH 5,86 pH 5,39 pH 6,00 pH 1,72 pH 5,91 pH 6,34 pH 4,67

35 Savasító ételek listája
A szervezet kémhatása Savasító ételek listája Savanyú káposzta Rebarbara Karalábé Torma Gomba Spárga Zöldségek Hüvelyesek Borsó Szárazbab Lencse Cukor és édességek Torta Méz Lekvár Sütemény Csokoládé Fehér cukor Magvak Dió Amerikai mogyoró Kesudió Pekandió Pisztácia Italok Sör Kóla

36 A szervezet kémhatása Savasító ételek listája
Tej és tojástermékek Tej Sajt Tejföl Vaj Fagylalt,jégkrém Joghurt Túró Margarin Összes húsféle, halak Marhahús Seréshús Csirke Pulyka Borjú Szalámi Halak Gabonakészítmények Spagetti, tészták Teljes kiőrlésű liszt Finomliszt Búza Árpa Rozs Rizs Zab Hajdina Kukorica

37 Lúgosító ételek listája
A szervezet kémhatása Lúgosító ételek listája Tejtermék Savó Hüvelyesek Zöldbab Zöldségek Karfiol Brokkoli Padlizsán Zeller Spenót Paradicsom Cukkíni Fejessaláta Kelbimbó Káposzta Cikória Petrezselyem Szójabab Retek Hagyma Répa Burgonya Sütőtök Cékla Paprika Tengeri alga Uborka Spárga Gabonák Köles

38 Mi a megoldás? Aquarion víztisztító és ionizáló

39 víztisztító és ionizáló
Aquarion víztisztító és ionizáló Dupla automata ellentétes tisztítás A DARC rendszer egy automata tisztító eszköz, ami teljesen eltávolítja a kalciumot, ami felgyülemlik az ionizáló kamrájából és elektródájáról, ami meghosszabbítja ezek életét. Automata Víznyomás ellenőrző eszköz A víznyomást ellenőrizhetjük úgy, hogy kinyitjuk és elzárjuk a vízcsapot, de mivel minden területen más a víznyomás, beépítették ezt a készüléket, hogy folyamatos víznyomást tartson fenn. Automata elektróda tisztítás Tudjuk, hogy kellemetlen, ha nem tudja használni az ionizálót, amikor tisztítás alatt áll. Az új, különleges, visszafordítható kamra automata vízfolyást tesz lehetővé, így akkor is használhatja az ionizálót, amikor az tisztul. A kisebb csoport – klaszter könnyebben átjut a sejthártya „vízcsatornáin” ezáltal - 6-szor jobban hidratál !!!

40 A szervezet megtisztulása
Ha a víz találkozik vírussal, gombákkal azonnal semlegesíti (ivókúra esetén erre megy el a víz iontartalma pár nap,vagy hét) -az ionizált víz csak a káros baktériumokat pusztítja el (a candida a savas környezetet szereti, jó baktériumok lúgos környezetet kedvelik) 2. Belső rothadást folyamatot pucolja a szervezetből (hasmenés, többször megy wc-re) -közel azonos hatás a baktériumos fertőzéshez, rothadási folyamat táplálja a baktériumot, a baktériumok salakanyaga egyfajta rothadási katalizátor 3. Nehézfémek (pozitív töltésűek) semlegessé válnak – távoznak a szervezetből

41 A szervezet megtisztulása
A lúgos víz 1-2 hónapig csak tisztítja a szervezetet - kitakartja a bélbolyhokat - letakarítja a bél faláról a salakanyagokat Ha a szervezet méregtelenítése befejeződött, a vér iontartalma megnő, elkezd az agyba beáramolni és így táplálja az agyat negatív ionokkal. - a gondolat teremtő ereje sokkal aktívabb lesz. (spirituális képesség fejlesztés). -sportolóknál a szellemi kiégést megakadályozza.

42 Mire hat a lúgos víz? - Jótékonyan hat az úgynevezett életkortól függő és más betegségek kezelésénél, visszafordítja az öregedési folyamatot. - Közömbösíti a testben felhalmozódott savas bomlástermékeket. - Az A,- E, C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős antioxidáns, mellékhatások nélkül. Az iontöltés hatástalanítja a szabadgyököket. - Nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet. - Csökkenti a fájdalmat, allergiás panaszokat. - Javulások májfunkciós vizsgálatokban, vérnyomásban. - Vércukorszint csökkenés cukorbetegségeknél. - Közömbösíti az savasságot. (sportolóknál előnyös) - Erősíti és élénkíti az immunrendszert. - Enyhíti a stresszt. (Minél lúgosabb az agy, annál jobban tűri a stresszt.) Rendezi az emésztési problémákat. Csökkenti az ízületi fájdalmakat - Energiát ad. PH

43 Mire hat a savas víz? -Mellékhatások nélkül kezelhetők a pattanások. -Jótékony hatással van korpa kezelésében. -Gyógyítja a krónikus száraz szemeket. -Jó az ekcéma kezelésére. -Nagyon hatásos öblítő, a haj csillogó és egészséges lesz. -Hidratálja és puhítja a bőrt. -A sebek gyorsabban gyógyulnak, és fertőtleníthetők. -Sikeresen kezelhető a cukorbetegség okozta lábszárfekély. -Sikeresen kezelhető vele a gombás bőr. -Orvosolja a rovarcsípések okozta fájdalmat, és viszketést. -Ionizált savas vízzel megmosva fertőtleníthetjük az élelmiszereket, például a zöldségeket, gyümölcsöket. -Elpusztítja a legtöbb baktériumot. PH

44 Gyakorlati tanácsok Az ionizált víz fogyasztását óvatosan kell elkezdeni! – első 3-4 nap csak fele mennyiség! Kezdje az 1-es fokozaton, majd hetente 1-1 fokozattal növelheti a lúgosságot. Evés közbe ne igyuk, inkább előtte vagy utána ½ órával. Eleinte napi 3-4x széklet, mely nem hasmenés! Egy hét után lehetnek izületi fájdalmak, mert az elsavasodás miatt az izületek ki vannak száradva, ez később megszűnik. Igyuk reggel éhgyomorra → 5’ múlva fent van az agyban → szellemi frissesség A testsúly harmincadát kell meginni (60 kg embernél ez 2 liter, 70 kilósnál 2,5 liter) Három hét után rendkívüli folyamatot indít el a szervezetben. Az ionizált sokkal mélyebbre beszívódik a szervezetbe, ezért kevesebbszer kell pisilni, míg egy egyszerű víznél két-háromszor többször ki kell menni. 1 pohár kólát 33 pohár tisztavízzel lehet semlegesíteni, ionizált vízzel, 1 pohárral semlegesíthető.

45 vízisztító és ionizáló
Aquarion vízisztító és ionizáló beépítése DVD

46 vízisztító és ionizáló
Aquarion vízisztító és ionizáló funkciói

47 vízisztító és ionizáló
Aquarion vízisztító és ionizáló funkciói

48 AQUARION kalkuláció Ha Ön naponta 1, 5 l ásványvizet iszik, 1l ára kb Ft. 1 hónapban x = Ft. 1 évben x = Ft Napi 2,5 l-es folyadékfogyasztás x ,5 = Ft. 4 tagú család egy éves vízfogyasztása Ft. Ha 1,5 l ásványvíz 100 Ft-ba kerül, akkor l ásványvízre Ft-ot költene. Az AQUARION víztisztítóval ugyanennyi tiszta víz mindössze Ft-ba kerül!

49 Áruvásárlási ajánlat December 31-ig
Önerő nélkül, 28,89-34,17% THM mellett vásárolhatja meg a készüléket. Első törlesztő részlet 3 hónap után esedékes. A hitelt igénybe veheti valamennyi: 18 életévét betöltött magyar állampolgár 3 hónap folyamatos munkaviszony Legalább havi nettó Ft. jövedelem Rendelkezik az előírt dokumentumokkal

50  Összefoglalás Szűkös készletek Szervezet Emlékezet Keletkezés
- ionok Szennyezés Hosszú élet titka Élelmiszerek pH-ja

51

52 Megrendelhető: 36 30-9-415-436 info@quantumwellness.hu
AQUARION Megrendelhető:  


Letölteni ppt "A VÍZ Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések