Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

csak nektek, csak most, csak úgy unalmamban délután

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "csak nektek, csak most, csak úgy unalmamban délután"— Előadás másolata:

1 ................csak nektek, csak most, csak úgy unalmamban délután..............

2 A törhetetlen játékok legfőbb haszna,
Két férfi a temetőben beszélget. Az egyik egy sír mellett áll, a másik meg kérdezi: - Anyós? - Nem feleség! - Nem számít, az is jó! A törhetetlen játékok legfőbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.

3 A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel,
Két részeg hajnalban beszélget.   - Te nézd már, jön fel a nap.   - Hukkk...Miért azt is ittunk? A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál.

4 Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet.
Két szőke bemegy a McDonaldsba. Azt mondja az egyik: - Egy séket kérek. Mire a másik: - Én meg egy astalt. Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

5 Azt te csak részeg, hogy én hiszed!
- Hát barátom, szerintem, megcsal az asszony! - Hogyhogy? - Este hátul volt a bugyiján a csipke, reggel, amikor öltözött, meg elől. - Én akartam szólni neki, de nagyon sietett... Azt te csak részeg, hogy én hiszed!

6 Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves.
Nők közötti barátság: - Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél. A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt. Férfiak közötti barátság: - Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál. A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-an igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még most is ott van. Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves.

7 A kocsmában két barát beszélget az egyik asztalnál: - Na mi újság
A kocsmában két barát beszélget az egyik asztalnál: - Na mi újság? - A feleségem megcsal… - Mondom mi ÚJSÁG? Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

8 „A gyerekek olyanok mint az instant kávé.
- Halló öregfiú, itt ülök egy fekete mellett, ugorj le ide a presszóba! - Itt fekszem egy szőke mellett. Ha tudok, nem megyek, ha nem tudok, megyek. „A gyerekek olyanok mint az instant kávé. Könnyű őket megcsinálni, aztán egész éjjel ébren tartanak.”

9 „Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van.”
- Mi jár a szőke nő fejében mikor gondolkodik? - A huzat. „Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van.”

10 A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat.
A szőke nő vesz egy vibrátort. Otthon bekapcsolja, és így szól: - Ne remegj kicsim, nekem is ez az első alkalom! A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan.

11 Olyan nincs, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki?
A székely este kimegy az udvarba. Egy kis idő múltan belép az ajtón, a nadrágszára vizes. Mire az asszony: - Esik? - Nem, fúj... Olyan nincs, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki?

12 Az alkohol öl, butít és a gyomromba döntöm
Két fütyi beszélget: – Te, csinálni kéne valamit! – Ezt verd ki gyorsan a fejedből! Az alkohol öl, butít és a gyomromba döntöm

13 Statisztikailag bizonyított: a válások 100%-a házassággal kezdődik.
– Mondja, kérem – kérdi a bíró a tanútól –, tett ön már esküt bíróság előtt? – Igen, bíró úr, de azt már leültem. Statisztikailag bizonyított: a válások 100%-a házassággal kezdődik.


Letölteni ppt "csak nektek, csak most, csak úgy unalmamban délután"

Hasonló előadás


Google Hirdetések