Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Patrik TV KÉPÚJSÁG. 0 ELADÓ TAHITÓFALUN Régi házak kereshetek élőben. Tel.: 555-333-444.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Patrik TV KÉPÚJSÁG. 0 ELADÓ TAHITÓFALUN Régi házak kereshetek élőben. Tel.: 555-333-444."— Előadás másolata:

1 Patrik TV KÉPÚJSÁG

2 0 ELADÓ TAHITÓFALUN Régi házak kereshetek élőben. Tel.: 555-333-444

3 F FELHIVÁS 2016. Szeptember 4-én lesz iskola, a csoportosok, csinálnak házi felodotot, tanulás, olvas Ás, matek!

4 Kereskedelmi információk

5 Augusztus 14-én elindul az Izaura TV! Augusztus 14-én indul az Izaura TV, a telenovella-csatorna. A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait. A régi klasszikusok mellett, mint a 90- es évek egyik sikerszériája, a Vad angyal (Muneca Brava), országos premierekkel is erősít a csatorna. Vasárnap 20 órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője (Queen of the Night – Gecenin Kraliçesi), amelyet két további premiersorozat is követ: 21 órától a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), 22 órától pedig A fekete özvegy (La Viuda Joven) debütál a hazai közönség előtt. Az éjszaka királynője című török sorozatban, a Szulejmán népszerű sztárjával, a Hürremet alakító Meryem Uzerlivel, egy szerelmi háromszög drámájába bonyolódhatunk. A produkció további részeit szombat-vasárnap 20 órától láthatják a nézők.

6 Tarolni kezd a Mozi+! TV2 Csoport vadonatúj filmcsatornája, a Mozi+ az egész családnak nyújt szórakozást tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel, a nap 24 órájában, csaknem 70%-os technikai lefedettséggel. A nagy amerikai filmstúdiókkal kötött hosszútávú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas tartalmakat kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra. A csatornán minden igazi filmrajongó megtalálja kedvencét, legyen az akció, kaland, Sci-fi, vígjáték vagy éppen családias mozi. Soha nem volt még kábelcsatornán annyi nagyszabású országos tévépremier, mint amivel a Mozi+ jelentkezik a következő években. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek. A TV2 Csoport célja, hogy a filmkedvelők első számú választása a Mozi+ legyen. A filmcsatorna a PRO4 helyén érhető el a kábelszolgáltatók kínálatában.

7 2 HAMAROSAN MEGSZÜNIK A PRO4! Sajnáljuk kedves nezőink, A Pro4 Csatorna hamarosan megszünt, meg kell keresni A filmeket és szorakozásának vége.

8 KŐSZŐNŐM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "Patrik TV KÉPÚJSÁG. 0 ELADÓ TAHITÓFALUN Régi házak kereshetek élőben. Tel.: 555-333-444."

Hasonló előadás


Google Hirdetések