Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szerelem "ABC"-je Kommunikáció a párkapcsolatban MIÉRT NEM FIGYEL RÁM? HOGY TUD ENNYIT BESZÉLNI? MOST MEGSÉRTŐDÖTT? "SZERETLEK" "MINDEGY" "SEMMI..."

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szerelem "ABC"-je Kommunikáció a párkapcsolatban MIÉRT NEM FIGYEL RÁM? HOGY TUD ENNYIT BESZÉLNI? MOST MEGSÉRTŐDÖTT? "SZERETLEK" "MINDEGY" "SEMMI...""— Előadás másolata:

1 A szerelem "ABC"-je Kommunikáció a párkapcsolatban MIÉRT NEM FIGYEL RÁM? HOGY TUD ENNYIT BESZÉLNI? MOST MEGSÉRTŐDÖTT? "SZERETLEK" "MINDEGY" "SEMMI..."

2 Szívkirálynő Az érzelmek tengerébe fulladás Régi sebek felhánytorgatása Apró dolgokon is képes halálosan megsértődni, ezt a férfi egy idő után megunja Hercegnő a vitában Megunja és feladja, megoldás helyett "Felőlem" Szokásválasz Elviccelés Érzelmek elrejtése Büszkeség Kompromisszumkészség hiánya Egymás értékeinek elfelejtése "Hidegháború" Feladás Szakítás, Válás

3 1. Állj meg, és figyelj!

4 2. Hallgasd őt meg!

5 3. Légy nyitott és őszinte vele!

6 4. Figyelj a nonverbális jelekre!

7 5. Sose félj bocsánatot kérni. Ő többet ér mint a büszkeséged!


Letölteni ppt "A szerelem "ABC"-je Kommunikáció a párkapcsolatban MIÉRT NEM FIGYEL RÁM? HOGY TUD ENNYIT BESZÉLNI? MOST MEGSÉRTŐDÖTT? "SZERETLEK" "MINDEGY" "SEMMI...""

Hasonló előadás


Google Hirdetések