Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09."— Előadás másolata:

1 Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09

2 Itt megtudhatod, megmutathatod, hogyan tudsz megoldani matematikai feladványokat alap, közép vagy felsőfokú iskolai végzetséggel. (hogyha még emlékszel a tananyagra)

3 A helyzet, pedig az, hogy kapsz három számot, valamint egy eredményt, a feladat olyam matematikai operációt felhasználni a számokkal, hogy az eredmény a megadott legyen. mutatok egy példát az érthetőségért, a következőket próbáld megoldani egyedül. = 6 + + Egyszerű? Érthető?... akkor jöhet a többi.

4 = 6 = 6 = 6 = 6 = 6 = 6 = 6 = 6 = 6 Próbáld mindet megoldani, ha kell, végy elő papírt is….

5 6 6 6 = 6 + - Te egy "Einstein„ vagy !!!!!!
Tehát, meg tudtad oldani valamelyiket?... Nem a 2. példát, az nem számit, azt megoldottuk. A többi példát? Igen .. Mondjuk.. a 6.-at Nagyon nehéz!!! = 6 + - Te egy "Einstein„ vagy !!!!!!

6 Nos a többi? Mi lesz a többi példával? Csak nem adod fel, most dicsértelek meg, hogy egy géniusz vagy. Ezért azt gondolom, hogy nyilvánvalóan meg tudod oldani még a 3. sőt az 5. példát is. Kis szerencsével, szerintem fog menni a 7. példát is . = 6 x - = 6 / + - + = 6 / Vagy talán nem ? Nem gond! Azért vagyok, hogy segítsek. Mínusz hét osztva héttel az mínusz egy, nos mínusz egy meg plusz hét az egyenlő hattal Rendben?

7 Most pedig akissé nehezebb feladatokat próbáljuk
= 6 + + 9. feladat - = 6 x 8. feladat 3 3 3 = 6 + + Így kell ezt! Nemde?? Aha! Rémlik valami, most már jó?

8 1 1 1 = 6 + + ! Ezzel véget is ért a mainapi oktatás. 1+1+1 = 3 !
Nem ... még nem .. még maradt az 1. feladat. 1+1+1 = 3 ! 3x2x1 = Igeeeennn !!!! = 6 + + ! Igen, adok egy ötletet. Ez? Most sem? Akkor rosszul állsz a matematikai ismeretekkel!!! FAKTORIÁLIS: Az algoritmus egy csoport különböző elem lehetséges sorrendjeinek számát, más kifejezéssel élve ezen elemek permutációinak számát határozza meg Felkiáltó jellel jelöljük.

9 Nos, a tudásteljesítményedet állapítsd meg magad …
Vége Zene: ERA - Cathar Rhythm


Letölteni ppt "Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09."

Hasonló előadás


Google Hirdetések