Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SZÖSZI És a kvíz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SZÖSZI És a kvíz."— Előadás másolata:

1 A SZÖSZI És a kvíz

2 Egy Szöszi résztvett inteligencia kvízen a "Life TV Show-ban "
Egy Szöszi résztvett inteligencia kvízen a "Life TV Show-ban " . Nyereménye : EUR. TV-Showman a következő kérdéseket tette fel neki: 1.Milyen soká tartott a 100éves háburú? Lehetőségek: · 116 évig · 99 évig · 100 évig · 150 évig A Szöszi kihasználta a lehetőséget,hogy a kérdésre ne feleljen.

3 2. Melyik országban találták ki a „panama“ kalap nevét
2. Melyik országban találták ki a „panama“ kalap nevét? Lehetőségek: · Brazília · Chile · Panama · Ecuador A szőke a nézők segítségét kérte

4 3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok a „ Nagy Októberi“ forradalmat
3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok a „ Nagy Októberi“ forradalmat? Lehetőségek: · szeptember · október · november · december A Szöszi kérte a telefoni segítséget.

5 4. Mi volt a IV. György király valódi neve
4. Mi volt a IV. György király valódi neve? Lehetőségek: · Albert · György · Manuel · Jónás A Szöszi kihasználta a lehetőséget és kérte törölni a két rossz választ.

6 5. Melyik állat adta a „Kanári“ szigetek nevét
5. Melyik állat adta a „Kanári“ szigetek nevét? lehetőségek: · kanári · szarka · vadmacska · kutya A szegény Szöszi kiesett a játékból.

7 Utóirat. Reméljük, hogy a kérdéseken jót mulattak és nevettek, de a biztonság kedvéért megadjuk a helyes válaszokat:

8 No, és most valld be az igazat !!
1. A százéves háború 116 évig tartott (1337-tól 1453-ig). 2. „Panama „ kalap nevét Ecuadorban találták ki. 3. Októberi forradalmat november 7.-én ünneplik. 4. IV.György király eredeti neve Albert volt. Király a nevét 1936-ban változtatta meg. 5. Kanári szigetek neve kutyáktól ered. Latinul ugyanis insularia canaria No, és most valld be az igazat !! Mennyivel voltál jobb, mint a Szöszi ????


Letölteni ppt "A SZÖSZI És a kvíz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések