Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nincs kísérőzene, összpontosíts az olvasásra !  Továbbítás kattintással!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nincs kísérőzene, összpontosíts az olvasásra !  Továbbítás kattintással!"— Előadás másolata:

1

2 Nincs kísérőzene, összpontosíts az olvasásra !  Továbbítás kattintással!

3 - Az a kultúra és az a világrend amit gyermekeitek utánatok örökölni fognak nagy mértékben különbözni fog a maitól. -Egész bolygónkra kiterjedő demográfiai változásoknak lesztek tanúi. A változások előjelei már most, napjainkban is észlelhetőek!

4 -Ismereteink szerint ahhoz, hogy egy kultúra fennmaradásának időtartama meghaladja a 25 évet (egy generációt), a családok termékenységi indexe kötelező módon legalább 2,11 kell legyen. Ha ennél kevesebb, akkor a szóbanforgó kultúra hanyatlik. Történelmi távlatban egyetlen olyan kultúra sem maradt fenn amelyben a családok termékenységi indexe kisebb volt mint 1,9. Ha ez az érték 1,3-ra csökken, lehetetlenné válik a folyamatosság megőrzése mert a konzerválódáshoz 80 – 100 évre lenne szükség, de nem létezik olyan gazdasági modell ami a vizsgált kultúra fennmaradását biztosítaná ebben az időszakban. -

5 - Másként mondva ha két pár kapcsolatának gyümölcse egy-egy gyermek, a gyermekek száma a szűlők számának fele. Ha ezek kapcsolatából megint egy gyermek születik, 4 nagyszűlőnek lesz egy unokája... -Ha 2009-ben csak egymillió kisbaba születik, nagyon kétséges, hogy ezek utódaiból 2 millió felnőttre számíthatunk 2026 hajnalán… -Ha egy népesség hanyatló ágba kerül, kultúráját azonos folyamat fogja befolyásolni...

6 -Néhány európai ország családainak termékenységi indexe (2007): -Franciaország 1,8 – -Anglia 1,6 – -Görögország 1,3 – Magyarország 1,32 - (2009) -Németország 1,3 – Románia 1,38 – (2009) -Olaszország 1,2 - -Spanyolország 1,1... -Az Európai Unió országainak összességére kiterjedő számítás szerint a termékenységi index átlaga alig… 1,38. Jelenlegi ismereteink szerint ez a folyamat nem megfordítható! Néhány év múlva az általunk ismert Európa megszűnik létezni. Mindezek ellenére napjainkig Európa népessége nem csökkent. Mivel magyarázható ez a tény? Az ok: a muzulmán bevándorlás...

7 Európa népességének növekedése 1990-től napjainkig a muzulmán bevándorlás következménye. A francia családokban átlagosan 1,8 gyermek esik egy családra. Ugyanez az érték a Franciaországban élő muzulmán családok esetében 8,1 gyermek családonként!! Franciaország déli részén, ahol hagyományosan a legnagyobb a (keresztyén) templomok száma, ma több a mecset mint a templom. Franciaországban jelenleg a 0 és 20 év közötti gyermekek 30 százaléka muzulmán. Olyan nagyvárosokban mint Nizza, Marseille és Párizs ez az arány eléri a 45 %-ot.

8 - 2027 -ben minden ötödik f ranc ia mu z ulm án lesz. -Alig 39 év leforgása alatt Franciaország iszlám köztársaság (ha egyálalán megmarad köztársaságnak!) lesz... - Az utóbbi 30 évben Nagybritannia muzulmán népessége 82.000-ről 2,1 millióra szaporodott... Harmincszoros növekedés! -Az országban jelenleg több mint 1000 mecset van, sok közűlük átalakított régi (katolikus) templom! -Hollandiában az újszülöttek 50%-a muzulmán, így alig 15 év leforgása alatt az ország lakosságának fele muzulmán lesz.

9 - Oroszországban néhány év múlva a hadsereg 40%-a lesz muzulmán mert jelenleg több mint 23 millió a muzulmánok száma, vagyis 5 orosz állampolgárból 1 muzulmán. -Jelenleg Belgium lakosságának 25%-a, a születéseknek 5%-a muzulmán. -A belga kormány becslései szerint az Európában születendő gyermekek egyharmada muzulmán lesz. -A német kormány az elsők között tárgyalt nyiltan erről a problémáról. A német kormány nyilatkozata: « A német etnikumú lakosság számbeli csökkenését nem lehet megállítani. A regresszió spirálját nem lehet visszafordítani. 2050 körül Németország iszlám állammá válik. »

10 - Kadhafi, libyai vezér mondta állítólag: « A jelek arra utalnak, hogy Allah hatalmas győzelmet tartogat az Iszlámnak Európában. Győzelmet kardok, puskák, csaták nélkül. Nekünk nincs szükségünk terroristákra vagy kamikazékra. »... -Az Európában élő 50 millió muzulmán néhány évtízed alattt muzulmán kontinenssé változtatja ezt a földrészt. -Jelenleg Európa muzulmán lakosainak száma 52 millió.

11 - Német kormányzati körök véleménye szerint ez a szám a következő 20 évben várhatóan megkétszereződik. Tehát 104 millió… -Az amerikai kontinensen a számok ugyanezt a folyamatot jelzik. Jelenleg Kanadában a termékenységi index 1,6… ami 0,5 ponttal kevesebb mint ami a jelenlegi kultúra fennmaradásához szükséges lenne. Az iszlám itt is a leggyorsabban fejlődő vallás. -2001. és 2006. között Kanada népessége 1,6 millió fővel nőtt, amiből 1,2 millió a bevándorlók száma.

12 - Az Egyesült Államokban az amerikai családok termékenységi indexe 1,6. Hála a Latin-Amerika országaiból folyamatosan beáramló bevándorlóknak az index 2,11-re javul, eléri a meglévő kultúra fennmaradásához szükséges minimumot. -1970-ben 100.000 muzulmán élt az USA-ban… Ma számuk meghaladja a 9 milliót... -A világ változóban van... Ideje lenne felébredni!

13 -Négy évvel ezelőtt 24 muzulmán szervezet konferenciájának adott helyet Chicago. A konferencia dokumentumaiból részletekbe menően kiderül, hogy ezek a szervezetek az USA tervezett „koránosítását” tűzték ki célul a média eszközeinek igénybevételével, az oktatás- nevelési politika befolyásolásával, stb. -Kijelentették: «Fel kell készülnünk arra a tényre, hogy 30 év múlva az USA-ban 50 millió muzulmán fog élni». A világ amelyben gyermekeitek és unokáitok fognak élni más lesz mint az, amelyikben ma éltek. A Katolikus Egyház illetékesei nemrégen úgy nyilatkoztak, hogy a jelek arra utalnak, az Iszlám hiveinek száma nemsokára meghaladja a katolikus hívők számát.

14 Statisztikai adatokkal bizonyítható, hogy ha megmarad az Iszlám jelenlegi bővülési üteme, 5-7 éven belül a világ domináns vallásává válik. Itt az ideje, hogy meghallgassuk a „pronatalisták” szavát, azokét, akik úgy gondolják, hogy az a civilizáció amelyikben nem nemzenek elegendő gyermeket saját magát ítéli előbb alsóbbrendűvé majd pedig.... halálra.

15 Hozzátehetjük az eddig elmondottakhoz, hogy a bevándorlók fokozódó sokasodásának élményét könnyebb lesz megélni, ha az európaiakban nem kelti olyan áradat érzését, amelyik már-már keresztülcsap a fejük fölött; ezt csak úgy lehet elérni, hogy a szülészetek, szülőotthonok újból megtelnek Hans, Peter, Giovanni vagy Marcel, Paul, Julien nevű újszülöttekkel! Mert Franciaország demográfiai helyzete még az elfogadhatóság határán van de Németország és Olaszország már fél lábbal a sírban! ! !

16 Ez a bemutató a demográfia problematikájával foglalkozó legjobb weboldalak anyagának felhasz- nálásával készült. Minden adata bármikor ellen- őrizhető. Azt javasolom, ne keress rasszista konnotációkat a bemutató anyagában, nem ez volt a szándék és nem is ez a cél. Csak a nyers adatok bemutatására törekedtem. Köszönöm, hogy időt szakítottál rá és végigolvastad. Fais l’effort pour répandre ce message sur les changements du monde. Ceci est un appel à la réflexion...

17 Auteur: Dede-Francis Paul Cristofor románnyelvű fordítását magyarra átültette Szőcs Viktor


Letölteni ppt "Nincs kísérőzene, összpontosíts az olvasásra !  Továbbítás kattintással!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések